- Reaction score
- 3.089
Να σας ζήσει(γονείς) και να είστε καλά να το μεγαλώσετε,να το κάνετε χρήσιμο άτομα στην κοινωνία
Καλημέρα Κώστα. Άστο βρε παλικάρι μου, "ξεχείλωσε" τελείως το θέμα. Οτιδήποτε και αν ειπωθεί πλέον θα αφορά προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς. Δε μας χρειάζονται αυτά..Κανένας χαμουλης, τίποτα.
Είναι ένας κακομοίρης που κόλλησε η βελόνα και λέει "κακομοίρης" (προφανώς του το λένε συνέχεια) κι ο Λέανδρος, που εντάξει, έχει αποδείξει ότι είναι από άλλο ανέκδοτο.
Εγώ εδώ είμαι, ελέγχω τη γαργάρα.
Βάλε, βάλε...μη σου τυχει... φτου και μακρια απο μας... καλημερες... κατσε να βαλω και ενα δευτερο καφε...
Εκεί που πάει να μπει μια τάξη,έρχεσαι βάζεις τον παράγοντα γυναίκα και να πάλι η αταξίαΕάν δεν καταλάβετε ότι πρέπει να δείτε τα καλώδια όπως οι γυναίκες τα καλλυντικά.
Κάποιοι βλέπουν το έξω, κάποιοι βλέπουν το μέσα.
Ολες τα χρησημοποιούν όμως....
στα 100μ με το μπελντενάκι??? , καλύτερη ποιότητα ήχου θα έχεις με αυτό:Βάλε, βάλε.
Ξεκίνησα τον γνωστό δίσκο, κι έχω διάθεση να πιάσω τσεκούρι σήμερα.
View attachment 162869
Φυσικά πολυκάναλος. Εξαιρετικός ήχος, πολύ καλή παραγωγή, παρά τα χρόνια του.
Λοιπόν;
Τι λέγατε για καλώδια παιδάκια;
Ποιος θέλει να μου δείξει με υπολογισμούς πόσα (δέκατα του) ντεσιμπέλ θα χάσει ένα 8-ωμο ηχείο από 100 μέτρα καλώδιο ηχείων το 4-αρακι το μπελντενάκι των ολίγων ευρώ το μέτρο;
Ε;
..κι εμείς που δεν έχουμε τη διάθεση να βλέπουμε τη brutal πλευρά του χαρακτήρος σου τι σου φταιμε;κι έχω διάθεση να πιάσω τσεκούρι σήμερα.
κι όπως πάντα, κάποιες ψωνίζουν καλλυντικά απ το Χόντο, ή τα gallerie de beaute, και κάποιες άλλες από τη λαίκή ή το παζάρι!! .Εάν δεν καταλάβετε ότι πρέπει να δείτε τα καλώδια όπως οι γυναίκες τα καλλυντικά.
Κάποιοι βλέπουν το έξω, κάποιοι βλέπουν το μέσα.
Ολες τα χρησημοποιούν όμως....
Τι θες να πεις Γιαγκο Δράκο;Καλέ όχι.
ντοκτορ,Άνοιξα και poll για εσάς που ακούτε βελτίωση με τα καλώδια.
Για δείξτε μας τι ισχύει...
Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.
Για να δούμε το υπόβαθρο των φίλων των καλωδίων... Ακούτε βελτίωση με καλώδια; Ωραία. Δείξτε μας τι άλλο ισχύει με το σετάπ σας.... :party: :party: :party: :party: ΥΓ. Όσοι δεν πιστεύετε ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο, αν θέλετε μπορείτε να επιλέξτε μόνον την προτελευταία (ή τελευταία)...www.avsite.gr