- Reaction score
- 1.553
Συγνώμμη JPaudio αλλά έχεις λύση hold γιατί είμαι στο γραφείο και γίνεται κόλαση
Μην λες μεγάλη κουβέντα!. Θα ανεβάσω σχέδιο του διπλανού χώρου και θα ανακαλέσεις!πολυ ευκολο... πηγαινε τα ολα αυτα στο διπλανοχωρο και φερε το σαλονι το 5.1 και το 2.Χ.
Φιλε μου τι ακριβως δεν καταλαβες;Ειπα οτι οι μπασσοπαγιδες ποιανουν χωρο.Δεν ειπα οτι δεν τις θελω εγω επειδη μου πιανουν το χωρο.Θελω να ενημερωσω τον ανθρωπο για το μειονεκτημα τοποθετησης τους.Το παραξενο που ειναι;.. εχεις βαλει καμποσες κουτες στην αναζητηση του μπασου (ή φροντιδα/ελεγχος του μπασου), οποτε και η εκφραση "πιανουν χωρο οι μπασοπαγιδες" ειναι τουλαχιστων ατοπη απο το μερος σου, ενω (δεν) ειμαι σιγουρος τι αντιληφθηκες στον JK για το χαμηλο. Και ολα αυτα σε αρκετα κατω απο τις "reference σταθμες".
Τωρα για την μουσικη, θα σου πω οτι τα μεγαλητερα εγκληματα γινονται στο ονομα του ροκ εν ρολ - αυτο δεν εχει επεξηγηση, ειναι αλλο ενα υπ-αινιγμα της μαιμους.
και δεν γραφω για να παρω καποια απαντηση απαραιτητα.
Είπα λοιπόν να κάνω την "επανάστασή μου" και τα έστησα όπως τα έστησα μην μπορώντας να χαλάσω το status quo 15 χρόνων...
Έτσι κατάληξα εδώ.
Φιλε μου τι ακριβως δεν καταλαβες;Ειπα οτι οι μπασσοπαγιδες ποιανουν χωρο.Δεν ειπα οτι δεν τις θελω εγω επειδη μου πιανουν το χωρο.Θελω να ενημερωσω τον ανθρωπο για το μειονεκτημα τοποθετησης τους.Το παραξενο που ειναι;
Διαβασε πιο πανω να καταλαβεις τι αντιληφθηκα.Παλι δεν εξηγω σωστα;
... μετα χαρας να ανακαλεσω !Μην λες μεγάλη κουβέντα!. Θα ανεβάσω σχέδιο του διπλανού χώρου και θα ανακαλέσεις!
Κάπως έτσι τη πάτησα κι εγώ. Τα είχα βάλει στα κουτιά τους για αρκετό καιρό, ήρθε το έτερον ήμισυ, παγιώθηκε η χωροταξία και τώρα θεωρώ νίκη τη μετακίνηση των ηχείων κατά 5 εκατοστά. Βέβαια, τώρα που τα κόλλησα στον τοίχο, γλυκάθηκε η παντοφλοκρατούσα.Είχα συνηθήσει μια ζωή (σχεδόν) να ακούω μουσική στο εργαστήριο. Αλλά εκεί απλά άκουγα ενώ δούλευα. Άστε που ο χώρος είναι πια πολύ μικρός με όλα αυτά που έχει μέσα. Και υπάρχει και η γκρίνια για τις ώρες που απομονώνομαι εκεί. 'Ετσι πανάκριβα μηχανήματα έμεναν αναξιοποίητα στα κουτιά τους. Εϊχαν αγοραστεί για να αγοραστούν και μόνο. Είπα λοιπόν να κάνω την "επανάστασή μου" και τα έστησα όπως τα έστησα μην μπορώντας να χαλάσω το status quo 15 χρόνων...
Έτσι κατάληξα εδώ.
Προσπάθησα να βάλω εαυτόν στη δική σου θέση και σκέφτηκα το εξής:Καταρχάς δεν θα μετακινηθούν τα ήδη εγκατεστημένα έπιπλα ώστε να μη διαμαρτύρεται η συμβία.Να ξαναγυρίσουμε στον αρχικό σκοπό του therad. Ο χώρος που κατάφερα μετά από κόπο βάσανα να στήσω το σύστημά μου. Σε διπλανό χώρο υπάρχει το δεύτερο αλλά αυτό είναι αφιερωμένο στην καθημερινή ακρόαση και σε θέαση προβολέα με ένα τυπικό 5.1 σύστημα. Οπότε ακούω σχόλια και προτάσεις. Ξέρω πιο θα είναι το πρώτο, σχετικά με την τοποθέτηση των ηχείων (sound L, sound R στο σχέδιο) αλλά δεν βρέθηκε καλύτερη (ή αποδεκτή από το έτερον ήμισυ) λύση...Η θέση ακρόασης είναι στον δεξιό, όπως φαίνεται, καναπέ. Τα wardrobes είναι "κρυσταλιέρες" Το dresser είναι χαμηλό ντουλάπι. Δίπλα στο δεξιό ηχείο βρίσκεται το rack.
Γιάννης
Σε καταλαβαίνω απόλυτα...Με εμπειρία 30 και πλέον χρόνων στον ήχο και στην εικόνα θα περίμενε καλύτερο στήσιμο κάποιος. Αλλά υπάρχουν "αντικειμενικές" δυσκολίες...
Γιάνννη,άμα στάξεις δύο και κάτι χιλιάρικα ανά τεμάχιον αποκτάς αυτήν εδώ που είναι αρκετά κομψή:Φιλε μου τι ακριβως δεν καταλαβες;Ειπα οτι οι μπασσοπαγιδες ποιανουν χωρο.Δεν ειπα οτι δεν τις θελω εγω επειδη μου πιανουν το χωρο.Θελω να ενημερωσω τον ανθρωπο για το μειονεκτημα τοποθετησης τους.Το παραξενο που ειναι;
Διαβασε πιο πανω να καταλαβεις τι αντιληφθηκα.Παλι δεν εξηγω σωστα;