- Reaction score
- 85.321
Λίγο το 105, πολύ λίγο.Οπότε, 2 κροσαρισμένα σαμπ, που θα μπορεί το καθένα να βγάλει 105 ντεσιμπέλ στάθμης στη θέση ακρόασης
115db (σύνολο) το ελάχιστο. Βοηθάει και το ρουμ γκέιν βέβαια.
Λίγο το 105, πολύ λίγο.Οπότε, 2 κροσαρισμένα σαμπ, που θα μπορεί το καθένα να βγάλει 105 ντεσιμπέλ στάθμης στη θέση ακρόασης
105 db ως 7.1 καναλιαΓια τα σαμπ, αν θέλετε 6 ντεσιμπέλ δυναμικό περιθώριο, πάμε στα 123+6= 129 στη θέση ακρόασης.
Για τους δορυφόρους 105+6= 111 στη θέση ακρόασης.
Χονδρικά, για ασυμπίεστα ριφερενς λεβελς με 6 ντεσιμπέλ dynamic headroom:
Δορυφόροι 110 Μαξ εσπιέλ στη θέση ακρόασης
Σαμπ 130 Μαξ εσπιέλ στη θέση ακρόασης
ολα μαζι φτανουν παραπανω αρκετα...Λίγο το 105, πολύ λίγο.
Για τα σαμπ λέω. Δεν φτάνουν για κλασική, μετρημένο.ολα μαζι φτανουν παραπανω αρκετα...
Αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες με διαγράμματα και παραδείγματα.Δεν τους ειπες σε ποιες συχνοτητες ειναι η μεγιστη σταθμη 105db
....και τι γινεται στις υπολοιπες συχνοτητες σε db.
για βαλε να δω μιας και τα ξερεις, που να διαβαζω 7 σελιδες !!!Αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες με διαγράμματα και παραδείγματα.
Χαβαλετζή, σχολιάζεις χωρίς να διαβάσεις τα προηγούμενα;για βαλε να δω μιας και τα ξερεις, που να διαβαζω 7 σελιδες !!!
Είναι 105 Μαξ εσπιέλ από το κάθε κανάλι ξεχωριστά στη θέση ακρόασης.Λίγο το 105, πολύ λίγο.
που να διαβαζω 7 σελιδες !!!
Βρε αν πας στο cooledit να φτιάξεις τόνους, ορίζεις σε ντεσιμπέλ τη στάθμη.Αν μου πεις πόσο είναι σε σχέση με τη μονάδα τα -20 db και τα -96, μπορώ να το φτιάξω. Εκείνο το μάθημα με τον πίνακα που τα έλεγε, δεν το θυμάμαι!
Αν δεν κάνω λάθος τα -20 dB είναι 0,01 της μονάδας. Τα -96 πόσο; Αν θυμάμαι καλά, για κάθε -20 dB προσθέταμε 2 μηδενικά ανάμεσα στην υποδιαστολή και το ένα;
Εγώ αναφερόμουν σε σαμπ, και όχι δορυφόρους.Είναι 105 Μαξ εσπιέλ από το κάθε κανάλι ξεχωριστά στη θέση ακρόασης.
Και τέλος: θα σε στεναχωρήσω. Αλλά το 105db δεν φτάνει ούτε για πλάκα για κλασική, ούτε αν παίξουμε πολυκάναλα, διοτι απο τα surround και τα back δεν παίρνεις σοβαρά db, μόνο ambience παίζουν.Subwoofers must be capable of 115dB peaks
(123dB peaks for bass managed 7.1)
Όντως, παιδεύονται αδίκως με λάμπες και καλώδια!τι τραβάνε κάποιες ψυχούλες για να ακούσουν μουσική
ποσα db εχεις μετρηση και δεν σου φτανουν ;Και τέλος: θα σε στεναχωρήσω. Αλλά το 105db δεν φτάνει ούτε για πλάκα για κλασική, ούτε αν παίξουμε πολυκάναλα, διοτι απο τα surround και τα back δεν παίρνεις σοβαρά db, μόνο ambience παίζουν.
Αν θες να ακούς 8 ώρες σερί, τότε φτάνουν, μάλιστα. Αν θες μια συμφωνία HiRes ρεαλιστικά, 45 -60 λεπτών, τότε δεν φτάνουν. Θα μείνεις με το πτηνό στο χέρι. Και βαλε και 6db headroom ε, να μην ξεχνιόμαστε.
115db στην τρίτη οκτάβα (117 στην πρώτη, 116 στην δεύτερη), με το headroom μέσα, η καλύτερη τιμή που θα σου κάνω. Πιο φτηνά δεν έχουμε. Και χαριστικά.
(Αν θες ZZ Top, φτάνουν τα 105db)
Εχω μετρήσει 112db κορυφή με Umik (αν ρωτάς αυτό) και είχε και άλλο διαθέσιμο. Εκεί ήμουν καλά για γούστα. Τα 105db είναι καλά για καθημερινή ακρόαση.ποσα db εχεις μετρηση και δεν σου φτανουν ;