- Reaction score
- 79.993
εγώ πάντως ακόμα περιμένω τα υλικά των αγωγών αυτών που κάνουν χημικές αντιδράσεις
με το ρεύμα....
με το ρεύμα....
O Αργύρης είναι μπαναρισμένος ότι και να βλέπεις.Καλό θα ήτο να έψαχνες λίγο καλύτερα τις ευκολίες της πλατφόρμας , ώστε να αντιλαμβανόσουν ιδίοις όμασι ότι ο Argi δεν είναι μπαναρισμένος.
Με τον ARGI είμαστε γνωστοί από το 2005 , και έχουμε πάει σπίτι ο ένας του άλλου ουκ ολίγες φορές.
Δεν είμαστε γνωστοί απο χτες.
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφω, ιδίως όσον αφορά στο σύστημά μου και στον χώρο μου.
Οσον αφορά στο τι γνωρίζεις για άλλους συνδετημόνες και καταστάσεις κουτσομπολιού στο παρόν φόρουμ αλλά και αλλού μου είναι παγερά αδιάφορο.
Η τεχνολογία τέλος, σαφώς και έχει προχωρήσει από το 2009 , καμία αντίρηση , τώρα όσον αφορά στην μεταλλουργία , τον εφελκυσμό την επεξεργασία μετάλλων κλπ δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω ασχοληθεί και δεν είναι και στα άμμεσα ενδιαφέροντά μου. Ως εκ τούτου ουδόλως με απασχολεί εάν τα σημερινά καλώδια " ρεύματος" παίζουν καλύτερα από τα παλαιότερα ή όχι. Είναι κάτι που δεν υφίσταται στον προσωπικό μου κατάλογο ελέγχου.
παίζουν
Είμαι βέβαιος ότι θα τα ευχαριστηθείς όλα όπως αρμόζει και θεωρώ περιττούς τους χαριεντισμούς σε τέτοια ζητήματα.Αυτή είναι η διαφορά μας αν εσύ αγόραζες κανένα σαμπ ή ενεργό θα σου έλεγα καλορίζικο από καρδιάς και ας έχω άλλη άποψη
Υ.Γ. Το πήρα στην καλύτερη τιμή της Ευρώπης καλύτερη δεν γίνεται.
Έχω πάρει να ακούσω σε demo και τα δυο μονομπλοκ της densen
View attachment 165069
Θα περιμένεις πολύ.εγώ πάντως ακόμα περιμένω τα υλικά των αγωγών αυτών που κάνουν χημικές αντιδράσεις
με το ρεύμα....
μάλλον MHz μετράει....Στα πόσα κιλοχέρτζ αντιστοιχούν αυτά τα "glitches" που λέει ο μπάρμπας στο βίντεο; Είναι ακουστά;
Ζακμαν...μπορείς να μας εξηγήσεις τι βλέπουμε εδώ?What if you can measure it?
θα μας πεις ένα υλικό αγωγού που χρησιμοποιείται στα καλώδια και κάνει χημική αντίδραση με το ρεύμα?Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.
γιατί ?Θα περιμένεις πολύ.
Τελικά με τι παίζεις ?gdresios...
έχει περάσει μια ώρα....από αυτό
θα μας πεις ένα υλικό αγωγού που χρησιμοποιείται στα καλώδια και κάνει χημική αντίδραση με το ρεύμα?
γιατί ?
βγήκε έξω να μαζέψει το στέρεο?
Τι Mhz μωρέ χαμένε , αφού το λέει 2khz τετραγωνικό παλμό.μάλλον MHz μετράει....
Ζακμαν...μπορείς να μας εξηγήσεις τι βλέπουμε εδώ?
Δε βαριέσαι... Μ' αυτήν την κακή ψυχολογία που έχει ο κόζμος, η χυλόπιτα πάει σύννεφο. Καταραμένοι κινέζοι...Καλέ; Άνοιξαν οι δρόμοι, με τα καλώδια ασχολείστε ακόμα;
Ή πρέπει ν' ανοίξουν τα καφέ και τα εστιατόρια;
η γεννήτρια δίνει τόσο (2KHz)Τι Mhz μωρέ χαμένε , αφού το λέει 2khz τετραγωνικό παλμό.
Οι διαφορές που εμφανίζει στον παλμογράφο , έχουν να κάνουν ακια με την "ρύθμιση " της απεικόνισης του παλμογράφου. Σε άλλη θέση ανάλυσης του scope του παλμογράφου , δεν θα φαίνεται τόσο έντονα η διαφορά.
Κλασσικό παιχνίδι , για να εμφανίσει ένα " πρόβλημα" με πολύ έντονο τρόπο. Κολπάκια που χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.
ρώτα τη φιλενα......αλλά σορρυ ξέχασα δεν έχεις είπες...Τελικά με τι παίζεις ?
Στο έχω ξαναπεί μάζεψε την γλώσσα σου, δεν με ξέρεις και από χθες, τα περί φιλενάδας σε αυτούς που ξέρεις και στα φιλαράκια σου, μπορείς να αστειεύεσαι μαζί μου όχι.η γεννήτρια δίνει τόσο
και μετά μετρά ο παλμογράφος σε κάποιες χιλιάδες khz....με φουλ ζοομ!
