- Reaction score
- 12.257
Τώρα τί έχεις και γιατί άλλαξες;
Τώρα τί έχεις και γιατί άλλαξες;
Belden Cable 2x4mm (46380)Τώρα τί έχεις
Μου το συστησανε εδω και μου τα δωσε και τσαμπα ο μοντερατορας τσι καρδιας μας (πουλιωντουσανε σε κουλουρα 100μ - δεν ειμαι και (εντελως) τζαμπατζης).γιατί άλλαξες;
Πως δεν έχουν νόημα ύπαρξης; Και με τί θα συνδέσω τα μηχανάκια μου; Με τον αέρα τον κοπανιστό;Παρακαλείται ενας μοντ να σβήσει ολα τα ποστ που σχετίζονται με καλώδια απο το συγκεκριμένο νήμα.
Δεν έχουν κανένα νόημα ύπαρξης.
Ότι για να ψάχνεσαι ενδελεχώς με καλώδια θα πρεπε να μην έχουν πρώτα λυθεί όλα τα υπόλοιπα ζητήματα στο ηχοσύστημά σου,αλλά και στη ζωή σου γενικώς....Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να με απασχολούν τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των καλωδίων. Για εξηγήσου βρε Κώστα. Τί μου διαφεύγει;
Δεν ειναι συνδεδεμένα;Πως δεν έχουν νόημα ύπαρξης; Και με τί θα συνδέσω τα μηχανάκια μου; Με τον αέρα τον κοπανιστό;
(απλά θέλω να μάθω γι'αυτές τις τεχνικές λεπτομέρειες)
βγιου ποσταπλά θέλω να μάθω γι'αυτές τις τεχνικές λεπτομέρειες
Κοίτα τώρα συνειρμό που μου προκάλεσες.... για αλλους λογους, Ακαρλ, μαιμουδοφοβικους, και ξερεις τι συμβαινει τις περισσοτερες φορες.. (οτι καταληγεις να γινεις αυτο που φοβασαι).
... Μιτση ?μοντερατορας τσι καρδιας μας
respect dalibanΚοίτα τώρα συνειρμό που μου προκάλεσες.
Αρκετοί γνωρίζουν τη ρήση του Νίτσε (απ' το έργο του Beyond Good and Evil)
And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you.
Λιγότεροι γνωρίζουν την πρόταση που προηγείται
Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
.. become the abyss non the looker ;DΚοίτα τώρα συνειρμό που μου προκάλεσες.
Αρκετοί γνωρίζουν τη ρήση του Νίτσε (απ' το έργο του Beyond Good and Evil)
And if you gaze long enough into an abyss, the abyss will gaze back into you.
Λιγότεροι γνωρίζουν την πρόταση που προηγείται
Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster.
Δεν κάνουμε την ερώτηση άμα δεν αντέχουμε την απάντηση.Διότι μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα μας έλεγε ολόκληρη την αλήθεια.
... να ριξου φωτο ?.. the city z a jungle and am the beast.. νταρα ρα ρα ρα...τα ρα ραρα...
να πεσει το βιντεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ... ορμα ολντυ...........ριξου
Το πάτε πολύ μακριά χωρίς λόγο. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω το φθηνότερο καλώδιο. Με ενδιαφέρει να μάθω γιατί αυτό το καλώδιο υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού του, ποια στοιχεία το καθιστούν το ιδανικό καλώδιο, τους λόγους και αν τελικά αυτό είναι το καλύτερο, τότε η χαμηλή τιμή είναι το κερασάκι στη τούρτα.Ότι για να ψάχνεσαι ενδελεχώς με καλώδια θα πρεπε να μην έχουν πρώτα λυθεί όλα τα υπόλοιπα ζητήματα στο ηχοσύστημά σου,αλλά και στη ζωή σου γενικώς....
Δεν κάνουμε την ερώτηση άμα δεν αντέχουμε την απάντηση.Διότι μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα μας έλεγε ολόκληρη την αλήθεια.
Είναι, αλλά με τα 8TC. Αφού είναι περιττή πολυτέλεια, πάμε για το vfm. Απλά, επειδή συζητάμε για μια εξαιρετικά χαμηλή κατηγορία τιμής, δεν με πειράζει να ψωνίσω αυτό που απο πλευράς προδιαγραφών είναι το καλύτερο. Κακό είναι; Και όπως είπα παραπάνω, αν το καλύτερο δυνατό και με βάση τις προδιαγραφές είναι το Belden 2x2.5, μέσα, γιατί όχι;Δεν ειναι συνδεδεμένα;
σε θηλια να βρισκομαστε..αντε βρε και το κριμα στο λαιμο σου
Αν κάτσει 2 μέρες να ακούει σε μένα, θα τα πουλήσει όλα και θα αγοράζει μόνο σαμπ.2μερες στο καταφύγιο του αυτιά, μουλτικ-αναλ, 130dB all the time, μπας και έρθει στα ίσα του το παλικάρι.
Σε ευχαριστώ θεέ της υψηλής πιστότητας που με γλύτωσες από τα χέρια των αετονυχιδων.