Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.800
Μην του λες.Οχι, δεν βρίσκει delays αυτό. Το Rew εχει timing measurements
Ακόμη χρωστάει κάτι μπίρες
Μην του λες.Οχι, δεν βρίσκει delays αυτό. Το Rew εχει timing measurements
Δηλαδή έχει βγει κάτι άλλο από το impulse response γύρω από το σημείο κρος?Οχι, δεν βρίσκει delays αυτό. Το Rew εχει timing measurements
Ναι. 60 και 120. Θα ήθελες λίγο περισσότερη απορρόφηση σε αυτές τις συχνότητες;Φαίνονται τα χάλια στο σπέκτρογκραμ.
και το 116 ενισχυει τη μποτα; Φυσικο eq λεμε.Ναι. 60 και 120. Θα ήθελες λίγο περισσότερη απορρόφηση σε αυτές τις συχνότητες;
58 και 116 μου βγάζει εμένα με 2,94, αλλά να σου πω την αλήθεια, το 58 δεν με χαλάει και πολύ, ενισχύει τα μικρά ηχεία μου.
Χύμα.Η γυψοσανιδα ειναι καρφωμενη πανω σε κατι τετοιο η απλα χυμα;
https://antivibration-systems.com/el/νέες-αντικραδασμικές-βάσεις-vibro/
Μπα, μου φτάνει η απόσβεση που υπάρχει, είναι εντελώς εντός προδιαγραφών, by the book:Ναι. 60 και 120. Θα ήθελες λίγο περισσότερη απορρόφηση σε αυτές τις συχνότητες;
το ίδιο ακριβώς σκέφτηκακαι να σκεφτεις οτι πριν 20 χρονια μου φαινοντουσαν απλα και καθημερινα αυτα τα μαθηματικα...
Περίπου.Δηλαδή, για να καταλάβω καλά, δεν μας χαλάει το κόκκινο στους 80 και 120, γιατί είναι εντός προδιαγραφών και δεν θέλουμε να το κατεβάσουμε, αλλά θέλουμε να γεμίσουμε τα κενά στους 80-100 και στους 40-50 γιατί από το διάγραμμα καταλαβαίνουμε ότι εκεί έχουμε ακυρώσεις;
Εντάξει, ΤΕΡΑΣΤΙΟ σχολείο... Έχεις κάνει φανταστική δουλειά, καλές ακροάσεις!!Περίπου.
Θέλουμε παντού μπόλικη ενέργεια (κόκκινα στη βάση) και γρήγορο ομαλό σβήσιμο.
Τα Ρουμ γκεινς και τα πολλαπλά σαμπ, όπως και η τοποθέτηση για να μοιράζονται στο φάσμα οι γκρίνιες, αυτά έχουν ως στόχο.
Ενέργεια παντού, με σωστό σβήσιμο.