Από nordost σε κάτι άλλο !!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.889
τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια και παλι τα ιδια , αλλα κι οι ιδιοι εδω ειναι για να γκρινιαζουν και να λενε πως ειμαστε παντα μονοι...

:roflmao:
μη γελάς....εκεί είναι το πρόβλημα....
αν συμφωνούσαμε στα καλώδια θα έγραφαν 10000 μέλη τη μέρα :headbang:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.889
Η πουτάνα η κουμπάρα.
Παιδιά εγώ έχω βαρεθεί με αυτές τις αντιπαραθέσεις...
Παιδιά εγώ έχω βαρεθεί με αυτές τις αντιπαραθέσεις...
Άλφεε....βγάλε το πλανετ ορκ από το άβαταρ γιατί θα σου κάνω report Άγιες μέρες που ναι :laugh:

Reaction score
12.260
Εγώ τώρα ακούω Σαμπαθιές και μου λέτε εσείς να πάω να διορθώσω τον ήχο είστε κανίβαλοι, έτσι όπως γράφτηκε από το βάθος του Άδη.
Aξίζει να αναρωτηθείς αν όσοι σου παρέχουν απλόχερα τη γνώση για τα καλώδια ( και τα καλώδια τα ίδια ), έχουν ακούσει το αποτέλεσμα της "διόρθωσης". Μη ξεχνάς ότι όσοι σου προτείναμε τη "διόρθωση", έχουμε ακούσει καλώδια. Αυτά, για τον όρο του κανιβαλισμού. ;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.139
η δήλωση σύγκρουσης συμφερόντων(conflict of interest),ειδικά σε τοπικό επίπεδο είναι γτπ.
Σε τοπικό επίπεδο όλα -όχι μόνο η ιατρική- είναι ΓΤΠ. Κ.
Δεν αναφέρομαι σε αυτό, αλλά στην σοβαρή ιατρική

Αυτο που δεν μπορεί να ελέγξει ο νομοθέτης είναι την υπόθεση εργασίας του πιο κάτω ποστ.
Υποθετω ότι το μέλος που το πόσταρε τον έχεις στη λιστα ανεπιθύμητων αλλά λόγω δημοφιλίας του thread και γενικότερου ξεκατινιασματος, το φιλοθέαμον κοινό θα ήθελε μια τοποθέτηση :(
Δεν αφορά εσένα προσωπικά αλλά τον κλάδο σου.
Φυσικά και τον αγνοώ, αλλά θα απαντήσω το συγκεκριμένο, μια που το ζητάς.
Δηλαδή όταν ένας γιατρός όπως αναφέρεις και πιο πάνω σαν παράδειγμα κάνει κάποιο χειρουργείο που χρησιμοποιεί κάποια ειδικά υλικά (μοσχεύματα, λάμες, βίδες κλπ), ενημερώνει τον ασθενή για το ποσοστό της προμήθειας του ανά εταιρία που κατασκευάζει το προς χρήσην υλικό, αλλά και γιατί εντέλει επέλεξε να του τοποθετήσει το συγκεκριμένο υλικό έναντι μιας άλλης ανταγωνιστικής εταιρίας??
Ξεκίνησα ιδιωτικό επάγγελμα στην Ελλάδα μετα απο πολύχρονη παραμονή στην Αγγλία το 2008.
Αυτό που αναφέρεις ξέρω πως πράγματι γινόταν πριν επιστρέψω, εγω καλώς ή κακώς δεν “πρόλαβα το πάρτι”. Κάποιες υποθέσεις εχουν φτάσει και στα δικαστήρια.

Δεν γνωρίζω αν σήμερα κάποιες πολυ “δεύτερες” εταιρίες χρηματίζουν κάποιους πολύ “τρίτους” χειρούργους. (Ο τόνος στην συγκεκριμένη περίπτωση στην παραλήγουσα).

Σήμερα παγκοσμίως χρήματα απο εταιρία παίρνεις είτε αν είσαι σχεδιαστής υλικού, είτε αν είσαι εκπαιδευτής σε κάποιο ιδιωτικό course, και τέλος ως χρηματοδότηση ερευνητικού έργου, όλα πάνω απο το τραπέζι.

Αν στον χώρο του @gonis συμβαίνουν άλλα, δεν το γνωρίζω.

