- Reaction score
- 15.543
οχι...για βαλε μην ψαχνω
Όχι Χάρη, το έχω αναφέρει άλλωστε!μετά την ισοσταθμιση του Τομ είχε διορθωθεί το πρόβλημα;
εφόσον δεν διορθώθηκε...τι συζητάμε τότε;Όχι Χάρη, το έχω αναφέρει άλλωστε!
Μειώθηκε αισθητά, αλλά μιλώντας μόνο για τη δικαναλη αναπαραγωγή, με σαμπ ή χωρίς, ο νικητής ήταν πάλι ο bryston!!
Εκεί άλλωστε είπα ότι απ'τα 20 πρισετ μόνο στα 2 εξ αυτών απολύτως οριακά προτίμησα σε 2/3 το τρινοβ έναντι του bryston.
Με άλλα λόγια,18 στις 20 περιπτώσεις ο bryston έπαιζε ξεκάθαρα καλύτερα και μόνο στις 2 ο τρινοβ έπαιξε παραπλήσια..
Μακάρι σε επόμενη ρύθμιση να παίξει ακόμα καλύτερα.. αυτή είναι όμως η πραγματικότητα!
Βρε συ Τζιό μου, για να καταλάβω και εγώ ο άσχετος.και αυτή είναι η μέτρηση με το rew 5 καναλιών μετά την ισοσταθμιση με τον Tom.
( μετά την τοποθέτηση ρουμ θρεατμεντς)
εχοντας δει τι μπορεί να κάνει ο τριννοβ σε επίπεδο μετρήσεων μετά την πρώτη ισοσταθμιση περίμενα να έχω ΚΑΛΥΤΕΡΟ αποτέλεσμα μετά την τοποθέτηση ρουμ θρεατμεντς ......
Ε αυτή είναι και η δουλειά του τελικά.Τι πρέπει δηλαδή??
Ντε και καλά να γράψω ότι στο δικάναλο πατάει το bryston?
Ε..δε συνέβη ποτέ αυτό.. πώς να το κάνουμε δηλαδή??
Αντιθέτως είπα εξ αρχής ότι στο πολυκαναλο ήταν εντυπωσιακός ο ήχος του.
Διάβασε προσεκτικά τι έχει γραφτεί !μετά την ισοσταθμιση του Τομ είχε διορθωθεί το πρόβλημα;
Κακώς είναι η κόκκινη εκεί. Έπρεπε να είναι πιο ψηλά, μαζί με τις άλλες.Βρε συ Τζιό μου, για να καταλάβω και εγώ ο άσχετος.
Το διάγραμμα αυτό τι δείχνει; υπάρχει εδώ το πρόβλημα με το gain του ενός τελικού ή όχι;
Η κόκκινη γραμμή καλώς είναι εκεί που είναι;
Ναι !Εγώ Τζιό...άλλο θέλω να σε ρωτήσω..
Έχεις μετρήσεις με ¨διορθωμένο ¨ gain του Lch του bryston , μετά τις ρυθμίσεις του Tom ( που είχε πρόβλημα)....ΝΑΙ ή ΟΧΙ.?
αν έχεις ..ρίχτες να τελειώνουμε..
...αν ΟΧΙ, ο Χάρης έχει δίκιο και τζάμπα συζητάμε 10 σελίδες τώρα..
Ο Τζιοβάνι έχει επανηλλημενα απαντήσει σ αυτό!Εγώ Τζιό...άλλο θέλω να σε ρωτήσω..
Έχεις μετρήσεις με ¨διορθωμένο ¨ gain του Lch του bryston , μετά τις ρυθμίσεις του Tom ( που είχε πρόβλημα)....ΝΑΙ ή ΟΧΙ.?
αν έχεις ..ρίχτες να τελειώνουμε..
...αν ΟΧΙ, ο Χάρης έχει δίκιο και τζάμπα συζητάμε 10 σελίδες τώρα..
Οταν κανεις ισοσταθμιση πρέπει ολα να ειναι όσο πιο μαζί , κοντά μπορεί να ειναι.Βρε συ Τζιό μου, για να καταλάβω και εγώ ο άσχετος.
Το διάγραμμα αυτό τι δείχνει; υπάρχει εδώ το πρόβλημα με το gain του ενός τελικού ή όχι;
Η κόκκινη γραμμή καλώς είναι εκεί που είναι;
Πιθανολογουμε λοιπόν από αυτή τη μέτρηση πως συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα στο gain τη στιγμή που αυτή λαμβάνει χώρα;Κακώς είναι η κόκκινη εκεί. Έπρεπε να είναι πιο ψηλά, μαζί με τις άλλες.
Ταξιδεύω ..... δεν τα έχω μαζι μου ...ρίχτη την π@υτάνα...
Άλλο σε ρώτησα...Οταν κανεις ισοσταθμιση πρέπει ολα να ειναι όσο πιο μαζί , κοντά μπορεί να ειναι.
Πιθανολογουμε λοιπόν από αυτή τη μέτρηση πως συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα στο gain τη στιγμή που αυτή λαμβάνει χώρα;
Κάποιοι όμως δεν αποδέχονται τα βασικά, ενώ έχουν ειπωθεί κατ'επαναληψιν. Πχ..Ε αυτή είναι και η δουλειά του τελικά.
Γι'αυτο φτιάχτηκε.
Όχι για να παίζει δικάναλα ούτε σαν απλός προενισχυτης γραμμής.
Ας το αποδεχτούν κάποιοι.
Φυσικά !Πιθανολογουμε λοιπόν από αυτή τη μέτρηση πως συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα στο gain τη στιγμή που αυτή λαμβάνει χώρα;