Παρουσίαση συστήματος... PMC

Reaction score
3.628
Μήπως ο τζιο έχει συνηθίσει τον ηχητικο χαρακτήρα της bryston (δεν είχα ποτέ προενισχυτη της ) και αυτό του λείπει ;
Νομίζω ότι εκεί είναι το κλειδί της όλης διαδικασίας .
Γιατί καλά τα γραφήματα και οι μετρήσεις , καλος και ο φροντισμένος χωρος , αλλά εάν θες γιατί σου αρέσει να είναι μουντο η λαμπρό το επάνω φάσμα υπάρχει πρόβλημα ....
Εγω πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ να ξεμαθω από τον ήχο των b&w με αποτέλεσμα να ακούω μουσική όλο και λιγότερο ....
Τροφή για σκέψη ...
...Αν και οι Bryston,σαν στουντιακα μηχανηματα,δεν θα ελεγα οτι φημιζονται για την χροια τους...Το αντιθετο νομιζω!

• Like
Reactions: PMC

Reaction score
4.802
Δεν λέω για τις πρώτες οκτάβες διότι ο τζιο ανεφερε ότι του αρέσει πλέον το χαμηλό του πάρα πολύ
...Αν και οι Bryston,σαν στουντιακα μηχανηματα,δεν θα ελεγα οτι φημιζονται για την χροια τους...Το αντιθετο νομιζω!
Δεν ξέρω καθόλου τον ηχητικο τους χαρακτήρα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.251
τσου, δεν θελει να δυσαρεστησει καποιον .. 🐒
νταξ απλα εχει προβληματιστει λιγο με ολα αυτα, που γραφονται και λεγονται και δε γραφονται και δε λεγονται και παει λεγοντας και κλaiγοντας.. παστιλιες για το Phono του αλλου.. :king: :angel:

C

chrispo

Guest
Jio, οι ρυθμίσεις του Γάλλου ήταν για 5.2 μόνο? (2.2, 2.0)

Last edited by a moderator:

Reaction score
12.242
Ρε παιδια, πολυ ενδιαφερον φαινεται ο Trinnov!
Κανενας απο εδω απο το σαιτ που να εχει σχεσεις με τον αντιπροσωπο, ή εστω καποιον μεταπωλητη να το παρουμε σε καλυτερη τιμη το μηχανημα?
παρακαλω με πμ
Aν το λες σοβαρά, δεν ξεκινάς κι εσύ με τον οδηγό του Bhutia...? PC έχεις σαν πηγή, δεν έχεις subs, ο χώρος σου είναι σε καλά επίπεδα, λέω τώρα...

Ναι, σίγουρα ο Bryston δεν είναι για εσένα. Τα Bryston έχουν ουδέτερο χαρακτήρα. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.051
Τα Bryston έχουν ουδέτερο χαρακτήρα.
Σωστά.

Μήπως ο τζιο έχει συνηθίσει τον ηχητικο χαρακτήρα της bryston (δεν είχα ποτέ προενισχυτη της ) και αυτό του λείπει ;
Νομίζω ότι εκεί είναι το κλειδί της όλης διαδικασίας .
Γιατί καλά τα γραφήματα και οι μετρήσεις , καλος και ο φροντισμένος χωρος , αλλά εάν θες γιατί σου αρέσει να είναι μουντο η λαμπρό το επάνω φάσμα υπάρχει πρόβλημα ....
Εγω πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ να ξεμαθω από τον ήχο των b&w με αποτέλεσμα να ακούω μουσική όλο και λιγότερο ....
Τροφή για σκέψη ...
Τροφή για σκέψη είναι το ότι τα γράφεις αυτά, κάτω ακριβώς από αυτό που έγραψε ο ίδιος ο Τζιοβάνι:

Έπαιζε ίδια με τον bryston pb17
:lolsign:

Reaction score
3.628
Ναι, σίγουρα ο Bryston δεν είναι για εσένα. Τα Bryston έχουν ουδέτερο χαρακτήρα. ;)
Δηλαδη,Νικο;Δεν σε καταλαβαινω...