Τα υλικά που εγω χρησιμοποιώ είναι (οπως ηταν αναμενόμενο :biggrin:) αυτά που εχουν τις καλύτερες μετρήσεις και τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Αυτό λεω στους ασθενείς μου, και αυτο ισχύει.
Χροιές δεν παίζουν.

Bye.

K

kimon

Guest
Όχι, ειναι η προτεινόμενη απόσταση. Δείτε το πρωτότυπο:

View attachment 161432

Σελίδα 14
Στα γαλλικά είναι ξεκάθαρο: Aria 906 est conseillée pour des pièces à partir de 15 m2 et une distance d’écoute de l’ordre de 2,5 m.
Στα γαλλικά είναι ξεκάθαρο: Aria 906 est conseillée pour des pièces à partir de 15 m2 et une distance d’écoute de l’ordre de 2,5 m.
Ακυρο, έχει ήδη ειπωθεί.

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.994
Ξέρω είναι πρωί, όμως επίτρεψέ μου να το πάω κι ένα βήμα παρακάτω :roflmao::roflmao::roflmao:

Αχου ζαλάδες κι έρωτες

απόψε που τα σπάμε

κι εγώ στη μέση τραγουδώ

κι εσένανε θυμάμαι

:roflmao:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318
και για να αλλάξω λίγο το κλίμα....θα ήθελα πάρα πολύ αν υπάρχει χρόνος αυτές τις μέρες....με κάποιον τρόπο να οργανωθεί ένα web event- τηλεδιάσκεψη

με ομιλητές τον κύριο Χατζηστάμου....
τον Εαρ, τον dimi, τον Μπούτια (καλά αυτός είναι κρυψίνους....δεν δείχνει φάτσα...ας βάλει μια μάσκα σκεριμουβι :lol: ) και όποιον άλλο με γνώσεις από το φόρουμ και να γίνει μια συζήτηση εφ όλης της ύλης
Αυτό φέρνει στο νου όσες τηλεοπτκές διαφημίσεις επικαλούνται την ολική επαναφορά σε περασμένες συνήθειες στοχεύοντας στην καταναλωτική αφέλεια του κοινού. :sneaky:

Είμαι βέβαιος ότι μεστοί διάλογοι με τον καταξιωμένο επαγγελματία έχουν ήδη εκτυλιχθεί για καθέναν εξ ημών κατά μόνας στο παρελθόν.

Last edited:

Reaction score
4.705
Το κλίμα το στραβό...

Σε ανοιχτό φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης όπως θα έπρεπε λογικα
να ενθαρρύνεται να είναι,
χωρις προπηλακισμους
πολος έλξης αξιόλογων ανθρωπων

να οργανωθει web-τηλεδιάσκεψη..
για τη μετάληψη της γνώσης.
Η αντιπροταση ειναι
συζήτηση κατά μόνας...
Όχι, να οργανωθει κρυφο-σχολειο.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ευτυχως με πηρες χθες τηλεφωνο ο @gonis και μου ειπε οτι ολα τα παιδακια ειναι σε αυτην την παραλια και παιζουν με τα κουβαδακια τους και τα πουλακια τους. Και εμενα με εχετε αφησει τοσες ημερες μονο μου με τον αβγδ να παλευω με το βακτηριο στο ξερονησι της απομονωσης.

Reaction score
3.628
Το κλίμα το στραβό...

Σε ανοιχτό φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης όπως θα έπρεπε λογικα
χωρις προπηλακισμους

Η αντιπροταση ειναι
συζήτηση κατά μόνας...
Κατι πηρε το αυτι μου οτι μερικοι κολλανε επειδη δεν εχουν μαλλια...Η λυση σε αυτην την περιπτωση ειναι να χρησιμοποιησουν χαμηλη αναλυση στην καμερα και να αναποδογυρισουν το πλανο-ετσι θα φαινονται μαλλιαδες! :biggrin: 👩‍🦲

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318
Το κλίμα το στραβό...

χωρις προπηλακισμους

Η αντιπροταση ειναι
συζήτηση κατά μόνας...
Δεν έκανα αντιπρόταση,μονάχα αναφορά σε τετελεσμένα συμβάντα υπό συνθήκες tete a tete...Με ολόκληρη την κληματαριά...στραβή, τα όρια ανάμεσα σε αφέλεια και τρολάρισμα μπορεί να γίνονται δυσδιάκριτα για κάποιους.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.264
Νεότερο μέλος
Mikimetal