Ένταση κεντρικού σε διαλόγους audyssey dynamic volume

Reaction score
7.868
:thumbsup:
Αυτο που έβαλε ο Στάθης εχει το έξτρα πλεονέκτημα της απομόνωσης του ηχείου απο το έπιπλο, δες αν μπορείς να πετύχεις και αυτό με κάποιον τρόπο.

Και οι καμπύλες ισοστάθμισης που ανέβασες δεν ειναι ικανοποιητικές για τον χώρο σου.
ναι τις βάζω στο πρόγραμμα. δεν ξέρω τι μπορείς να καταλάβεις από τις καμπύλες αλλά αυτό που έρχεται στα αυτιά μου είναι σχετικά μουντό σε επίπεδο ταινίας και του λείπουν πολλλλά χαμηλά σε επίπεδο μουσικής. σε αυτό που παραδέχομαι ότι έχει κάνει τρομερή δουλειά είναι στο svs. και είναι ο λόγος για τον οποίο θέλω να το ρυθμίσω ώστε να έχω το audyssey on (reference)

187576_7b9a3de2067a12ce3773995fbc51b059.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.371
δεν ξέρω τι μπορείς να καταλάβεις από τις καμπύλες αλλά αυτό που έρχεται στα αυτιά μου είναι σχετικά μουντό σε επίπεδο ταινίας και του λείπουν πολλλλά χαμηλά σε επίπεδο μουσικής.
Καταλαβαίνω απολύτως :)

Χάλια καμπύλες είναι. Χ-άλια :D

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
7.868
Το x curve είναι απαράδεκτο.
διαβάζω διάφορα άρθρα για το target curve και το x curve πότε έγινε πρότυπο και αν τελικά πρέπει να το ακολουθούμε. και βλέπω ότι μεγάλο ποσοστό είναι κατά του x (experimental) cinema curve. ναι αλλά τελικά πάνω σε τι πρέπει να πατήσουμε? επίσης διαβάζω για πολλά blind test που έχουν γίνει κατά καιρούς και τα καλύτερα αποτελέσματα ήταν χωρίς καθόλου eq και τα χειρότερα με flat eq. (για μουσική)

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.371
Το x curve είναι απαράδεκτο. Ας μείνουμε σ´ αυτό.

Χ-άλια

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.371
blind test που έχουν γίνει κατά καιρούς και τα καλύτερα αποτελέσματα ήταν χωρίς καθόλου eq και τα χειρότερα με flat eq. (για μουσική)
4DC0B636-6636-4ADD-8565-4A21BE5BC48E.png

Reaction score
7.868
Και όταν σου πω ότι χωρίς πραγματικά να έχω δει κάπου το διάγραμμα που ανέβασες κάθισα προχθές και διαμόρφωσα τις καμπύλες ώστε να μοιάζουν με το πρίν το καλιμπράρισμα και το αποτέλεσμα ήταν αυτό.

Screenshot_20180813-001451_MultEQ.jpg
Screenshot_20180813-001501_MultEQ.jpg

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.371
Καλύτερα.
Απο τα 150Hz και κάτω ξαναφτιάξτο.
Να ειναι όλο κατηφορικό.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.371
Πρόχειρα:

Η πρώτη τελίτσα (20Hz) +8db
Η δεύτερη -6
Η τρίτη -8
Η έβδομη -3.

Μπύρα με χερούλι.
Enjoy.

Αφού ανεβάσεις RT60 τα ξαναλέμε.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.371
γιατι παιδευεις τον ανθρωπο με τις τελιτσες και δεν του λες να βαλει την καμπυλη του audyssey και να δωσει λιγο + στα χαμηλα ; :roflmao:
Δεν ξέρω πια ειναι η καμπύλη του audyssey.
Αφού τις εχει περασμένες τις τελίτσες στο app, θα του ειναι εύκολο.

Reaction score
15.543
μην περιμενης σοβαρη απαντηση απο τον dimi .....και αυτος με ψηφοφορια παιζει :laugh:

δες.....μικρες αποκλισεις που εχουν να κανουν στις χαμηλες βασικα και οι οποιες εχουν να κανουν με το επιπεδο εντασης που ακους και κατα ποσο ο χωρος ειναι φροντισμενος η οχι

https://www.avsite.gr/forum/threads...στήματος-dimifoot.149534/page-95#post-2260698

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.371
Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση απο το μέλος Κεφάλας. :p

Δεν καταλαβαίνει το χαβαλέ μιας ψηφοφορίας- έτσι κι αλλιως εγώ αποφασίζω ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σαν τον Τσίπρα στο δημοψήφισμα :roflmao:. Το κάνω για πλάκα.

Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, άσε το Χ-άλια curve, φτιάξε αυτο που σου είπα πάνω κάτω και άκου. Μετά οταν έρθει το umik, βλεπουμε και το RT60 και το ξανασυζητάμε.

Last edited:

Reaction score
7.868
Χ-άλια

Άλλα presets δεν έχει να επιλέξεις;
Δεν είναι με presets. Σου βγάζει αυτή τι καμπύλη και σε αφήνει να κάνεις όοοτι θέλεις. Όσες τελείες θέλεις και να ανέβεις ή να κατέβεις μέχρι 12 db.

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.371
Δεν είναι με presets. Σου βγάζει αυτή τι καμπύλη και σε αφήνει να κάνεις όοοτι θέλεις. Όσες τελείες θέλεις και να ανέβεις ή να κατέβεις μέχρι 12 db.
Ok. Κάνε τις αλλαγές που σου έγραψα και πες τι άκουσες.

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan