Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.144
Γιανννη ... ξεκινα να φλερταρεις και με την ιδεα ενεργων ..
...θα έλεγα να σκεφτεί σοβαρά να αφήσει και μουστάκι... για να τον βάλουν να το ξουρίσει!
Γιανννη ... ξεκινα να φλερταρεις και με την ιδεα ενεργων ..
...that's the spirit... οχι εμεσω κορνας βεβαια.. xD
Δε χρειάζεται.Όχι φυσικά. Αυτοί ξουρίζουν με σαμπ.
βρε τον π0υστ τον @abcd...έχει τοοοοοοσα χρονια τέτοια συστήματάρα στο σπιτι και μας το κρύβει...Δε χρειάζεται.
Άμα ακούσεις το πώς παίζουν 4 καλορυθμισμένα σαμπ, θα χάσεις τις τρίχες σου, και δε θα χρειάζεται μετά ούτε ξύρισμα ούτε κούρεμα.
Μετά θα σε λέμε Γλόμπους Ακούστικους.
τη φριζαρεις την μπούκλα και συ...Εγω παντως δε τα φοβαμαι τα μπασα, εχω μπουκλες ορθιες,
Εγω παντως δε τα φοβαμαι τα μπασα, εχω μπουκλες ορθιες,
ω ρε μαντάμ..,,του μίζαμπλι casting το κάγκελο θα γίνειοκ, η Ροζιναντε να κλεισει ραντεβου για μιζαμπλι στον κο ΕΑΡ...
ρε φιλαρακ.....σαν βούρτσακι τουαλέτας;Εγω ειμαι (οταν δεν ειμαι μαιμου) πχιο κοντα σε αυτο...πειτε μου...ειμαι σοβαρα :
ρε φιλαρακ.....σαν βούρτσακι τουαλέτας;
αυτός έχει φυτεμένο κεφάλι από κανίς
λολ -> βλεπε eraserhead... νταβιντλιντσσσσς
Άμα είσαι χαϊεντάς, το μπάσο ξεκινάει στους 60 κύκλους, κι ότι έχει ευχαρίστηση το ντουβαρι από πίσω.στσι ποσες οχταβες εχεις μπασα ?
Άμα παίζει όλη η πρώτη οκταβα, δε τη γλυτώνεις τη γυαλάδα.στσι ποσες καραφλιαζεις ?
Κόψε τις μπάμιες άμεσα.επειδη καταναλωνω πολλες μπαμιες τελευταιως και ισως εχω κενα αντιληψης ..
Φχαριστω ! θα παρωΆμα είσαι χαϊεντάς
Ν' ακουσω κι ας γυαλισω ! το θεμα με τσι αμπασους (εμενα δηλ-εσεις ολοι πατε καλα) ειναι οτι "βρωμιζουμε" τσι υπολοιπες συχνοτητες και αυτη ητανε μια δικια μου διαπιστωση στου δγιονυση και ολιγον του πιπιτζι(προ καλιμπρατορα) ...Άμα παίζει όλη η πρώτη οκταβα, δε τη γλυτώνεις τη γυαλάδα.
παμσταθεραμμπαμΚόψε τις μπάμιες άμεσα.
Μη γίνεσαι θύμα του μπρετσουμ μπαμιουμ...