JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.917
Ποιον είπες μπάμια ρε Πάπια?Βρε μπάμια, πρέπει να δεις το διάγραμμα φάσης.
Βαριέμαι να τα ξαναεξηγώ.... Σταματήστε.
Ποιον είπες μπάμια ρε Πάπια?Βρε μπάμια, πρέπει να δεις το διάγραμμα φάσης.
Βαριέμαι να τα ξαναεξηγώ.... Σταματήστε.
Ποιον είπες μπάμια ρε Πάπια?
μα βρε @jiovani75 ...τι τους λες τώρα κι εσύ!Όλοι υποστιριζεται με λύσσα αυτά που λέει ο γιατρός αλλά δεν βλέπω να ψωνίζει κανείς σας.....
( κάτι...οτιδιποτε ....όχι ακριβό....ότι να ναι .....μουσική να παίζει .)
Μόνο για να δείχνεται την αιώνια αφοσίωση σας στην αγέλη και να .....την πεφτετε μανιωδώς στον Λέανδρο ο οποίος και το σπίτι του σας άνοιξε και το σύστημα του ..... οι μάγκες που ούτε σπίτι ούτε σύστημα δείχνουν ,για κουτσομπολιό έχουν έρθει ?
Το ξέρω είναι trendy να την πέφτεις στον Λέανδρο αλλά ασε να το κάνει κανένας που να ξέρει τι του γίνεται,
Και δεν το λέω αποκλειστικά για τον αστροναύτη.
Έτσι.Δεν με νοιάζει .....παίζει καλά
μην αγχώνεσαι!Μου χρεώνουν επίδειξη λόγο στερεοφωνικού .....να με χρεώσουν και επίδειξη ανδρισμού δεν θα το αντέξω
Μέχρι να σε ρωτήσουν τι ζώδιο είσαι .....μη φοβάσαι τιποταμην αγχώνεσαι!
πρώτη μας θα είναι?
εμένα χθες καποιος ανέφερε ότι ξέρει ότι πάσχω από πριαπισμό!!..κι εσύ κολλάς σε μια κατηγορία για ..απλή επίδειξη ανδρισμού???
το kali in8 βεβαίως-βεβαίως!Τι φάση σήμερα; Ξεκινήσαμε μετρητικά από το πρωί; Και τι μετράμε ακριβώς;
Ποιος έχει τα πιο μακριά βατ ;
Τα πειράγματα δεν απευθύνονται τόσο σε όποιον το έθεσε,όσο σ'εκείνον που το παρα...έθεσε.ώπα, να εξηγούμαστε. Εγώ έθεσα το ζήτημα των πυκνωτών! Σαν παράπονο για τα υλικά της MF σε σχέση με τη τιμή αγοράς.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να θυμάσαι περασμένες αναφορές σε κάθε ταπεινό setup.Όλοι υποστιριζεται με λύσσα αυτά που λέει ο γιατρός αλλά δεν βλέπω να ψωνίζει κανείς σας.....
Μόνο για να δείχνεται την αιώνια αφοσίωση σας στην αγέλη και να .....την πεφτετε μανιωδώς στον Λέανδρο ο οποίος και το σπίτι του σας άνοιξε και το σύστημα του ..... οι μάγκες που ούτε σπίτι ούτε σύστημα δείχνουν ,για κουτσομπολιό έχουν έρθει ?Το ξέρω είναι trendy να την πέφτεις στον Λέανδρο αλλά ασε να το κάνει κανένας που να ξέρει τι του γίνεται,Και δεν το λέω αποκλειστικά για τον αστροναύτη.
Συγνώμη Bhutia,Δεν το θυμάμαι αν το έχω δει κάπου ....με ποια σαμπ συνοδευεις τα Ηχεια σου ?
Έχεις δείξει και τις σχετικεσ μετρήσεις ?
Σορρυ αλλά δεν τις θυμάμαι .....