Παρ'ολα αυτα η μαιμου καταλαβε και γελαει...Οπως καταλαβαινει ακομα περισσοτερο αυτα που κανει λαικ... :lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Στις 172 σελίδες του μανιουαλ, απαντούνται όλα τα ερωτήματα, ή έστω το 99.5% αυτών.
RTFM...
...
Τα υπόλοιπα που γράφονται, τα ακούω βερεσέ.
Θα ήθελα να εκφράσω πόσο "χαζό" είναι αυτό που πιθανώς κάποιοι θέλουν να "περάσουν" ως "φακτ", πως ο τρινοβ είναι ένα μηχάνημα τραγικά πολύπλοκο στη χρήση, κι αδύνατο να το χειριστεί ένας μέσου IQ άνθρωπος.

Προφανώς, ένας μέσου IQ άνθρωπος, δε μπορεί να πραγματοποιήσει τον οδηγό ισοστάθμισης του μπουτχια. Οκ.

Μπορεί να είναι ακριβό το μηχάνημα, αλλά τα κάνει όλα αυτοματοποιημένα σωστά κι εύκολα. Για μένα, ήταν παιχνίδι, σε σχέση με όσα έχω κάνει στο παρελθόν. Πιο απλά, δεν γίνεται, είναι απελπιστικά απλή η χρήση του, για idiots. ;)
Μήπως κάνεις πλάκα;
Απλώς δεν έχει διαβάσει το...manual 8 βημάτων που έχει επίσης κατατεθεί πάνω στη μέθοδο του υποφαινομένου. :roflmao:
Και το RT πως θα σου το φτιάξει ο Trinnov? Κατά τη γνώμη μου το treatment = RT και η ισοστάθμιση = FR, Impulse και ενσωμάτωση subs.
Επισημαίνεται ξανά ότι η απλοϊκώς θεωρούμενη ισοστάθμιση δεν συγκρίνεται με την πιο εξελιγμένη διαδικασία της Συνέλιξης.Στη δεύτερη δεν επιδιώκεται κατ'ανάγκη η εξομάλυνση των στάθμεων σε επιμέρους ζώνες.

Η έννοια της Συνέλιξης έγκειται στο ότι είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε τα επιμέρους μεγέθη RT σε πεπερασμένο πεδίο εντός του δωματίου και σε συνάρτηση με τη χωροταξία των ηχείων ν'αντιστρέφαμε σε κάποιο κρίσιμο βαθμό την αντιληπτότητα για το πεδίο αντήχησης στην εξεταζόμενη ζώνη.Απώτερος σκοπός θα είναι να προσέγγιζαν οι ακροατές στις εν λόγω θέσεις τις ανηχοϊκές συνθήκες αναπαραγωγής από τα ηχεία,χωρίς τις παρενέργειες αυτών.

Γι αυτό και λειτουργεί καλύτερα όσο θα αυξανόταν το ποσοστό άμεσης ηχητικής ενέργειας προς την έμμεση,δηλαδή μικραίνοντας τις διαστάσεις στο στερεοφωνικό τρίγωνο...ή αυξάνοντας το πλήθος για τις πηγές άμεσου ήχου όπως στα πολυκαναλικά setup. ;)

Δεν προβληματίζομαι ο ίδιος για τον Jio,αφού έχει ήδη κάνει τις δύσκολες κινήσεις,δηλαδή τις προμήθειες όλων των συσκευών,τη δικαναλική εναλλακτική που ενθουσιάζει τον... Λέανδρο και την οικογενειακή γαλήνη για την εγκατάσταση παθητικής ακουστικής φροντίδας στο χώρο.Όλα τα άλλα μπορούν να κατακτηθούν με...λιγότερο κόπο.Αρκεί να διαθέτει και το μικρόφωνο τρισδιάστατης σύλληψης.

Last edited:

Reaction score
239
Κανένας "τρινοβ" δεν αχρηστεύει την ανάγκη της ηχητικής περιποίησης του χώρου, μη μπερδεύεστε.

Οι δυνατότητες του τρινοβ, θυμίζουν τις άπειρες δυνατότητες ενός σύγχρονου δυνατού κινητού τηλεφώνου, στο οποίο ο μέσος χρήστης απλώς βλέπει τα email του, κι η μάνα μου παίρνει τηλέφωνο και βλέπει φειζμουκ..