και αυτό το λέει ο μπάρμπας μέτρηση τώρα....
και χαίρονται κάποιοι λαικάδες
ρώτα τη φιλενάδα σου...αλλά σορρυ ξέχασα δεν έχεις είπες...
ρώτα τον Γιάνννη τότε...αυτός ξέρει
στο θέμα μας....ένα υλικό αγωγού πες μου σε παρακαλώ
Βάζω να δω το βίδεο... και ξεκινάει να παίζει το ένα κανάλι... και σκέφτομαι ..."άνθρωπος που δε νοιώθει πως ακούγεται έτσι και να κάνει κάτι να το διορθώσει πριν το ανεβάσει.... θα μας μιλήσει για διαφορές στα καλώδια..."What if you can measure it?
Με όλο το σεβασμό, αυτό είναι παντελώς λανθασμένο και ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν ήταν αυτή η επίδραση του ρεύματος στους μεταλλικούς αγωγούς! Το ρεύμα είναι απλά η κίνηση των ελεύθερων ηλεκτρονίων ανάμεσα στους ατομικούς πυρήνες του αγωγού και η κίνηση αυτή ξεκινά με την εφαρμογή της τάσης. Τα ηλεκτρόνια είναι πάντα ελεύθερα και οι πυρήνες είναι ακριβώς ίδιοι, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρασμα του ρεύματος. Αυτό είναι όλο, και η μόνη έγνοια του γνώστη audiophile είναι να έχει αγωγούς τροφοδοσίας με καλή διατομή και πολύ καλές και σταθερές επαφές (για να έχει αμελητέα και σταθερή αντίσταση). Φυσικά, καλό είναι να φροντίσει να έχει σταθερή και καθαρή τάση.Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.
Πάω στοίχημα πως καλά - καλά δεν ξέρει να πιάνει το ποντίκι...Βάζω να δω το βίδεο... και ξεκινάει να παίζει το ένα κανάλι... και σκέφτομαι ..."άνθρωπος που δε νοιώθει πως ακούγεται έτσι και να κάνει κάτι να το διορθώσει πριν το ανεβάσει.... θα μας μιλήσει για διαφορές στα καλώδια..."
.... κάνω σχόλιο στο α βου σάιτ και πάω να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία...
όταν μαζέψεις και εσύ τις χημικές αντιδράσεις που κάνει το ρεύμα με τον αγωγό του καλωδίου τότε θα το κάνω και εγώΣ
Στο έχω ξαναπεί μάζεψε την γλώσσα σου, δεν με ξέρεις και από χθες, τα περί φιλενάδας σε αυτούς που ξέρεις και στα φιλαράκια σου, μπορείς να αστειεύεσαι μαζί μου όχι.
μίλα ελεύθερα παιδί μου.........και άσε τους σεβασμούςΜε όλο το σεβασμό, αυτό είναι παντελώς λανθασμένο και ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν ήταν αυτή η επίδραση του ρεύματος στους μεταλλικούς αγωγούς! Το ρεύμα είναι απλά η κίνηση των ελεύθερων ηλεκτρονίων ανάμεσα στους ατομικούς πυρήνες του αγωγού και η κίνηση αυτή ξεκινά με την εφαρμογή της τάσης. Τα ηλεκτρόνια είναι πάντα ελεύθερα και οι πυρήνες είναι ακριβώς ίδιοι, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρασμα του ρεύματος. Αυτό είναι όλο, και η μόνη έγνοια του γνώστη audiophile είναι να έχει αγωγούς τροφοδοσίας με καλή διατομή και πολύ καλές και σταθερές επαφές (για να έχει αμελητέα και σταθερή αντίσταση). Φυσικά, καλό είναι να φροντίσει να έχει σταθερή και καθαρή τάση.
Μόνο αυτό υπάρχει στην διέλευση του ρεύματος ? ή υπάρχουν και αλλά φαινόμενα και αντιδράσεις !!!Με όλο το σεβασμό, αυτό είναι παντελώς λανθασμένο και ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν ήταν αυτή η επίδραση του ρεύματος στους μεταλλικούς αγωγούς! Το ρεύμα είναι απλά η κίνηση των ελεύθερων ηλεκτρονίων ανάμεσα στους ατομικούς πυρήνες του αγωγού και η κίνηση αυτή ξεκινά με την εφαρμογή της τάσης. Τα ηλεκτρόνια είναι πάντα ελεύθερα και οι πυρήνες είναι ακριβώς ίδιοι, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρασμα του ρεύματος. Αυτό είναι όλο, και η μόνη έγνοια του γνώστη audiophile είναι να έχει αγωγούς τροφοδοσίας με καλή διατομή και πολύ καλές και σταθερές επαφές (για να έχει αμελητέα και σταθερή αντίσταση). Φυσικά, καλό είναι να φροντίσει να έχει σταθερή και καθαρή τάση.