- Reaction score
- 86.159
Κύριε, κύριε, να πω εγώ;
o μόνος ενδοιασμός είναι πώς θα δώσω την προβλεπόμενη κλίσηΜην υπερδιορθώνεις πάνω από τα 500Hz. Μην γεμίζεις τρύπες.
Εγώ δεν θα την γέμιζα αυτήν την τρύπα, ειδικά σε κλιπς.eq μέχρι τα 2κ για να φτιάξει την περιοχή 1 με 2κ
Οκ για την τρύπα, αλλά για το υπόλοιπο θα πρέπει να βάλω να κάνει eq.Εγώ δεν θα την γέμιζα αυτήν την τρύπα, ειδικά σε κλιπς.
Και απο τα 2500 και πέρα, θα κατέβαζα όλη την καμπυλη προς τα κάτω παράλληλα, χωρίς πολλές διορθώσεις, 1-2dB. Μέχρι τα 12000.
Είχα το θέμα με τα ground loop και μόλις είχα πάει σε pro και με χάλασε τότε. Μη νομίζεις δεν μου είναι και τώρα αγαπημένο κομμάτι στο σύνολο και όταν βάζω το usb μου δημιουργεί λίγο θόρυβο αλλά κάναμε δουλειά.Στερνή μου γνώση ας σε είχα !!
Όταν σε είχα στείλει το minidsp με Dirac ειχες βαρεθεί να το δοκιμάσεις.
Δεν πειράζει, παθαίνουμε και μαθαίνουμε.
Γενικά αυτό είχα κάνει αλλά με μεγαλύτερη διόρθωση (4-5db)και ταυτόχρονη κλίση.Βάλτο όλο Eq, μέχρι τα 12000, αλλά βαλε τελίτσες να ακολουθούν την κανονικη απόκριση του ηχείου, με -2db μετά τα 2500Hz
Balanced θα ήταν καλύτερακαι όταν βάζω το usb μου δημιουργεί λίγο θόρυβο
το balanced βγαίνει μόνο σε απλό όχι HD και θέλει και αντάπτορες γιατί είναι με pheonix οι συνδέσεις του.Balanced θα ήταν καλύτερα
Δεν νομίζω. Ξαναψάξτο.το balanced βγαίνει μόνο σε απλό όχι HD
Δεν νομίζω. Ξαναψάξτο.
Βάση αυτού που λέει ο Κώστας αυτό το ελάχιστο μας επηρεάζει είναι και με κλίση πάνω σε foam.Το πιο σύνηθες είναι να λέμε να φέρει το ηχείο πιο μπροστά, όταν κάθεται πάνω σε έπιπλο ή ράφι, και προεξέχει της πρόσθιας μπάφλας του ηχείου το ράφι.
Τυπικά σφάλματα τοποθέτησης. Τίποτα περίεργο.
Όχι μόνο
The 4x10 HD is a 2 channel input, 8 channel output (analog RCA out) device. But it's called 4 x 10 because it also has 2 digital inputs and 2 digital output. (2in8out + 2in2out = "4x10" It uses the older ADAU1445 DSP so it CANNOT do FIR filters. IIR only.Όχι μόνο
Legacy products
miniDSP is a leading manufacturer of Digital Audio Signal Processors for the HomeTheater, Hifi, headphone and Automotive market. Join our large community of Audiophiles, Engineers and DIYers using our innovative products.www.minidsp.com
Από τι στιγμή που δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα όλα Οκ. Δεν έχω θέμα. Μόνο λίγο βομβο την ώρα που το έχω με usb.ΟΚ, αν και δεν νομίζω πως για σαμπ εχει διαφορά.