Οι δυνατότητες υπάρχουν.

Πιο απαιτητικοί χρήστες, θα έχουν δεκάδες χρήσεις, πέραν από παιχνίδια, είτε για το αυτοκίνητο με Google maps ή άλλες εφαρμογές, είτε για στριμινγκ και μουσικές ταινίες, ρουν και τινταλ και σποτιφαϊ, σούπερ σπέσιαλ ακουστικά με εξωτερικά Ντακ, είτε για έλεγχο ασφαλείας σπιτιού με κάμερες, απομακρυσμένη πρόσβαση σε οικιακό σέρβερ, χρήση ως πιστωτική με ανέπαφες συναλλαγές, αγορές γενικά, φωτογραφίες, και δε συμμαζεύεται, άσε τους χίλιους τρόπους επικοινωνίας (βάιμπερ και μεσεντζερ κλπ), μέχρι μετρήσεις ήχου, ταχυτητας με gps, πολλαπλές συσκευές με Bluetooth και wi-fi, κλπ.

Ε, παίρνει και τηλέφωνο, μη ξεχνάμε.

Εδώ συζητάμε τη χρήση ως τηλέφωνο..

Μια ρημάδα ισοστάθμιση. Πρόκειται περί αστειότητας. Γελάνε και οι πέτρες.
Οπως εξηγησε ο Κωστας το δωματιο παιζει τεραστιο ρολο. Σε περιποιημένο δωματιο φιλου παλι χρειαστηκε αρκετος χρονος για σεταπ. Αυτο που του εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι με κανενα αλλο προσσεσορ δεν καταφερε να ρυθνισει σωστα τα σαμπ. Με αλλους προ το 16 ηταν παντα -14db ενω με τον τρινοφ πηγε στα -7. Στην επομενη επισκεψη θα παρω πιο πολλες πληροφοριες

Να και μερικα πολυ ομορφα πανελ για ιδεες για το Τζιο. Τα αγοραζει ακομα και κοσμος σαν διακοσμηση

Attachments

Reaction score
4.802
Τροφή για σκέψη είναι το ότι τα γράφεις αυτά, κάτω ακριβώς από αυτό που έγραψε ο ίδιος ο Τζιοβάνι:

Φυσικά δεν σκέφτηκες ότι μέχρι να το γράψω είχε απαντήσει ο τζιο , έτσι δεν είναι ;;;
Τι έγινε , με έβγαλες από την ignore list σου ;;;!
Όχι ότι με απασχολεί και καθόλου ...

Reaction score
15.543
Σε περιποιημένο δωματιο φιλου παλι χρειαστηκε αρκετος χρονος για σεταπ. Αυτο που του εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι με κανενα αλλο προσσεσορ δεν καταφερε να ρυθνισει σωστα τα σαμπ. Με αλλους προ το 16 . . . . .
ποια sub ειχε το 16 ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.997
Η συζήτηση δεν εχει πλέον νόημα, εχουν αναλυθεί σχεδόν όλα, ασχέτως αν κάποιοι (λίγοι και γραφικοί :tongue: ) δεν τα καταλαβαίνουν.
Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να τα καταλάβουν όσο και να εξηγηθούν.

Θα κάνω μια προσπάθεια για τους υπόλοιπους:

Όσο πιο πολλές δυνατότητες εχει ενα μηχάνημα, τόσο πιο πολυ μπορείς να απομακρυνθείς απο το αρχικό άκουσμα, είτε για καλό, είτε για κακό αποτέλεσμα.

Τρακάρεις πολυ εύκολα με ενα πάρα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο αν δεν είσαι προετοιμασμένος για το τι θα συμβεί οταν πατήσεις το γκάζι. Με τα καθημερινά αυτοκίνητα κανεις δεν εχει προβλημα, ολα ίδια ειναι, τα βάζεις μπρος κι έφυγες, κι ας μην το εχεις ξαναοδηγήσει.

