- Reaction score
- 1.425
Δεν έχεις InFocus με Denon?
Οχι, ινφοκους με Μαραντζ. Και τραβηξα γερο λουκι να βρω καλωδιο να τα παντρεψω, δυστυχως το ξερα απο παλια οι hdmi των ινφοκους ειχαν θεμα σ αυτη τη σειρα. Εχω δοκιμασει optoma και benq και με τους δυο ενισχυτες και κλειδωσαν στο πι και φι με τρια διαφορετικα καλωδια, ο Μαραντζ με τον ινφοκους μονο με ενα νετα απο ψσξιμο, μιλαμε για 15μαποσταση.Δεν έχεις InFocus με Denon?
Θεωρητικα ενα κλικ καλυτερα υλικα στην ακυσιδα ο Μαραντζ, το κουφο ειναι οτι μ αυτον δυσκολευτηκα οαραπανω απ ο,τι με τον denon ο οποιος ομως ηταν δεκαετιας.Πώς γίνεται αυτό? Τα ίδια chip χρησιμοποιούν.
Οι επαφες κι οι συνδεσεις ειναι διαφορετικες, δεν εχει σημασια ομως, το μειον παραμενει, εικονα που βαζει κατω σημερινα μηχανηματα, φακος για σεμιναριο το ιδιο κι η επεξεργασια αλλα η πλακετα hdmi για κλαματα.Κώστα δεν παίζει ρόλο αυτό που λες, το ψηφιακό τμήμα και δη αυτό της διαχείρισης των HDMI inputs/outputs είναι πανομοιότυπο.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια για τον καταπληκτικό αυτόν χώρο, τέλεια διάταξη ηχείων, φοβερές μονάδες.Ξέχασα ν αναφέρω ότι με την αναστολή έβαψα (μόνος μου) κι όλο το σπίτι κι έφυγε αυτό το ηλίθιο γαλάζιο που μου θύμιζε τουαλέτες της λαχαναγοράς και που καθόλου δεν πήγαινε με την επίπλωση και τον εξοπλισμό, τον τοίχο του home τον έβαψα γκρι όπως θα δείτε και στις φωτό κι έκανε ωραία αντίθεση με τις κόκκινες κουρτίνες.
Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Για οσο μπορω να μεινω σ αυτο το σπιτι γιατι δεν ειναι δικο μου μπουμπουναει μια χαρα γιατι ως μονοκατοικια παντα παιζει σταθμη αναφορας, 0 το πολυ -3 ή -5 σε καποιες ταινιες που εχουν ελαφρως πιο δυνατο ηχο.Πολλά πολλά συγχαρητήρια για τον καταπληκτικό αυτόν χώρο, τέλεια διάταξη ηχείων, φοβερές μονάδες.
θα πρέπει να μπουμπουνάει !!!
Καλές ακροάσεις...........
Respect ........προσκυνώ.
Είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ αφού είσαι σε μονοκατοικία και η ένταση που χρησιμοποιείς είναι -3 η -5 db όντως είναι δυνατά !!!Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Για οσο μπορω να μεινω σ αυτο το σπιτι γιατι δεν ειναι δικο μου μπουμπουναει μια χαρα γιατι ως μονοκατοικια παντα παιζει σταθμη αναφορας, 0 το πολυ -3 ή -5 σε καποιες ταινιες που εχουν ελαφρως πιο δυνατο ηχο.
Στο προηγουμενο σπιτι και μαλιστα πριν αποκτησω svs, μας ειχε παραπονεθει η απο πανω οτι το παιδι φοβηθηκε για σεισμο και πηγαινε στη μανα του και το χα σχετικα χαμηλα. Δυστυχως οι χαμηλες συχνοτητες διαπερνανε τους τοιχους, ζηλευω οσους εχουν dedicated, εμενα η τυχη δε μου χαμογελασε σ αυτο.Είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ αφού είσαι σε μονοκατοικία και η ένταση που χρησιμοποιείς είναι -3 η -5 db όντως είναι δυνατά !!!
Εγώ μένω σε 1ο όροφο και το ανώτερο που έχω βάλει είναι μέχρι -10db (Με Γυναίκα και 3 παιδιά)
Πιο παλιά όταν είχα ξεκινήσει να φτιάχνω το Home cinema μια φορά που βλέπαμε μία ταινία με παρέα η ένταση ήταν πιο δυνατή και κατέβηκαν από τον δεύτερο φοβισμένοι γιατί έτρεμε λέει το σπίτι (Με Γυναίκα χωρίς παιδιά)
ευτυχώς ήταν οι γονείς μου !!!!!!!!!!
Και εγώ σε πολυκατοικία μένω και μάλιστα ακούω τους από πάνω συνέχεια να περπατάνε και να τρέχουν .Στο προηγουμενο σπιτι και μαλιστα πριν αποκτησω svs, μας ειχε παραπονεθει η απο πανω οτι το παιδι φοβηθηκε για σεισμο και πηγαινε στη μανα του και το χα σχετικα χαμηλα. Δυστυχως οι χαμηλες συχνοτητες διαπερνανε τους τοιχους, ζηλευω οσους εχουν dedicated, εμενα η τυχη δε μου χαμογελασε σ αυτο.
Το κανε πρόσφατα φίλος μου κι έπαθε πλάκα με την όλη αίσθηση, από πλευράς σύνδεσης;Πίσω από τον καναπέ σου είναι καλή θέση.
με ένα mini dsp θα ήταν το ποιο σωστόΤο κανε πρόσφατα φίλος μου κι έπαθε πλάκα με την όλη αίσθηση, από πλευράς σύνδεσης;
Χμμμ ωραία λύση αλλά εξτρά κόστος ε; Κι αυτό τι κάνει ουσιαστικα πέραν των συνδέσεων;με ένα mini dsp θα ήταν το ποιο σωστό
miniDSP 2x4 HD
MiniDSP 2x4 HD, a USB DAC+DSP in a low cost package powered by a powerful Sharc 400MHz floating point DSP. The upgraded on-board 400 MHz Analog Devices SHARC processor also ena-bles substantial processing upgrades previously available only on more ex-pensive platforms, such as 96 kHz internal...www.minidsp.com