Εκτός από Κραουνάκη;

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.249
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Τι μαμάτο νήμα !!
Λοιπόν το βρήκα.

Τα σαμπ τα φτιάχνουν γιατροί.
Τα μιντ ο Σταματάκος και
τα ταουήτερ οι χαεντάδες με τις λάμπες.

Α ναι και το κρος ο @PeterMeni , αυτόν ξέρουμε αυτόν εμπιστευόμαστε.

:lolsign::lolsign::lolsign:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Τόση γνώση !
Τόση πληροφορία εδώ μέσα !
Τόση .......ετυμολογία !

Κάτι ξεχνάμε .
Όταν ήρθε ή ώρα ,
Όλοι , μά όλοι , από μιά τρύπα ήρθαμε ,
καί ,
Όταν έρθει ή ώρα ,
Όλοι , μά όλοι , σέ μιά τρύπα θέ να μπούμε .

Μία απάντηση θέλω ,

Θά δώσουν εξετάσειs στην άλλη μεριά καί οι χα¨ι¨εντάδες με τις λάμπες ?

Αδιάβαστοs !
Πάω να γεννήσω , σε δημόσιο χώρο .
L28.jpg

-

• Like
Reactions: PPG

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.249
Μία απάντηση θέλω ,

Θά δώσουν εξετάσειs στην άλλη μεριά καί οι χα¨ι¨εντάδες με τις λάμπες ?
Τόση .......ετυμολογία !
[DOUBLEPOST=1540114665][/DOUBLEPOST]
Κάτι ξεχνάμε .
Όταν ήρθε ή ώρα ,
Όλοι , μά όλοι , από μιά τρύπα ήρθαμε ,
καί ,
Όταν έρθει ή ώρα ,
Όλοι , μά όλοι , σέ μιά τρύπα θέ να μπούμε .

A

AKARL

Guest
Τα σαμπ γιατί τα βγάζουν με 1Kw ενισχυτές;;;;
Ως, deep ya deep, άσχιετος υποθέτω ότι οι εταιρείες που παράγουν αφτά τα δγιαολεμένα και, εν πολλοίς, άχρηστα υποβαθύφωνα δεν δγιαθέτουν τα απαραίτητα κεφάλαια προκειμένου να απασχολούν μηχανικούς αποφοίτους του Εμουπού, οι οποίοι να τις αποτρέπουν από το να κάνουν τέτχοιες μ@λ@κίες. :pickingnose: :slow:

Reaction score
15.469
Σαφώς και η rock που ανέφερες δεν έχει συνολικά το εύρος της συμφωνικής
Γιατρε με πληγωσες ...
και οχι μονο αυτο , αλλα λες και ανακριβειες ...
οριστε, αντιμετωπισε με λογικα επιχειρηματα το κατωθεν πιντιεφ απο τα αρχεια μου

44464966_963015200571274_5226763075092217856_n.jpg

οπου αναγραφεται ξεκαθαρα
"...βασιζεται στους τρομερους ενισχυτες και στα μεγαλα ντεσιμπελ..." !
Οι kiss θελουνε τα βαρβατα ενισχυτικα γιατρε μου ,
ο μπετοβεν τι να τα κανει ?
να του φυγει κανας ποντος απ' το καλτσον, να χουμε τρεχαματα ?
;)

gid

Reaction score
10.143
Κύριε - Κύριε έχω μια απορία.
Παρακαλώ να απαντήσει μόνο αν κάποιος είναι ειδικός.

Τα σαμπ γιατί τα βγάζουν με 1Kw ενισχυτές;;;;
Ακόμα και αυτό το μικρούλικο 720 W peak
Εγώ δεν είμαι ειδικός (είμαι όμως μέσω ιντερνετ διαγνωσμένος ως εγωιστής και περήφανος), και παρά ταύτα σου απαντώ: Ίσως γιατί τέτοια σαμπ απαιτούνται σε χώρους π.χ. 50+τμ. Για χώρους 15τμ, βγάζουν σαμπ περί τα 100-150Β. Τα έχεις δει κι αυτά, υποθέτω...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951
Εφόσον μια ρημάδα μπότα μόνη της βγάζει >130 ντεσιμπέλ σε συχνότητες κάτω των 80 κύκλων, αν τυχόν θέλουμε πιστή αναπαραγωγή του αληθινού μουσικού γεγονότος στο σπίτι (με όλες τις αρμονικές δηλαδή) τότες οφείλει το σύστημα ηχειου-χώρου (για το σαμπ κατά κύριο λόγο μιλάμε) να φτάνει αυτή τη στάθμη.

Αν τη φτάνει με 60 βατ στον gid, μπράβο, είναι και ο πρώτος. Αν θέλει 2 κιλοβάτ, σε μας τους γιατρούς, αυτά παίρνουμε κι αυτά χρησιμοποιούνται στο χώρο μας.

Αν σας αρκεί να ακούτε τη μπότα να χτυπάει μαξ εσπιέλ 90-95, μια χαρά. Αρκεστείτε κει. Απλώς σε αυτή τη στάθμη, δεν προσφέρει την συγκίνηση που εισπράττεις όταν ακούς λάιβ τη μπότα μπροστά σου. Εγώ αυτό το συναίσθημα του λάιβ ακούσματος, το θέλω στο σπίτι μου. Τέλος.

Reaction score
3.486
Εφόσον μια ρημάδα μπότα μόνη της βγάζει >130 ντεσιμπέλ σε συχνότητες κάτω των 80 κύκλων, αν τυχόν θέλουμε πιστή αναπαραγωγή του αληθινού μουσικού γεγονότος στο σπίτι (με όλες τις αρμονικές δηλαδή) τότες οφείλει το σύστημα ηχειου-χώρου (για το σαμπ κατά κύριο λόγο μιλάμε) να φτάνει αυτή τη στάθμη.

Αν τη φτάνει με 60 βατ στον gid, μπράβο, είναι και ο πρώτος. Αν θέλει 2 κιλοβάτ, σε μας τους γιατρούς, αυτά παίρνουμε κι αυτά χρησιμοποιούνται στο χώρο μας.

Αν σας αρκεί να ακούτε τη μπότα να χτυπάει μαξ εσπιέλ 90-95, μια χαρά. Αρκεστείτε κει. Απλώς σε αυτή τη στάθμη, δεν προσφέρει την συγκίνηση που εισπράττεις όταν ακούς λάιβ τη μπότα μπροστά σου. Εγώ αυτό το συναίσθημα του λάιβ ακούσματος, το θέλω στο σπίτι μου. Τέλος.
130 δεν θα ακουσεις ουτε με την 26αρα με τον bohnam επάνω.
Μάξιμουμ 110 με 120 ενα φουλ σετ ανάλογα το πόσο hard hitter ειναι.
Τωρα βέβαια και εγώ θέλω να ακουσω την μπότα στα 130 να ξέρεις.
Οσο για την αληθοφάνεια λίγο δυσκολο να την αναπαράγουμε ακριβώς αλλά μην το αναλύσουμε αυτο γιατι θα θέλουμε καμια 300αρια σελίδες.
Φιλικά παντα εεε????

Reaction score
4.327
Εγώ δεν είμαι ειδικός (είμαι όμως μέσω ιντερνετ διαγνωσμένος ως εγωιστής και περήφανος), και παρά ταύτα σου απαντώ: Ίσως γιατί τέτοια σαμπ απαιτούνται σε χώρους π.χ. 50+τμ. Για χώρους 15τμ, βγάζουν σαμπ περί τα 100-150Β. Τα έχεις δει κι αυτά, υποθέτω...
Δηλαδή εγώ που σε 13,65m2 έχω 2100 watt στο sub μου, "το 'χω χάσει ντιπ'? :roflmao:

gid

Reaction score
10.143

Το παραπάνω νομίζω μπορεί να αποκρυσταλλωθεί στην φορουμική ιστορία ως το Μανιφέστο του Απαιτητικού Ακροατή. Ίσως δεν γράφτηκε ως τέτοιο, αλλά βγήκε αυθόρμητα και από καρδιάς, και ό,τι βγαίνει έτσι, είναι αληθινό και παντοτινό.

Εγώ από την πλευρά μου έχω ζήσει μαγικές στιγμές σε ζωντανές συναυλίες, έχω δει ένα προς ένα όλα τα συγκροτήματα που με συγκινούν, ορισμένα πολλαπλές φορές, και ό,τι έζησα έχει πολύ μικρή σχέση με τα ντεσιμπέλ που άκουσα, αυτά ήταν μόνο ένα γρανάζι στο μηχανισμό. Έχει με την απαράμμιιλη αίσθηση του να έχεις τον καλλιτέχνη μπροστά σου να παίζει το κομμάτι, να το βιώνει, να το πονάει, να το εξελίσσει αυτοσχεδιάζοντας λιγότερο ή περισσότερο, και το κυριώτερο, να το μοιράζεται μαζί σου, σε ένα ανεπανάληπτο δίωρο, όπου 4-5 άτομα παίζουν κάτι που εκφράζει, αγγίζει και, ορισμένες ξεχωριστές στιγμές, απογειώνει μερικές εκατοντάδες.

Το βίωμα αυτό ξέρω πως ήλθε και πέρασε. Οριστικά.

Ξέρω καλά πως όχι μόνο δεν μπορώ να αναπαράγω τα ίδια ντεσιμπέλ στο σπίτι μου (θα ήθελα τρελές επενδύσεις σε μηχανήματα και πολύ πιο τρελές σε ηχονόμωση και treatment), αλλά ούτε καν το θέλω, όχι μόνο γιατί δεν το χρειάζομαι, αλλά και γιατί συχνά οι εντάσεις στα λάιβ ήταν εξωφρενικές και κρατούσα μισόκλειστα τα αυτιά μου για να μην κουφαθώ. Και φυσικά δεν απέφευγα ούτε έτσι το βούισμα για τις επόμενες 12-24 ώρες.

Είμαι λοιπόν, με τη βούλα του φόρουμ, ΜΗ απαιτητικός ακροατής. Είμαι όμως και ευτυχής ακροατής, με τη δικιά μου βούλα, οπότε...
[DOUBLEPOST=1540139894][/DOUBLEPOST]
Δηλαδή εγώ που σε 13,65m2 έχω 2100 watt στο sub μου, "το 'χω χάσει ντιπ'? :roflmao:
"στο" σαμπ;

Μόνο ένα έχεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7