Ηχητική περιποίηση χώρου ακρόασης

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.614
Κανείς λάθος...
Να πάρεις δυο καλύτερα σαμπ . Θα πάθεις πλάκα....

Δοκιμάσατε να ακούσετε το ίδιο μουσικό θέμα, με η χωρίς σαμπ και δεν κατάλαβες διαφορα ?
Εσυ μετα απ αυτα που διαβαζεις, συνεχιζεις ακομα, και με την εμπειρια σου, να ρωτας???

P

PMC

Guest
Να μου κανουν τι εμενα ομως οταν το μπασσο που ακουσα με τις ΜΟΥΣΙΚΕΣ μου στου Κοτσιδη δεν ειχε αντιληπτη ακουστικη διαφορα απο το συστημα μου;
Δηλαδή ....
Άκουσες τις ΜΟΥΣΙΚΕΣ σου στον Γιάννη και δεν είχε διαφορα από τα Ηχεια σου?
Αυτό λες?
Post automatically merged:

Εσυ μετα απ αυτα που διαβαζεις, συνεχιζεις ακομα, και με την εμπειρια σου, να ρωτας???
Θα τρελαθώ ρε....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.007
Δεν επιασα τα σχολια σου.Ανελυσε τα λιγο να σου απαντησω.
.. εχεις βαλει καμποσες κουτες στην αναζητηση του μπασου (ή φροντιδα/ελεγχος του μπασου), οποτε και η εκφραση "πιανουν χωρο οι μπασοπαγιδες" ειναι τουλαχιστων ατοπη απο το μερος σου, ενω (δεν) ειμαι σιγουρος τι αντιληφθηκες στον JK για το χαμηλο. Και ολα αυτα σε αρκετα κατω απο τις "reference σταθμες".
Τωρα για την μουσικη, θα σου πω οτι τα μεγαλητερα εγκληματα γινονται στο ονομα του ροκ εν ρολ - αυτο δεν εχει επεξηγηση, ειναι αλλο ενα υπ-αινιγμα της μαιμους.
και δεν γραφω για να παρω καποια απαντηση απαραιτητα.

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.614
Δηλαδή ....
Άκουσες τις ΜΟΥΣΙΚΕΣ σου στον Γιάννη και δεν είχε διαφορα από τα Ηχεια σου?
Αυτό λες?

Θα τρελαθώ ρε....
πολλοι θα θελαν να τρελλαθουν αλλα.. ευτυχως που δεν ειναι ετσι και θα τη γλιτωσουν!

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.601
Να ξαναγυρίσουμε στον αρχικό σκοπό του therad. Ο χώρος που κατάφερα μετά από κόπο βάσανα να στήσω το σύστημά μου. Σε διπλανό χώρο υπάρχει το δεύτερο αλλά αυτό είναι αφιερωμένο στην καθημερινή ακρόαση και σε θέαση προβολέα με ένα τυπικό 5.1 σύστημα. Οπότε ακούω σχόλια και προτάσεις. Ξέρω πιο θα είναι το πρώτο, σχετικά με την τοποθέτηση των ηχείων (sound L, sound R στο σχέδιο) αλλά δεν βρέθηκε καλύτερη (ή αποδεκτή από το έτερον ήμισυ) λύση...Η θέση ακρόασης είναι στον δεξιό, όπως φαίνεται, καναπέ. Τα wardrobes είναι "κρυσταλιέρες" Το dresser είναι χαμηλό ντουλάπι. Δίπλα στο δεξιό ηχείο βρίσκεται το rack.
Γιάννης

Attachments

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.478
Να ξαναγυρίσουμε στον αρχικό σκοπό του therad. Ο χώρος που κατάφερα μετά από κόπο βάσανα να στήσω το σύστημά μου. Σε διπλανό χώρο υπάρχει το δεύτερο αλλά αυτό είναι αφιερωμένο στην καθημερινή ακρόαση και σε θέαση προβολέα με ένα τυπικό 5.1 σύστημα. Οπότε ακούω σχόλια και προτάσεις. Ξέρω πιο θα είναι το πρώτο, σχετικά με την τοποθέτηση των ηχείων (sound L, sound R στο σχέδιο) αλλά δεν βρέθηκε καλύτερη (ή αποδεκτή από το έτερον ήμισυ) λύση...Η θέση ακρόασης είναι στον δεξιό, όπως φαίνεται, καναπέ. Τα wardrobes είναι "κρυσταλιέρες" Το dresser είναι χαμηλό ντουλάπι. Δίπλα στο δεξιό ηχείο βρίσκεται το rack.
Γιάννης
Το δεξί ηχείο είναι πίσω από τον καναπέ...;;;;; :headbang:

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.601
Ω ναι...

Είναι ωραίο να κάνετε υψηλή φιλοσοφία για διαχύτες, μπασοπαγίδες και άλλα εξαρτήματα και διορθωτές. Για πέστε μου που να τα βάλω;
Για δυνατούς λύτες...

Και μια παράκληση: Μην βαράτε τον πιανίστα. Δεν είναι εύκολο να ξεμπροστιάζομαι... Με εμπειρία 30 και πλέον χρόνων στον ήχο και στην εικόνα θα περίμενε καλύτερο στήσιμο κάποιος. Αλλά υπάρχουν "αντικειμενικές" δυσκολίες...
Εξ ου και η έκθεση στα μάτια σας...

Last edited:

Reaction score
15.466
Ω ναι...

Είναι ωραίο να κάνετε υψηλή φιλοσοφία για διαχύτες, μπασοπαγίδες και άλλα εξαρτήματα και διορθωτές. Για πέστε μου που να τα βάλω;
Για δυνατούς λύτες...
Βαλε τον καναπε που ακους, πλατη στο σαλονοτραπεζο και τα ηχεια εκει που ειναι τωρα (ο καναπες)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.753
Μπα.
2 μικρά κεφ θες με βάσεις στον τοίχο, ψηλά διακριτικά, ή δυό Κάλι, ή δύο ομοαξονικά τανοϊ Γκολντ, και δύο σαμπ στην πίσω πλευρά του καναπέ, δεξιά και αριστερά.

Έτσι νομίζω...

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.601
Βαλε τον καναπε που ακους, πλατη στο σαλονοτραπεζο και τα ηχεια εκει που ειναι τωρα
Αυτό απορρίφθηκε πέρυσι...

Reaction score
3.628
Κανείς λάθος...
Να πάρεις δυο καλύτερα σαμπ . Θα πάθεις πλάκα....

Δοκιμάσατε να ακούσετε το ίδιο μουσικό θέμα, με η χωρίς σαμπ και δεν κατάλαβες διαφορα ?
Οχι.Στον χωρο μου και στον χωρο του το χαμηλο ειναι ιδιας ποιοτητας,με τη μουσικη που ακουω παντα.Ακουστικη jazz.Σε αλλα ειδη μουσικης που το μπασσο κατεβαινει πιο χαμηλα,η διαφορα ειναι μεγαλη.

Το Yamaha το εβγαλα γιατι δε μου χρειαζεται πλεον-οχι γιατι δεν με καλυπτε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM