A
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αν μου βρεις ενεργά με πλάτος 14 ποντους, τρίδρομα, με μεγάλες μονάδες μπάσου και στάθμες πάνω απο 110db στείλε πμ
Για πότε τσίμπησες...για πότε απάντησες...!Αν μου βρεις ενεργά με πλάτος 14 ποντους, τρίδρομα, με μεγάλες μονάδες μπάσου και στάθμες πάνω απο 110db στείλε πμ
![]()
Προσωπικώς με ιντριγκάρει τα μάλα το ΧΕΝΤΝΤ. Στα χαρτγιά φαίνεται να υπερτερεί και του Κλάϊν Μάϊν και του Α7Χ. Υπολείπεται του Α8Χ.Αναλόγως απόστασης ακρόασης, προσωπικά θα ήμουν μεταξύ 120 και Α8.
Δες και τις προτεινόμενες αποστάσεις ακρόασης που δίνουν οι κατασκευαστές.
Το 120 είναι δγιαολεμένα καλό ηχείο, καλύτερο των υπολοίπων. Υπολείπεται όμως σε διάμετρο γούφερ του Α8. Επειδή λοιπόν οι νόμοι της φυσικής δεν κάμπτονται, δγιαλέγεις αναλόγως απόστασης ακρόασης ένα από αυτά τα δύο.
Το Α7 είναι η οικονομική επιλογή. Στα λεφτά του, σκοτώνει.
Επειδή τώρα λες ότι θα πας σε 5.2 και μετά από 2 χρόνια μπορεί να έχουν αλλάξει οι συνθήκες και να θες 7+4 δορυφόρους (11) και μετά ακόμα περισσότερους (22 λέει το νήμα παραδίπλα), σκέψου όλο το πακέτο.
Τον Δάντη θα πρέπει να εννοείς:HEDD...Σχεδιασμένα από τον πρώην αρχιμηχανικό της ADAM Audio και με ανοικτή την ΄΄πονηρή΄΄ θύρα για μελλοντική Ethernet σύνδεση.
Αλλά με ζεύγος sub εξαρχής.
Μιλάμε για πολύ...κολασμένη κάρτα.Τον Δάντη θα πρέπει να εννοείς:
![]()
I'm on the highway to hell...Μιλάμε για πολύ...κολασμένη κάρτα.
Δεν διαθέτω όλες τις απαντήσεις,όμως όλο και ΄΄κάτι περισσότερο΄΄ θα βγαίνει πάνω στις ΄΄κομμένες και ραμμένες΄΄ βάσεις...I'm on the highway to hell...
Λες να κοντράρει και τις δημιουργίες του Μπρούνο;
![]()
Έλα μωρέ...τι 7 τι 22...κάπου θα τα βολεπσεις...!ΥΓ: 5.2 είναι το αμπσολούτλυ μάκσιμουμ για τον συγκεκριμένο χώρο.
Όπως είναι και αβέβαιο κατά πόσο παίζεις με τον πόνο του ΑΚ ή ο πόνος του παίζει μ'εμάς...Έλα μωρέ...τι 7 τι 22...κάπου θα τα βολεπσεις...!
4000 euro για κάθε τεμάχιο κεντρικής μονάδας ΤΜ80 και 4500 για κάθε τεμάχιο υποβαθύφωνης μονάδας TMS36Πω ρε, τι ειναι αυτά;;
Μου τρέχουν τα σάλια πάνω στο iPad
Τιμές;
Πω ρε, τι ειναι αυτά;;I'm on the highway to hell...
Λες να κοντράρει και τις δημιουργίες του Μπρούνο;
![]()
Θα πάρω βρε Γιάνναρε, σχεδόν έχει κλειδώσει ο στόχος. Εκτός, όμως, απ' την Ιθάκη απόλαυση είναι και το ταξίδι.Τελικα θα παρεις κατι, κατιτις η μονο θα γραφουμε και θα λεμε και θα προσπαθουμε να διαβασουμε?
Πάρτα να ησυχάσεις!Μου τρέχουν τα σάλια πάνω στο iPad
Ναι.Στα χαρτγιά φαίνεται να υπερτερεί και του Κλάϊν Μάϊν και του Α7Χ. Υπολείπεται του Α8Χ.