- Reaction score
- 138.743
Βεβαίως έχω πει το Μελιδη εδώ και 1,5 μήνα να μου κάνει ακόμα δύο βάσεις ηχείων, αλλά δε τον βλέπω ζωηρό..
Κάτσε να τον ζωηρέψω.
Κάτσε να τον ζωηρέψω.
Ξέρω και εγώ έναν. So what?Ξέρω ένα όνομα μέλος του site Εσυ οχι ?
Ε πες ντε ότι είναι out of stock.Επί της ευκαιρίας, και τα Νιούμαν είναι σε έλλειψη. Στην αναμονή...
Τα πήραν όλα...
Nαι και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει φορολογικός έλεγχος, τον ήπιαμε!Για να στο κάνω ακόμα πιο τρελό, αφαιρείται το Vat, εφόσον έχεις vat number για ενδοκοινοτικές συναλλαγές.
Με τιμολόγιο, περνάει και στα έξοδα.
Άντε γεια.
θα πει ειναι μηχανημα υπερηχων...Nαι και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει φορολογικός έλεγχος, τον ήπιαμε!
Μπα, αυτό θα είναι απλώς ένα παράπλευρο όφελος, πρακτικά άχρηστο.
Είχα ήδη κόψει τη μέγιστη στάθμη στο -5 (με το ριφερενς να βρίσκεται στα -23) και μετά από κουβέντα που είχαμε με τον ντιμιφουτ, γιατί αυτός το είχε κόψει στο -13, για προστασία της ακοής φυσικά, το πήγα και γω στο -10, γιατί κάθε φορά που το άνοιγα, ένα -5 το έπιανα, έστω για λίγο.. στο τσακιρ κέφι που λένε.. δε μπορώ να κρατηθώ τελικά.
Παλιότερα, προ του ορίου στα -5, είχε δει και +5, όπου βέβαια άναβαν στάνταρ τα λαμπάκια κλιπαρίσματος...
Στο -5 έχω ακούσει σερί 4 κομμάτια του ιμερσιβ δίσκου των Κραφτγουερκ, χωρίς να δω σε καμία στιγμή να ανάβουν τα λαμπάκια προστασίας του ηχείου. Το αντέχουν. Στο 0 ανάβουν όμως.
Τώρα κάνω τουμπεκί και πάω μέχρι -10, δε το πάω παραπάνω, με το φόβο να μη κουφαθω σιγά σιγά μ'αυτες τις στάθμες. Από το -23 που μετράνε έκαστο ηχείο ροζ θόρυβο σε στάθμη αναφοράς, έχω αφήσει ένα περιθώριο προς τα πάνω της τάξης των +13 ντεσιμπέλ, ε, νισαφι, φτάνει. Και βεβαίως δεν ανάβει ποτέ λαμπάκι σε τέτοια στάθμη, και δε νομίζω πως ακούω να ανεβαίνουν οι αρμονικές παραμορφώσεις, μα είμαστε και λίγο κουφοί σ'αυτες..
Τες πα, η σκέψη να έχω ανά 30° μια ηχειακη πηγή σε ολόκληρο το εμπρός ημικύκλιο, από +90 έως -90, μου είναι τρομερά ευχάριστη. Αν μη τι άλλο μια ομοιογένεια κατά όλο το πλάτος θα είναι πρακτικά τερματισμενη, κι ο τρινοβ έχει τον τρόπο να τα χρησιμοποιήσει σωστά αυτά τα κανάλια για τα object oriented φορμά.
Νομίζω πως τα έχω ήδη πει αυτά, στα όρια της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι όλο συζητάμε για την reference Σταθμη αλλά όλη η καύλα είναι πάνω ( η πολύ πάνω ) από αυτήν...
εγω στο -5 το Συγκεκριμένο δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ.......έως -12 ναι .....μέχρι εκεί !Νομίζω πως τα έχω ήδη πει αυτά, στα όρια της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.
Και βεβαίως συμφωνούμε, εκεί είναι τα γούστα για όλο τον κόσμο.
Ωστόσο, το 99% των σεταπ του κόσμου, δε μπορεί να βγάλει ούτε στάθμη αναφοράς, σε φουλ φάσμα.
Φουλ φάσμα, όχι φλάουτο.
Εγώ παίζω αυτό το κομμάτι που εσύ μας έμαθες:
Σε στάθμη αναφοράς, στα -23, και αυτό που ακούω ξέρω πως δε το βγάζουν με τίποτα τα μηχανήματα του πολύ κόσμου.
Το ίδιο κομμάτι, το παίζω και στα -5 ντεσιμπέλ. Εκεί να δεις τι κέφια πιάνεις.
Δεν γίνονται στο χώρο σου αυτά. Δεν μπορείς να πας τοσο ψηλά λόγω RTεγω στο -5 το Συγκεκριμένο δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ.......έως -12 ναι .....μέχρι εκεί !
Οχι Δημήτρη άνετα πηγαίνει λόγω rt.....Δεν γίνονται στο χώρο σου αυτά. Δεν μπορείς να πας τοσο ψηλά λόγω RT
Και των δυο ηχείων;Οχι Δημήτρη άνετα πηγαίνει λόγω rt.....
Ο ενισχυτής των χαμηλών τερματίζει (κλιπαρει).....μιλάμε για πάνω από 120db.....
μπορει να είναι και θέμα db που δεν έχουν μειωθεί λόγο ιςοσταθμισης........τι λες?
μπορει να υπάρξει τέτοια διαφορα?
Ποτέ το ένα ,ποτέ το άλλο....παίζει ρόλο?Και των δυο ηχείων;
ΝαιΠοτέ το ένα ,ποτέ το άλλο....παίζει ρόλο?
Εγώ το παίζω το συγκεκριμένο κομμάτι όλο σερί στο -5 και μετά κλείνω το σύστημα γιατί πλέον δεν ακούω τίποτα.εγω στο -5 το Συγκεκριμένο δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ.......έως -12 ναι .....μέχρι εκεί !
Ναι , 60Ναι
Τα σαμπ τα λειτουργείς; Που κροσαρεις;
Δες τα διαγράμματα στον Τρινοβ απο 80-300Hz πριν-μετά, αν κάπου διορθώνει πολύ γεμίζοντας μεγάλη τρύπα.Ναι , 60
Πάρε τα ίδια ηχεία ενεργά.κεντρικό ανέβασα στο 100 γιατί κλιπαριζε και το δικό του κανάλι....
ναι οκ . Με όργανο τι μετράς?Εγώ το παίζω το συγκεκριμένο κομμάτι όλο σερί στο -5 και μετά κλείνω το σύστημα γιατί πλέον δεν ακούω τίποτα.
Πλέον παίζει στο -10. Χαλαρά. Κουνιούνται οι κάσες.
Φυσικά σε Auro 3D, έχω όλα τα ηχεία να βγάζουν πολύ πράμα, ολοβερ, πάνω κάτω βαράνε όλα λέμε. Ξύλο, κανονικά. Αν έχεις πέτρες στα νεφρά, φεύγουν εγγυημένα.