Όταν το αρχικό αποτέλεσμα είναι καλό (γιατί ο Τζιο έχει κορυφαία ηχεία) γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το έργο του χρήστη με το περίπλοκο μηχάνημα. Πως θα βελτιωθεί το αποτέλεσμα; Σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθεί και σε ποιους πρέπει να μην το πειράξεις;

Αντιθέτως αν κάποιος έχει πολυ μέτρια ηχεία, ακόμα και με ενα τυπικό Audyssey μπορεί να είναι ικανοποιημένος.
Πολυ πρόσφατα, μέλος που εχει αγοράσει καινούργια καλά ηχεία, μου κλαιγόταν σε πμ γιατι το Audyssey του τα ρήμαζε.
Απο την αλλη, βλεπουμε πολλούς με υποδεέστερα ηχεία που είναι ευχαριστημένοι με τετοια προγράμματα ισοστάθμισης απο το πανέρι . Και οι μεν και οι δε εχουν δίκιο.

Ακόμα πιο δύσκολο γίνεται το έργο ενός χρήστη επεξεργαστή οταν και το ηχείο και ο χώρος ειναι εξαιρετικά. (Τζιο, σόρυ αλλά ο χώρος σου δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία). Εκεί σε θέλω, σε σούπερ χώρο με σούπερ ηχεία...εκεί να δούμε πως θα τα βελτιώσεις και δεν θα γίνει ζημιά. Άσκηση ισορροπίας.
Και ομως, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Οσο πιο καλά τα ηχεία και ο χώρος, τόσο πιο πολυ δεν βοηθάει η αυτόματη λειτουργία ενός επεξεργαστή.
Και εκεί ειναι που υπερέχει ο Τρινοβ, διότι σου δίνει την δυνατότητα να χειρουργήσεις, και όχι να κόβεις με τον μπαλτά.

Και σαφώς δεν μαθαίνονται όλες οι δυνατότητες με ενα ξεφύλλισμα του manual. Ειδικά όταν εχεις PMC θηρία αυτό τιμωρεί.
Ή Revel θηρία, σαν τον άλλον, τον παππού. Και μην μου πει κανεις πως ο Toole δεν ξέρει ακουστική. Αυτός την έγραψε. Το μηχάνημα δεν είχε μελετήσει σε βάθος, και πως εφαρμόζονται οι αρχές του στον Τρινοβ. Διότι μόνο στον τρίνοβ υπάρχει η δυνατότητα να εφαρμόζονται πλήρως, σε κανέναν άλλο επεξεργαστή.

Το συμπέρασμα είναι λοιπόν πως τετοια υπέρ-ηχεία μόνο με τον Τρίνοβ μπορείς να τα εκμεταλλευτείς. Δεν είναι μ@λάκες οι στουντιάδες στο Μόναχο που τα παίρνουν πακέτο PMC-Trinnov, αυτοί που φτιάχνουν όλα τα immersive
2115B8FB-391A-4A36-A89A-8ED41F37ECB2.jpeg

Θέλει όμως τριβή με το μηχάνημα για μήνες και διάβασμα-εκπαίδευση.
Και εγω οταν θέλω να μάθω μια καινούργια χειρουργική τεχνική, εξελιγμένη, με καινούργια εργαλεία, θα παω πρώτα σε 2-3 συνέδρια, θα διαβάσω, αλλά κυριως θα παω να δω κάποιον που τα χρησιμοποιεί καιρό σε μερικά χειρουργεία, για καμία-δυο εβδομάδες. Μετά θα δοκιμάσω να χειρουργήσω σε πτωματικα courses για να διορθώσω τα λάθη μου, και μόνο μετά απο πολυ καιρό θα είμαι έτοιμος. Θέλει δουλειά η κορυφή.
Γερνάω πάντα διδασκόμενος.

Τέλος πάντων, τώρα εχουν γίνει βήματα μπροστά για όλους, και έπεται και συνέχεια.

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.044
Θα πουλήσει ο Jiovani τον δικό του κοψοχρονιά, περίμενε μέχρι να πάει για τη δεύτερη ακρόαση ο Λέανδρος.
Αυτός κι αν είναι ο ορισμός του Customer support... :laugh: :rofl:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.867
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao