- Reaction score
- 83.309
καvloμπατσος ρε....τι περιμένεις...Από όταν άλλαξες εικονα προφίλ έχεις γίνει πολύ σκληρός. Η στολή φταιει![]()

καvloμπατσος ρε....τι περιμένεις...Από όταν άλλαξες εικονα προφίλ έχεις γίνει πολύ σκληρός. Η στολή φταιει![]()
Λέγεται μάλιστα πως ο σχεδιαστής της psa είναι ΟυρολόγοςΤα σαμπ τα φτιάχνουν γιατροί.
Μία απάντηση θέλω ,
Θά δώσουν εξετάσειs στην άλλη μεριά καί οι χα¨ι¨εντάδες με τις λάμπες ?
[DOUBLEPOST=1540114665][/DOUBLEPOST]Τόση .......ετυμολογία !
Κάτι ξεχνάμε .
Όταν ήρθε ή ώρα ,
Όλοι , μά όλοι , από μιά τρύπα ήρθαμε ,
καί ,
Όταν έρθει ή ώρα ,
Όλοι , μά όλοι , σέ μιά τρύπα θέ να μπούμε .
Ως, deep ya deep, άσχιετος υποθέτω ότι οι εταιρείες που παράγουν αφτά τα δγιαολεμένα και, εν πολλοίς, άχρηστα υποβαθύφωνα δεν δγιαθέτουν τα απαραίτητα κεφάλαια προκειμένου να απασχολούν μηχανικούς αποφοίτους του Εμουπού, οι οποίοι να τις αποτρέπουν από το να κάνουν τέτχοιες μ@λ@κίες.Τα σαμπ γιατί τα βγάζουν με 1Kw ενισχυτές;;;;
-
[DOUBLEPOST=1540114665][/DOUBLEPOST]
Γιατρε με πληγωσες ...Σαφώς και η rock που ανέφερες δεν έχει συνολικά το εύρος της συμφωνικής
Εγώ δεν είμαι ειδικός (είμαι όμως μέσω ιντερνετ διαγνωσμένος ως εγωιστής και περήφανος), και παρά ταύτα σου απαντώ: Ίσως γιατί τέτοια σαμπ απαιτούνται σε χώρους π.χ. 50+τμ. Για χώρους 15τμ, βγάζουν σαμπ περί τα 100-150Β. Τα έχεις δει κι αυτά, υποθέτω...Κύριε - Κύριε έχω μια απορία.
Παρακαλώ να απαντήσει μόνο αν κάποιος είναι ειδικός.
Τα σαμπ γιατί τα βγάζουν με 1Kw ενισχυτές;;;;
Ακόμα και αυτό το μικρούλικο 720 W peak
Για μη απαιτητικούς ακροατές.Για χώρους 15τμ, βγάζουν σαμπ περί τα 100-150Β. Τα έχεις δει κι αυτά, υποθέτω...
130 δεν θα ακουσεις ουτε με την 26αρα με τον bohnam επάνω.Εφόσον μια ρημάδα μπότα μόνη της βγάζει >130 ντεσιμπέλ σε συχνότητες κάτω των 80 κύκλων, αν τυχόν θέλουμε πιστή αναπαραγωγή του αληθινού μουσικού γεγονότος στο σπίτι (με όλες τις αρμονικές δηλαδή) τότες οφείλει το σύστημα ηχειου-χώρου (για το σαμπ κατά κύριο λόγο μιλάμε) να φτάνει αυτή τη στάθμη.
Αν τη φτάνει με 60 βατ στον gid, μπράβο, είναι και ο πρώτος. Αν θέλει 2 κιλοβάτ, σε μας τους γιατρούς, αυτά παίρνουμε κι αυτά χρησιμοποιούνται στο χώρο μας.
Αν σας αρκεί να ακούτε τη μπότα να χτυπάει μαξ εσπιέλ 90-95, μια χαρά. Αρκεστείτε κει. Απλώς σε αυτή τη στάθμη, δεν προσφέρει την συγκίνηση που εισπράττεις όταν ακούς λάιβ τη μπότα μπροστά σου. Εγώ αυτό το συναίσθημα του λάιβ ακούσματος, το θέλω στο σπίτι μου. Τέλος.
R E S P E C T! End of story.Εγώ αυτό το συναίσθημα του λάιβ ακούσματος, το θέλω στο σπίτι μου. Τέλος.
Δηλαδή εγώ που σε 13,65m2 έχω 2100 watt στο sub μου, "το 'χω χάσει ντιπ'?Εγώ δεν είμαι ειδικός (είμαι όμως μέσω ιντερνετ διαγνωσμένος ως εγωιστής και περήφανος), και παρά ταύτα σου απαντώ: Ίσως γιατί τέτοια σαμπ απαιτούνται σε χώρους π.χ. 50+τμ. Για χώρους 15τμ, βγάζουν σαμπ περί τα 100-150Β. Τα έχεις δει κι αυτά, υποθέτω...
Το παραπάνω νομίζω μπορεί να αποκρυσταλλωθεί στην φορουμική ιστορία ως το Μανιφέστο του Απαιτητικού Ακροατή. Ίσως δεν γράφτηκε ως τέτοιο, αλλά βγήκε αυθόρμητα και από καρδιάς, και ό,τι βγαίνει έτσι, είναι αληθινό και παντοτινό.Εφόσον μια ρημάδα μπότα μόνη της βγάζει >130 ντεσιμπέλ σε συχνότητες κάτω των 80 κύκλων, αν τυχόν θέλουμε πιστή αναπαραγωγή του αληθινού μουσικού γεγονότος στο σπίτι (με όλες τις αρμονικές δηλαδή) τότες οφείλει το σύστημα ηχειου-χώρου (για το σαμπ κατά κύριο λόγο μιλάμε) να φτάνει αυτή τη στάθμη.
Αν τη φτάνει με 60 βατ στον gid, μπράβο, είναι και ο πρώτος. Αν θέλει 2 κιλοβάτ, σε μας τους γιατρούς, αυτά παίρνουμε κι αυτά χρησιμοποιούνται στο χώρο μας.
Αν σας αρκεί να ακούτε τη μπότα να χτυπάει μαξ εσπιέλ 90-95, μια χαρά. Αρκεστείτε κει. Απλώς σε αυτή τη στάθμη, δεν προσφέρει την συγκίνηση που εισπράττεις όταν ακούς λάιβ τη μπότα μπροστά σου. Εγώ αυτό το συναίσθημα του λάιβ ακούσματος, το θέλω στο σπίτι μου. Τέλος.
"στο" σαμπ;Δηλαδή εγώ που σε 13,65m2 έχω 2100 watt στο sub μου, "το 'χω χάσει ντιπ'?![]()
Ναι, diy 18 - άρι sealed"στο" σαμπ;
Μόνο ένα έχεις;