(τα πιο...΄΄μουσικά΄΄ή ...μουσικωμένα για να συνδεόμαστε και με το παρελθόν...)Τι φάση σήμερα; Ξεκινήσαμε μετρητικά από το πρωί; Και τι μετράμε ακριβώς;
Ποιος έχει τα πιο μακριά βατ ;
Ο δικός μου που έχει Max consumption 1050 w, είναι ψοφίμι γιατί δεν είναι του Λέαντρου...Consumption 680 Watts maximum
πραγματικά έχει γκάζια το πράμα..
Ψιτ , αγόρι!...αμα σκασεις με ενεργα σε συγκεντρωση γκλομπατων τι ειναι ?
.. σιγά τ αυγά!!Να μια φώτο από το σύστημα μου, κάπου έπρεπε να στηρίξω τα καλώδια ρεύματος
View attachment 146163
Ελπίζω να μην βγει ο κύριος με το σανσουι και τους τέσσερις φαλλους... ε αυλους ήθελα να πω να αμφισβητήσει την γνησιότητα
Μιλάμε για κανονική ντριμ τιμ τωρα
Τζιο, καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις ότι δεν συμπεριλαμβάνεις εμένα στην αγέλη. Δεν την έπεσα στον Λέανδρο, αλλά όπως δεν παίρνω το μέρος κανενός όταν του τη πέφτουν, δεν θα πάρω και το μέρος του Λέανδρου όταν διαφωνώ ως προς κάτι. Και αυτό το κάτι αποτελεί μια πάγια διαφωνία μου ως προς τη κατασκευή ενισχυτών, κάτι που έχω περιγράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχοντας συνηθίσει στη ποιότητα κατασκευής της Bryston και γνωρίζοντας ότι όλη τη δουλειά τη κάνει με τα τροφοδοτικά και με τη χαμηλή οδήγηση των τρανζίστορ της προκειμένου να έχει την όσο το δυνατόν χαμηλότερη παραμόρφωση, διαφωνώ με υλοποιήσεις που βασίζονται σε μικρά τροφοδοτικά και λίγα τρανζίστορς. Δεν με πείθουν για τη ποιότητα της υλοποίησής τους.Όλοι υποστιριζεται με λύσσα αυτά που λέει ο γιατρός αλλά δεν βλέπω να ψωνίζει κανείς σας.....
Μόνο για να δείχνεται την αιώνια αφοσίωση σας στην αγέλη και να .....την πεφτετε μανιωδώς στον Λέανδρο ο οποίος και το σπίτι του σας άνοιξε και το σύστημα του ..... οι μάγκες που ούτε σπίτι ούτε σύστημα δείχνουν ,για κουτσομπολιό έχουν έρθει ?
Το ξέρω είναι trendy να την πέφτεις στον Λέανδρο αλλά ασε να το κάνει κανένας που να ξέρει τι του γίνεται,
Και δεν το λέω αποκλειστικά για τον αστροναύτη.
Υποστηρίζουμε και ψωνίζουμε ότι γουστάρουμε !Όλοι υποστιριζεται με λύσσα αυτά που λέει ο γιατρός αλλά δεν βλέπω να ψωνίζει κανείς σας.
Με συγχωρείς , αλλά έχεις νυχτώσει μακριά.Μόνο για να δείχνεται την αιώνια αφοσίωση σας στην αγέλη
Έλα τώρα, δεν κλέβουμε εκκλησίες...την πεφτετε μανιωδώς στον Λέανδρο
Μίλα καθαρά Βίρνα... Θες να μου πεις πως η επικρότηση από άλλους βοηθά στην καθημερινή (αυτο)ικανοποίησή μας?Επειδή όμως θεωρώ σκόπιμο να μη βασίζω την καθημερινή ικανοποίηση στην επικρότηση από άλλους,δεν θα σε βοηθούσα να...θυμηθείς.