- Reaction score
- 2.826
Πρόσεχε τι λες θα μας στείλουν τον εισαγγελέα, απαγορεύεται η θεία κοινωνία.για τη μετάληψη της γνώσης.
Πρόσεχε τι λες θα μας στείλουν τον εισαγγελέα, απαγορεύεται η θεία κοινωνία.για τη μετάληψη της γνώσης.
Πρόσεχε τι λες θα μας στείλουν τον εισαγγελέα, απαγορεύεται η θεία κοινωνία.
το ρετρό πουλάει καλέ μου μπούτια...Αυτό φέρνει στο νου όσες τηλεοπτκές διαφημίσεις επικαλούνται την ολική επαναφορά σε περασμένες συνήθειες στοχεύοντας στην καταναλωτική αφέλεια του κοινού.
Είμαι βέβαιος ότι μεστοί διάλογοι με τον καταξιωμένο επαγγελματία έχουν ήδη εκτυλιχθεί για καθέναν εξ ημών κατά μόνας στο παρελθόν.
ναι...γαργαλάει ο ένας τον προστάτη του άλλουΑΓΑΠΙΕΣΤΕ αφού. Ταιριάζουν και τα μούσια σας.
Θα μπορούσε να γίνει ακόμα και μέσω...webinars.το ρετρό πουλάει καλέ μου μπούτια...
το βλέπεις...το βιντατζζζ ΖΕΙ !
άλλωστε ο κύριος Χατζηστάμου δήλωσε ότι έχει να γράψει 5 χρόνια....δεν τον πετυχαίνεις κάθε μέρα...
σίγουρα θα υπάρχει κάτι παραπάνω να πει από την τελευταία φορά
και όπως έχουμε ξαναπεί.....διαβάζει νέος κόσμος...''αγράμματος'' από τέτοια....και ξενερώνει να ψάχνει....
άλλωστε κ ο κύριος Χατζηστάμου διέκρινε κάποια λάθη σε όλο αυτό το επιστημονικό κρεσέντο....ευκαιρία να μας αποκαλύψει και τον δικό του τρόπο προσέγγισης και να θέσει τον δάκτυλον εις τον τύπον των ήλων (μέρες που είναι)
ναι...γαργαλάει ο ένας τον προστάτη του άλλου
δηλαδη σου αρεσουν τα δαχτυλωμενα ;; και του Λεανδρου δαχτυλωμενα ειναι και τα κραζεις.το ρετρό πουλάει καλέ μου μπούτια...
το βλέπεις...το βιντατζζζ ΖΕΙ !
άλλωστε ο κύριος Χατζηστάμου δήλωσε ότι έχει να γράψει 5 χρόνια....δεν τον πετυχαίνεις κάθε μέρα...
σίγουρα θα υπάρχει κάτι παραπάνω να πει από την τελευταία φορά
όπως κ ο Έαρ...δεν θα μας πει για την εμπειρία του με τα δακτυλομένα μαγκ
ούτε ο Ντίμι για τα χρέπια τα b&w που είχε από φοιτητής...
Για πες...αλλιως η μανταμ φιγκαρο.
Τα καλώδια παρέλειψες. Μη βγεις και οφτόπικ.Και συνεχίζουν κάποιοι αδιαβαστοι εδώ μέσα, να επιμένουν πως δε χρειάζεται σάμπ, πως δε χρειάζεται ισοστάθμιση, πως αρκεί για διάχυση η σαγρε μπογιά, πως στήνεις τον ήχο με το αυτί.
Ο @wizzy γλύτωσε και τους καφέδες που πίνει ο @Μανώλης Κ.Και τώρα ο Καστρουνης του έκανε ισοστάθμιση από μακριά. Ο Καστρουνης στην Αθήνα, ο γουιζι στην Κύπρο.
Φανταστική κοιλιά στα μπάσα. Ρόλερκόστερ πράγμα!Συγνώμη, μια ερώτηση:
Αυτό, χωρίς sub, παίζει κλασική;
View attachment 161527 View attachment 161528 View attachment 161531
Παρτ' αλλιώς.Αυτό, χωρίς sub, παίζει κλασική
Ασχετως της απόκρισης, μέχρι τη ζώνη σρόεντερ είναι αναμενόμενα τα σκαμπανεβάσματα απόκρισης, συντονισμών και ακυρώσεων.Φανταστική κοιλιά στα μπάσα. Ρόλερκόστερ πράγμα!
Αν κάνουμε λίγο σκόντο ρε παιδί μου, αυτό παίζει κλασική;Παρτ' αλλιώς.
Παίζεται η κλασική χωρίς σαμπ;