- Reaction score
- 80.193
αυτό το μεσαίο με τα 2 όρθια ματζαφλάρια κάτι μου θυμίζει...
αυτό το μεσαίο με τα 2 όρθια ματζαφλάρια κάτι μου θυμίζει...
Κατευθειαν στο μεσαιο ματζαφλαρι εστιασες εσυ!αυτό το μεσαίο με τα 2 όρθια ματζαφλάρια κάτι μου θυμίζει...
όπως είχε πει και μια μπαργούμαν πριν χρόνια σε αντίστοιχη εστίαση-παρατήρηση...Κατευθειαν στο μεσαιο ματζαφλαρι εστιασες εσυ!
Δεν μπορω να βλεπω διαχυση πισω απο μονοπολα ηχεια(*). Κατι παθαινω. Κριμα τα ντατσεντατς δηλαδης.
Μη μου στεναχωριεσαι!Δεν μπορω να βλεπω διαχυση πισω απο μονοπολα ηχεια(*). Κατι παθαινω. Κριμα τα ντατσεντατς δηλαδης.
(*) Ξερω, εχω και εγω. Απλα για ξεματιασμα.
Ακουστικά?Συστήματα με τίβολι και ηχομπάρες απαλλάσσονται απο τον νόμο
Περικαλώ και πλίιζ!! Είναι πάπια γλομπάτη, όχι ό,τι κι ό,τι...αυτό το μεσαίο με τα 2 όρθια ματζαφλάρια κάτι μου θυμίζει...
Ειλικρινά δε ξέρω!Άλλη φάση το +dsp και τα graphs. Και σε ευχρηστία και σε ήχο. Πως ζούσα τόσο καιρό χωρίς;
View attachment 116457
Π.χ. το πως υλοποιείται το crossover: Χωρίς το +dsp έπρεπε να βάζεις lowpass/highpass ξεχωριστά σε κάθε κανάλι (4 σε μένα), να ρυθμίζεις ξεχωριστά τη συχνότητα σε κάθε κανάλι. Εάν ήθελες αλλαγή συχνότητας, έπρεπει να τα ανοίγεις ένα-ένα. Εάν ήθελες πιο απότομη κλίση, έπρεπε να κάνεις stack τα φίλτρα.για πες..
Σωστά διάβασες, δε δουλεύει το save as boot state. Εδώ δε δουλεύει ακόμη το apple remote control, μεσαίωνας. Θα τσεκάρω τα υπόλοιπα το απόγευμα.Μάστερ οφ ντιεσπί, δοκίμασε λίγο τα πρισετς αν δουλεύουν.
Βάλε 3-4 διαφορετικά πρισετς στη μέτρικ στα κουμπιά, να δεις αν μπαίνουν σωστά, ώστε να αλλάζουν από τα μπροστινά κουμπιά χωρίς να ανοίγει πισί.
Επίσης διάβασα πως δε δουλεύει το save as boot state. Για τσέκαρε... Να κάνεις κάτι και να το σώσεις σαν boot state.
Επίσης να φορτώσεις ένα πρισετ που το έχεις σώσει σε μια θέση (και με κουμπί) και αφού κλείσει η μέτρικ, όταν ανοίξει αν έρχεται μόνη της σε αυτό το πρισετ.
Άσε, άσε, μας πχιάσαν κώτσους!γουρουνι στο σακι;;;