- Reaction score
- 13.101
Θα κάνουν μπαμ λες?όχι BYD ρε παιδιά , όχι BYD
Θα κάνουν μπαμ λες?όχι BYD ρε παιδιά , όχι BYD
Ανάμεσα σε αυτά τα δυο είμαι για 2021
Το Κούπερ να το ξεχάσεις.Ανάμεσα σε αυτά τα δυο είμαι για 2021
Θα το οδηγάει κυρίως η σύζυγος.Όσο για τα δύο που είπες, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, ούτε στους χώρους, ούτε στις επιδόσεις, ούτε στην αυτονομία, πουθενά.
Απλώς το μινικούπερ έχει την καθιερωμένη ομορφιά του.
Πολύ αμφιβάλλω..Θα το οδηγάει κυρίως η σύζυγος.
Αλλιως θα πρέπει να οδηγάει την Mercedes, που αποκλείεταιΠολύ αμφιβάλλω..
Αυτό πρέπει να φύγει άμεσα. Αλήθεια.Αλλιως θα πρέπει να οδηγάει την Mercedes, που αποκλείεται
Δεν υπαρχει καμία περίπτωση. Ειναι οικονομική αυτοκτονία, δεν πιάνει ούτε 20.000ευρω και είναι άριστο συντηρημένο, αξίας πενταπλάσιας. Ούτε για πλακα.Αυτό πρέπει να φύγει άμεσα. Αλήθεια.
Αυτά τα γνωρίζω.Δεν υπαρχει καμία περίπτωση. Ειναι οικονομική αυτοκτονία, δεν πιάνει ούτε 20.000ευρω και είναι άριστο συντηρημένο, αξίας πενταπλάσιας. Ούτε για πλακα.
Είδα τα βιντεάκια που ανέβασε ο Ζιζικ.Αυτά τα γνωρίζω.
Πρόκειται για καλό ..δικάναλο, χωρίς σαμπ.
Δεν έχει νόημα.
Ιμερσιβ λέμε, με πολλαπλά σαμπ.
Φακτς οφ λάιφ.
Ένας φίλος μου έχει CLS 500 του 2005 ή 2006. Εσύ ποιά;Είδα τα βιντεάκια που ανέβασε ο Ζιζικ.
Απογοήτευση το Tesla.
To touchscreen είναι απαράδεκτο.
Και η ανάρτηση φαινεται να μην ειναι ιδανική.
Η συνολική ποιότητα κατασκευής και η αυτοκινητιστική αίσθηση ειναι παρά πολυ υποδεέστερη απο αυτήν του CLS, μόνο η ροπή είναι καλύτερη. Πολύ χαμηλότερη κατηγορία σε όλα, σαφής υποβιβασμός.
Σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ αυτο immersive με σαμπ, αυτοκινητάκι ειναι. 5.1 Logitech. Γκατζετάκι beta, εχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα...σε πέντε χρόνια τα ξαναλέμε.
Πραγματικά απογοητευτικό.
Το Mini μου άρεσε πολύ περισσότερο, εχει τον χαρακτήρα του, είναι όμορφο, και ας μην πιάνει τις επιδόσεις του Tesla. Είναι ένα πανέμορφο cooperάκι
![]()
72.000 χλμ έχω από 2018!350 του 2005.
130.000Km