Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up

Reaction score
15.467
Τώρα τί έχεις
Belden Cable 2x4mm (46380)
γιατί άλλαξες;
Μου το συστησανε εδω και μου τα δωσε και τσαμπα ο μοντερατορας τσι καρδιας μας (πουλιωντουσανε σε κουλουρα 100μ - δεν ειμαι και (εντελως) τζαμπατζης).
:biggrin:

Reaction score
12.257
Παρακαλείται ενας μοντ να σβήσει ολα τα ποστ που σχετίζονται με καλώδια απο το συγκεκριμένο νήμα.
Δεν έχουν κανένα νόημα ύπαρξης.
Πως δεν έχουν νόημα ύπαρξης; Και με τί θα συνδέσω τα μηχανάκια μου; Με τον αέρα τον κοπανιστό; :p
(απλά θέλω να μάθω γι'αυτές τις τεχνικές λεπτομέρειες)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.229
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να με απασχολούν τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των καλωδίων. Για εξηγήσου βρε Κώστα. Τί μου διαφεύγει;
Ότι για να ψάχνεσαι ενδελεχώς με καλώδια θα πρεπε να μην έχουν πρώτα λυθεί όλα τα υπόλοιπα ζητήματα στο ηχοσύστημά σου,αλλά και στη ζωή σου γενικώς....
Δεν κάνουμε την ερώτηση άμα δεν αντέχουμε την απάντηση.Διότι μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα μας έλεγε ολόκληρη την αλήθεια.;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.068
Πως δεν έχουν νόημα ύπαρξης; Και με τί θα συνδέσω τα μηχανάκια μου; Με τον αέρα τον κοπανιστό; :p
(απλά θέλω να μάθω γι'αυτές τις τεχνικές λεπτομέρειες)
Δεν ειναι συνδεδεμένα;

A

AKARL

Guest
... για αλλους λογους, Ακαρλ, μαιμουδοφοβικους, και ξερεις τι συμβαινει τις περισσοτερες φορες.. (οτι καταληγεις να γινεις αυτο που φοβασαι).
Κοίτα τώρα συνειρμό που μου προκάλεσες.

Αρκετοί γνωρίζουν τη ρήση του Νίτσε (απ' το έργο του Beyond Good and Evil)

And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you.

Λιγότεροι γνωρίζουν την πρόταση που προηγείται

Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.

Reaction score
15.467

Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
respect daliban
dogpink floyd david gilmour Roger Waters Richard Wright 1972 Rick Wright.gif

:drinks:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
.. become the abyss non the looker ;D
.. the city z a jungle and am the beast.. νταρα ρα ρα ρα...τα ρα ραρα...

Reaction score
12.257
Ότι για να ψάχνεσαι ενδελεχώς με καλώδια θα πρεπε να μην έχουν πρώτα λυθεί όλα τα υπόλοιπα ζητήματα στο ηχοσύστημά σου,αλλά και στη ζωή σου γενικώς....
Δεν κάνουμε την ερώτηση άμα δεν αντέχουμε την απάντηση.Διότι μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα μας έλεγε ολόκληρη την αλήθεια.;)
Το πάτε πολύ μακριά χωρίς λόγο. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω το φθηνότερο καλώδιο. Με ενδιαφέρει να μάθω γιατί αυτό το καλώδιο υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού του, ποια στοιχεία το καθιστούν το ιδανικό καλώδιο, τους λόγους και αν τελικά αυτό είναι το καλύτερο, τότε η χαμηλή τιμή είναι το κερασάκι στη τούρτα.

Δεν ειναι συνδεδεμένα;
Είναι, αλλά με τα 8TC. Αφού είναι περιττή πολυτέλεια, πάμε για το vfm. Απλά, επειδή συζητάμε για μια εξαιρετικά χαμηλή κατηγορία τιμής, δεν με πειράζει να ψωνίσω αυτό που απο πλευράς προδιαγραφών είναι το καλύτερο. Κακό είναι; Και όπως είπα παραπάνω, αν το καλύτερο δυνατό και με βάση τις προδιαγραφές είναι το Belden 2x2.5, μέσα, γιατί όχι;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.093
2μερες στο καταφύγιο του αυτιά, μουλτικ-αναλ, 130dB all the time, μπας και έρθει στα ίσα του το παλικάρι.

Σε ευχαριστώ θεέ της υψηλής πιστότητας που με γλύτωσες από τα χέρια των αετονυχιδων.
Αν κάτσει 2 μέρες να ακούει σε μένα, θα τα πουλήσει όλα και θα αγοράζει μόνο σαμπ.

Μέχρι να πάρει δορυφόρους, μια χαρά θα ακούει μόνο από σκέτα σαμπ.

Αλλά που μυαλό...

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.904
Members
38.259
Νεότερο μέλος