Καλώδια και θύματα

Reaction score
2.826
Καλό θα ήτο να έψαχνες λίγο καλύτερα τις ευκολίες της πλατφόρμας , ώστε να αντιλαμβανόσουν ιδίοις όμασι ότι ο Argi δεν είναι μπαναρισμένος.
Με τον ARGI είμαστε γνωστοί από το 2005 , και έχουμε πάει σπίτι ο ένας του άλλου ουκ ολίγες φορές.
Δεν είμαστε γνωστοί απο χτες.
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφω, ιδίως όσον αφορά στο σύστημά μου και στον χώρο μου.
Οσον αφορά στο τι γνωρίζεις για άλλους συνδετημόνες και καταστάσεις κουτσομπολιού στο παρόν φόρουμ αλλά και αλλού μου είναι παγερά αδιάφορο.
Η τεχνολογία τέλος, σαφώς και έχει προχωρήσει από το 2009 , καμία αντίρηση , τώρα όσον αφορά στην μεταλλουργία , τον εφελκυσμό την επεξεργασία μετάλλων κλπ δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω ασχοληθεί και δεν είναι και στα άμμεσα ενδιαφέροντά μου. Ως εκ τούτου ουδόλως με απασχολεί εάν τα σημερινά καλώδια " ρεύματος" παίζουν καλύτερα από τα παλαιότερα ή όχι. Είναι κάτι που δεν υφίσταται στον προσωπικό μου κατάλογο ελέγχου.

παίζουν
O Αργύρης είναι μπαναρισμένος ότι και να βλέπεις.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Αυτή είναι η διαφορά μας αν εσύ αγόραζες κανένα σαμπ ή ενεργό θα σου έλεγα καλορίζικο από καρδιάς και ας έχω άλλη άποψη

Υ.Γ. Το πήρα στην καλύτερη τιμή της Ευρώπης καλύτερη δεν γίνεται.
Έχω πάρει να ακούσω σε demo και τα δυο μονομπλοκ της densen

View attachment 165069
Είμαι βέβαιος ότι θα τα ευχαριστηθείς όλα όπως αρμόζει και θεωρώ περιττούς τους χαριεντισμούς σε τέτοια ζητήματα.

Κριτήριο για θερμές ευχές από τον χαρακτήρα του γράφοντος είναι να έχει κάνει ο αποδέκτης κάποια υπέρβαση για τα δικά του δεδομένα.όπως λ.χ. ο jio με το setup που έστησε έστω και υπό αντίξοες συνθήκες.

Reaction score
11.251
Στα πόσα κιλοχέρτζ αντιστοιχούν αυτά τα "glitches" που λέει ο μπάρμπας στο βίντεο; Είναι ακουστά;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.993
Στα πόσα κιλοχέρτζ αντιστοιχούν αυτά τα "glitches" που λέει ο μπάρμπας στο βίντεο; Είναι ακουστά;
μάλλον MHz μετράει....:gotcha:

What if you can measure it?

Ζακμαν...μπορείς να μας εξηγήσεις τι βλέπουμε εδώ?

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.993
gdresios...

έχει περάσει μια ώρα....από αυτό

Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.
θα μας πεις ένα υλικό αγωγού που χρησιμοποιείται στα καλώδια και κάνει χημική αντίδραση με το ρεύμα?
Θα περιμένεις πολύ.
γιατί ?
βγήκε έξω να μαζέψει το στέρεο? :lol:

Reaction score
2.826
gdresios...

έχει περάσει μια ώρα....από αυτό

θα μας πεις ένα υλικό αγωγού που χρησιμοποιείται στα καλώδια και κάνει χημική αντίδραση με το ρεύμα?

γιατί ?
βγήκε έξω να μαζέψει το στέρεο? :lol:
Τελικά με τι παίζεις ?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.059
μάλλον MHz μετράει....:gotcha:

Ζακμαν...μπορείς να μας εξηγήσεις τι βλέπουμε εδώ?
Τι Mhz μωρέ χαμένε , αφού το λέει 2khz τετραγωνικό παλμό.
Οι διαφορές που εμφανίζει στον παλμογράφο , έχουν να κάνουν ακια με την "ρύθμιση " της απεικόνισης του παλμογράφου. Σε άλλη θέση ανάλυσης του scope του παλμογράφου , δεν θα φαίνεται τόσο έντονα η διαφορά.
Κλασσικό παιχνίδι , για να εμφανίσει ένα " πρόβλημα" με πολύ έντονο τρόπο. Κολπάκια που χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.940
Καλέ; Άνοιξαν οι δρόμοι, με τα καλώδια ασχολείστε ακόμα; :rolleyes:
Ή πρέπει ν' ανοίξουν τα καφέ και τα εστιατόρια; :o
Δε βαριέσαι... Μ' αυτήν την κακή ψυχολογία που έχει ο κόζμος, η χυλόπιτα πάει σύννεφο. Καταραμένοι κινέζοι...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.993
Τι Mhz μωρέ χαμένε , αφού το λέει 2khz τετραγωνικό παλμό.
Οι διαφορές που εμφανίζει στον παλμογράφο , έχουν να κάνουν ακια με την "ρύθμιση " της απεικόνισης του παλμογράφου. Σε άλλη θέση ανάλυσης του scope του παλμογράφου , δεν θα φαίνεται τόσο έντονα η διαφορά.
Κλασσικό παιχνίδι , για να εμφανίσει ένα " πρόβλημα" με πολύ έντονο τρόπο. Κολπάκια που χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.
η γεννήτρια δίνει τόσο (2KHz)

και μετά μετρά ο παλμογράφος σε κάποιες χιλιάδες khz....με φουλ ζοομ!:gotcha::lol:

και αυτό το λέει ο μπάρμπας μέτρηση τώρα.... :headbang:
και χαίρονται κάποιοι λαικάδες :lolsign:
Τελικά με τι παίζεις ?
ρώτα τη φιλενα......αλλά σορρυ ξέχασα δεν έχεις είπες... :p :laugh:

ρώτα τον Γιάνννη τότε...αυτός ξέρει;)

στο θέμα μας....ένα υλικό αγωγού πες μου σε παρακαλώ

Last edited:

Reaction score
2.826
Σ
η γεννήτρια δίνει τόσο

και μετά μετρά ο παλμογράφος σε κάποιες χιλιάδες khz....με φουλ ζοομ!:gotcha::lol:

και αυτό το λέει ο μπάρμπας μέτρηση τώρα.... :headbang:
και χαίρονται κάποιοι λαικάδες :lolsign:

ρώτα τη φιλενάδα σου...αλλά σορρυ ξέχασα δεν έχεις είπες...:laugh:

ρώτα τον Γιάνννη τότε...αυτός ξέρει;)

στο θέμα μας....ένα υλικό αγωγού πες μου σε παρακαλώ
Στο έχω ξαναπεί μάζεψε την γλώσσα σου, δεν με ξέρεις και από χθες, τα περί φιλενάδας σε αυτούς που ξέρεις και στα φιλαράκια σου, μπορείς να αστειεύεσαι μαζί μου όχι.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.601
What if you can measure it?

Βάζω να δω το βίδεο... και ξεκινάει να παίζει το ένα κανάλι... και σκέφτομαι ..."άνθρωπος που δε νοιώθει πως ακούγεται έτσι και να κάνει κάτι να το διορθώσει πριν το ανεβάσει.... θα μας μιλήσει για διαφορές στα καλώδια..."

.... κάνω σχόλιο στο α βου σάιτ και πάω να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία...

head-stef

Headphones
Reaction score
2.279
Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.
Με όλο το σεβασμό, αυτό είναι παντελώς λανθασμένο και ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν ήταν αυτή η επίδραση του ρεύματος στους μεταλλικούς αγωγούς! Το ρεύμα είναι απλά η κίνηση των ελεύθερων ηλεκτρονίων ανάμεσα στους ατομικούς πυρήνες του αγωγού και η κίνηση αυτή ξεκινά με την εφαρμογή της τάσης. Τα ηλεκτρόνια είναι πάντα ελεύθερα και οι πυρήνες είναι ακριβώς ίδιοι, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρασμα του ρεύματος. Αυτό είναι όλο, και η μόνη έγνοια του γνώστη audiophile είναι να έχει αγωγούς τροφοδοσίας με καλή διατομή και πολύ καλές και σταθερές επαφές (για να έχει αμελητέα και σταθερή αντίσταση). Φυσικά, καλό είναι να φροντίσει να έχει σταθερή και καθαρή τάση.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.940
Βάζω να δω το βίδεο... και ξεκινάει να παίζει το ένα κανάλι... και σκέφτομαι ..."άνθρωπος που δε νοιώθει πως ακούγεται έτσι και να κάνει κάτι να το διορθώσει πριν το ανεβάσει.... θα μας μιλήσει για διαφορές στα καλώδια..."

.... κάνω σχόλιο στο α βου σάιτ και πάω να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία...
Πάω στοίχημα πως καλά - καλά δεν ξέρει να πιάνει το ποντίκι...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.993
Σ

Στο έχω ξαναπεί μάζεψε την γλώσσα σου, δεν με ξέρεις και από χθες, τα περί φιλενάδας σε αυτούς που ξέρεις και στα φιλαράκια σου, μπορείς να αστειεύεσαι μαζί μου όχι.
όταν μαζέψεις και εσύ τις χημικές αντιδράσεις που κάνει το ρεύμα με τον αγωγό του καλωδίου τότε θα το κάνω και εγώ

πετάτε μια ΜΠΟΥΡΔΑ που ακούσατε και δεν ξέρετε γιατί πράμα μιλάτε...έλεος!
μαζευτείτε επιτέλους!
Με όλο το σεβασμό, αυτό είναι παντελώς λανθασμένο και ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν ήταν αυτή η επίδραση του ρεύματος στους μεταλλικούς αγωγούς! Το ρεύμα είναι απλά η κίνηση των ελεύθερων ηλεκτρονίων ανάμεσα στους ατομικούς πυρήνες του αγωγού και η κίνηση αυτή ξεκινά με την εφαρμογή της τάσης. Τα ηλεκτρόνια είναι πάντα ελεύθερα και οι πυρήνες είναι ακριβώς ίδιοι, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρασμα του ρεύματος. Αυτό είναι όλο, και η μόνη έγνοια του γνώστη audiophile είναι να έχει αγωγούς τροφοδοσίας με καλή διατομή και πολύ καλές και σταθερές επαφές (για να έχει αμελητέα και σταθερή αντίσταση). Φυσικά, καλό είναι να φροντίσει να έχει σταθερή και καθαρή τάση.
μίλα ελεύθερα παιδί μου.........και άσε τους σεβασμούς
σε ΜΠΟΥΡΔΕΣ απαντάς αναλόγως

πρέπει να μάθουν επιτέλους τι λένε
ΦΤΑΝΕΙ!

Last edited:

Reaction score
2.826
Μόνο αυτό υπάρχει στην διέλευση του ρεύματος ? ή υπάρχουν και αλλά φαινόμενα και αντιδράσεις !!!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.993
επιμένει σε ''αντιδράσεις''... :lol:

τι φάση ρε φίλε:headbang::headbang::headbang:

Υ.Γ. υλικό αγωγού θα μάθουμε τελικά ή
βρήκαμε δικαιολογία να κρατάμε μούτρα?:roflmao:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