Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.921
Δεν αναφερομαι στο σαμπ, για τους δορυφορους γνωριζοντας τη χρηση σαμπ φυσικα.Το έργο τους είναι εύκολο στη συγκεκριμένη περίπτωση,αφενός μεν επειδή το sub έχει αναλάβει χονδρικά τις δύο πρώτες οκτάβες,αφετέρου δε αφού οι εφηρμοσμένες ισοσταθμίσεις στις πρώτες οκτάβες δεν έχουν θετικό κέρδος.
Το 50ευρο δεν θα χρησίμευε σε κάτι ουσιαστικό στον γράφοντα...Δεν θέλεις να μάθω. Μάλλον επιδιώκεις αμοιβή
Η ενέργεια κάθε άλλο παρά ...χαμένη είναι σε αυτή τη ζώνη όπως έχει φανερώσει η δημοσιευμένη δέσμη με τα RT60...Δεν αναφερομαι στο σαμπ, για τους δορυφορους γνωριζοντας τη χρηση σαμπ φυσικα.
Ομως το γραφω ακριβως για τον αφαιρετικο χαραχτηρα αυτης, αφου απο 300-7κ εχουν αφαιρεθει 5db σταθμης θα το αφηνα μετα την πρωτη rephase επεμβαση στην μπεζ δηλαδη, προκειμενου να μην χαθει αυτη η ενεργεια ....
Το μη χειρον βελτιστον βεβαια εσυ ξερεις ....
Let's keep this here for future reference.Διαπιστώνεται επίσης πόσο άνετα μπορεί να γίνει η εγκατάσταση για τρίτο κεντρικό κανάλι...
Δεν θες 50ευρω; δεν θα είσαι γιατρός!Σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα παίζει σε καθημερινή βάση πληθώρα από σύμπακτα δισκάκια με ποικιλία μουσικών ιδιωμάτων - άλλο ένα από τα περιεχόμενα στη ΄΄μαγική αποθήκη΄΄ :
View attachment 179351
View attachment 179352
View attachment 179353
Αλλά και παλιά καλά Box Sets :
View attachment 179354
View attachment 179355
Όσα κομμάτια μένουν φυλαγμένα σε αποθηκευτικό χώρο,ναι.Άμα χρησιμοποιούνται τακτικά όχι.Όσα όμως έχουν custom συσκευασίες που φθείρονται με το παραμικρό,οπωσδήποτε.με τις ζελατίνες είναι ακόμα
μου θύμισε ένα αυτοκίνητο που είχα πάρει κάποτε δεύτερο χέρι και στο πάτωμα του συνοδηγού είχε ακόμα το διάφανο φιλμ προστασίας όπως βγήκε από το εργοστάσιο, μιλάμε 15 χρόνια μετά!
Το συγκεκριμένο μάλιστα δεν είχε μηχανισμό περιστροφής ΄΄δανεικό΄΄ από οδηγούς δίσκου για υπολογιστές,αλλά custom made,όπως και του Esoteric (κακώς το ξεφορτώθηκες άμα λειτουργούσε ακόμα στην εντέλεια)Δεν θες 50ευρω; δεν θα είσαι γιατρός!
840c για transport! Έχεις «μαζέψει» κορυφαία μηχανάκια...
(Ακόμα κλαίω το esoteric που ήταν τρανσπορτ στο υ.)
Λοιπόν, 2μετρα 8αρια και ενάμιση σαμπ. Κρεσέντο σε συμφωνικά;
Κάθησα και άκουσα τη Φανταστική Συμφωνία του Berlioz από επανέκδοση σε Mercury Living Presence στην εκτέλεση από τη Συμφωνική του Detroit υπό διεύθυνση Paul Paray...To CD στρώμα φυσικά...Δεν είναι αστείο είναι πραγματική απορία.
Γενικά τα 8αρια κροσαρισμενα επαρκούν, τα Yamaha έχω μια μικρή «περιέργεια» αν ανταποκρίνονται.
ALLERT !! ALLERT !!!Όσα κομμάτια μένουν φυλαγμένα σε αποθηκευτικό χώρο,ναι.Άμα χρησιμοποιούνται τακτικά όχι.Όσα όμως έχουν custom συσκευασίες που φθείρονται με το παραμικρό
Δηλαδή σε σύγκριση με πικαπ. Πες το, βρε αδερφέ, μην ντρέπεσαι, δικός μας είσαιΟρισμένες από τις παραγωγές που είναι αποθηκευμένες σε CD διαπιστώνεται να χάνουν την πρότερη γοητεία τους στην αντίληψη του γράφοντα,με κάποιες - όπως η προαναφερθείσα - να τη διατηρούν και άλλες τέλος ν'αναβαθμίζονται σε σύγκριση με παρελθόντα setup που τις είχαν αναπαραγάγει.
Ε, δεν είναι δα και κρυφό! Εγώ παλιά τονε διάβαζα ανελλιπώς! Τι, εσείς δεν;...Είναι κρυφός ρηβγιούερ και μάς δουλεύει όλους ψιλό γαζί!!
Πρόσεχε από πού πέφτει η πολλή ουρανοκατέβατη επιμόρφωση,να μη βαράει στο κεφάλι.ALLERT !! ALLERT !!!
Αποκαλύφθηκε.
Είναι ρηβγιούερ (!!!)
(τας, στερεόφη, πόζιτιβ φλύδα? πού άραγε?)
Είναι κρυφός ρηβγιούερ και μάς δουλεύει όλους ψιλό γαζί!!
Παπάς εσένα σ'έχει διαβάσει;Ε, δεν είναι δα και κρυφό! Εγώ παλιά τονε διάβαζα ανελλιπώς! Τι, εσείς δεν;...
Είναι γεγονός ότι τα πολύ αγαπημένα μου έργα τα έχω σε ποικιλία μέσων κι εκδόσεων...Δηλαδή σε σύγκριση με πικαπ. Πες το, βρε αδερφέ, μην ντρέπεσαι, δικός μας είσαι
μην ξεχνας και την μυρωδια αυτων..με τις ζελατίνες είναι ακόμα
μου θύμισε ένα αυτοκίνητο που είχα πάρει κάποτε δεύτερο χέρι και στο πάτωμα του συνοδηγού είχε ακόμα το διάφανο φιλμ προστασίας όπως βγήκε από το εργοστάσιο, μιλάμε 15 χρόνια μετά!
Ο ίδιος πάντως απορώ πώς και δεν έχεις φανταστεί ακόμα ότι πρέπει να διαθέτω...υπερφυσικές δυνάμεις.ειναι αποριας αξιον βρε μπουτια......
..... πως ακους με τοσο λευκο γυρω σου εστω και ....!!!!!!!