Καλώδια και θύματα

Reaction score
3.089
Να σας ζήσει(γονείς) και να είστε καλά να το μεγαλώσετε,να το κάνετε χρήσιμο άτομα στην κοινωνία

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.233
Κανένας χαμουλης, τίποτα.

Είναι ένας κακομοίρης που κόλλησε η βελόνα και λέει "κακομοίρης" (προφανώς του το λένε συνέχεια) κι ο Λέανδρος, που εντάξει, έχει αποδείξει ότι είναι από άλλο ανέκδοτο.

Εγώ εδώ είμαι, ελέγχω τη γαργάρα.

Έπεσαν καναδυό ερωτήσεις επιπέδου δημοτικού, είδατε πόσο καλός είναι, απάντησα. Δεν έχω τουπέ, βοηθάω.

Τουπέ έχω μόνο στα προσωπικά μου. Εκεί δεν έχω τη διάθεση, όπως ο ντιμιφουτ, να φέρω το γιδι που ασχολείται με το πόσο επιστήμονας είμαι στη θέση να νομίζει ότι κάνουμε διάλογο. Δεν θα είχε ποτέ τέτοια τύχη μαζί μου, γιατί να έχει σε ένα φόρουμ τεχνολογίας;
Αρκετά έχω υποστεί στο στρατό, εκεί που τελειώνει η λογική, καθώς (το ξέρετε) ως στρατιωτικός ιατρός που ήμουν, είχα την υποχρέωση να συναναστρέφομαι με ενστολα γίδια αγράμματα, που χωρίς στολή δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Φτάνει, χόρτασα στόκους.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, έχει εξαιρετικούς ανθρώπους στο στρατό, είτε αξιωματικούς είτε υπαξιωματικούς. Δυστυχώς όμως, ιδίως στις τάξεις των υπ, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι ...αχαρακτήριστοι. Μπορεί να είναι έως τραυματική εμπειρία η υποχρέωση να δουλεύεις μαζί τους, αν το κεφάλι σου δεν είναι άδειο.

Last edited:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Κανένας χαμουλης, τίποτα.

Είναι ένας κακομοίρης που κόλλησε η βελόνα και λέει "κακομοίρης" (προφανώς του το λένε συνέχεια) κι ο Λέανδρος, που εντάξει, έχει αποδείξει ότι είναι από άλλο ανέκδοτο.

Εγώ εδώ είμαι, ελέγχω τη γαργάρα.
Καλημέρα Κώστα. Άστο βρε παλικάρι μου, "ξεχείλωσε" τελείως το θέμα. Οτιδήποτε και αν ειπωθεί πλέον θα αφορά προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς. Δε μας χρειάζονται αυτά..

Reaction score
3.089
Ο άνθρωπος,ευρισκόμενος κάτω από συνεχή ψυχολογική πίεση,βγάζει τον πραγματικό του εαυτό.Άσε λοιπόν να μάθουμε

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.233
..μη σου τυχει... φτου και μακρια απο μας... καλημερες... κατσε να βαλω και ενα δευτερο καφε...
Βάλε, βάλε.

Ξεκίνησα τον γνωστό δίσκο, κι έχω διάθεση να πιάσω τσεκούρι σήμερα.

Screenshot_20200423_112037_com.roon.mobile.jpg

Φυσικά πολυκάναλος. Εξαιρετικός ήχος, πολύ καλή παραγωγή, παρά τα χρόνια του.

Λοιπόν;
Τι λέγατε για καλώδια παιδάκια;

Ποιος θέλει να μου δείξει με υπολογισμούς πόσα (δέκατα του) ντεσιμπέλ θα χάσει ένα 8-ωμο ηχείο από 100 μέτρα καλώδιο ηχείων το 4-αρακι το μπελντενάκι των ολίγων ευρώ το μέτρο;

Ε;

Reaction score
3.089
Εάν δεν καταλάβετε ότι πρέπει να δείτε τα καλώδια όπως οι γυναίκες τα καλλυντικά.

Κάποιοι βλέπουν το έξω, κάποιοι βλέπουν το μέσα.

Ολες τα χρησημοποιούν όμως....
Εκεί που πάει να μπει μια τάξη,έρχεσαι βάζεις τον παράγοντα γυναίκα και να πάλι η αταξία :D

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Βάλε, βάλε.

Ξεκίνησα τον γνωστό δίσκο, κι έχω διάθεση να πιάσω τσεκούρι σήμερα.

View attachment 162869

Φυσικά πολυκάναλος. Εξαιρετικός ήχος, πολύ καλή παραγωγή, παρά τα χρόνια του.

Λοιπόν;
Τι λέγατε για καλώδια παιδάκια;

Ποιος θέλει να μου δείξει με υπολογισμούς πόσα (δέκατα του) ντεσιμπέλ θα χάσει ένα 8-ωμο ηχείο από 100 μέτρα καλώδιο ηχείων το 4-αρακι το μπελντενάκι των ολίγων ευρώ το μέτρο;

Ε;
στα 100μ με το μπελντενάκι???:lol::lol::lol: , καλύτερη ποιότητα ήχου θα έχεις με αυτό:

1587630678615.png

,,,,Και πιο οικονομικά απ το μπέλντεν για τους πολύ τσίπιδες συνιστάται!! :whistling: :whistling:
..διαθέσιμο σε καλούμπες των 100μ ή των 300μ, ακέρωτο βαμβακερό ή κερωμένο για τους μερακλήδες!! :tongue: :tongue:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.233
Άνοιξα και poll για εσάς που ακούτε βελτίωση με τα καλώδια.

Για δείξτε μας τι ισχύει...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εάν δεν καταλάβετε ότι πρέπει να δείτε τα καλώδια όπως οι γυναίκες τα καλλυντικά.

Κάποιοι βλέπουν το έξω, κάποιοι βλέπουν το μέσα.

Ολες τα χρησημοποιούν όμως....
κι όπως πάντα, κάποιες ψωνίζουν καλλυντικά απ το Χόντο, ή τα gallerie de beaute, και κάποιες άλλες από τη λαίκή ή το παζάρι!! :sneaky: .
Ύστερα οι δέυτερες αναρωτιούνται γιατί έχουν τον,,...αντροδιώχτη ενώ οι άλλες τα έχουν όλα!.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Άνοιξα και poll για εσάς που ακούτε βελτίωση με τα καλώδια.

Για δείξτε μας τι ισχύει...

ντοκτορ,
αυτή η εμμονή σου κατά των καλωδίων λογικά οδηγεί σε δύο μόνο συμπεράσματα:

1)Δεν έχεις επαρκή εμπειρία σ' αυτά

2)Έχεις επαρκή εμπειρία, αλλά η εμπειρία σου έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις σου και επομένως δε μεταφέρεις την εμπειρία σου στους υπολοίπους για να μη μειωθεί η αξία των απόψεων σου.

Ενώ λοιπόν έχεις αρκετές γνώσεις σε άλλους τομείς του audio, και πολύ μπορεί να οφελειθούν απ'αυτές, με τη στάση του ιεροεξεταστή καλωδίων που έχεις προτάξει, απλά μειώνεις και την αξία των θέσεων σου σε άλλους τομείς που γνωρίζεις καλά!!..

Τώρα, κάτι υπόνοιες περί του υπόβαθρου των γνώσεων των υπολοίπων συμφορουμιτών που έχεις κατά καιρούς εκφράσει, κάτι χαρακτηρισμοί της μορφής "γίδια και γιδοβοσκοί", αλλά και το αλάθητο του πάπα που παρουσιάζεις για τις απόψεις σου δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού... :hi:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.644
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios