- Reaction score
- 84.033
Έχει μαλλιά ο ΚοτσίδηςΜα... Μα τόσο φαλακρός και τόσο άκαρδος; Περίμενα περισσότερα από έναν ομοιοπαθή... Τεσπα...
Έχει μαλλιά ο ΚοτσίδηςΜα... Μα τόσο φαλακρός και τόσο άκαρδος; Περίμενα περισσότερα από έναν ομοιοπαθή... Τεσπα...
Εγω δεν ειμαι φαλακρος ομως, εχω μαλλια, ενταξει οχι κ τοοσο πλουσια πλεον αλλα φαλακρο δε με λες!Μα... Μα τόσο φαλακρός και τόσο άκαρδος; Περίμενα περισσότερα από έναν ομοιοπαθή... Τεσπα...
Ε πες το ντε.. Έχω φάει τον κόσμο να βρω φωτογραφικό υλικόΈχει μαλλιά ο Κοτσίδης
ποιον γιαννη ...τον μαρκου?Γιάννη σταματά βρε να μου βάζεις φατσούλες με νεύρα, είσαι ο μοναδικός, να ξέρεις!
Εμείς ξαναμιλάμε το 2025,τετοια εποχή που ο Νεύτωνας θα έχει κάνει τη δουλειά του..Εγω δεν ειμαι φαλακρος ομως, εχω μαλλια, ενταξει οχι κ τοοσο πλουσια πλεον αλλα φαλακρο δε με λες!
Οποτε οτι γουσταρω κανω!
Ο ίδιος ως...τιμωρός υπέρ των δεδομένων δεν γίνεται να δεσμευθώ για κάτι τέτοιο...Παντως ,κατι ασχετο τωρα, σορρυ κιολας, επειδη παρατηρω τα ιδια και τα ιδια απο καποιο ισως παρεακι, να προτεινω αν θελετε , ν ανοιξετε καποιο θεμα και να γραφετε εκει και υποσχομαι κι εγω κι ολοι ακομα, πως δε μπει κανενας, δε θα πει τιποτα, κιχ, δε θα αμφισβητησει, δε θα ρωτησει, δε θα αμφιβαλλει, τιποτα, κιχ!
αρκει να το πειτε,ευκολο ειναι ρε σεις !
Θα είναι αυτό που λένε...΄΄Wet and wild΄΄ καταστάσεις...παψε, αν θες, ανοιξε κι εσυ ενα θεμα, κι αν το ζητησεις δε θα ενοχλησω ποτε! κι ελπιζω κανενας, αρκει να το πεις! γραψε οτι θες..
(γραψε ρε παιδι μου τη γνωμη σου, την αποψη σου, τα δικα σου, τη δικη σου αληθεια και τετοια.)
εσένα σε έχει θάρρος....εμένα μου βάζει μόνο WoWΓιάνννη σταματά βρε να μου βάζεις φατσούλες με νεύρα, είσαι ο μοναδικός, να ξέρεις!
δεν έχει χώρο αφού είπαμε...Τελικά πόσο ανώτερα αποδείχτηκαν τα Genelec από τα 870;
Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω και αν οι τιμές προσφορών που θα έβρισκες συνέπιπταν, θα προτιμούσες να πάρεις και τα τέσσερα Neumann ή Genelec;
Τελικά πόσο ανώτερα αποδείχτηκαν τα Genelec από τα 870;
Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω και αν οι τιμές προσφορών που θα έβρισκες συνέπιπταν, θα προτιμούσες να πάρεις και τα τέσσερα Neumann ή Genelec;
Δεν τα ακούω αυτά τα 2db τόσο χαμηλά στο μπάσο, μόνο πάνω απο τα 100Hz.Αυτός μπορεί και να το ακούει, όλα τα περιμένω από το φαλάκρα.
Ανέτως αλλάζω τα τζενελεκ με Νιούμαν, ανά πάσα στιγμή.Τελικά πόσο ανώτερα αποδείχτηκαν τα Genelec από τα 870;
Ευχαρίστως να βοηθήσω (προφανώς διαφωνώ)Ανέτως αλλάζω τα τζενελεκ με Νιούμαν, ανά πάσα στιγμή.
Το γνωρίζω ότι διαφωνείς.Ευχαρίστως να βοηθήσω (προφανώς διαφωνώ)
Τα ¨βλέπω¨ με 80ΕΚι άλλα τόσα για μένα, αλλιώς γιόκ umik
Άιντε αγιογδύτες ιατροί, εκμεταλλεύεστε τον πόνο του κόσμουΤα ¨βλέπω¨ με 80Ε
Σιγά μην είχαν μήλα στο Θιβέτμε εδέσματα όπως η special...Θιβετιανή μηλόπιτα...
Έχουν μέχρι και...απαγορευμένα.Σιγά μην είχαν μήλα στο Θιβέτ
Λίγη αυτοσυγκρατηση από ολους, έρχεται Πάσχα και θα έχουμε χρόνο να τα τσουγκρισουμε... τα αυγα
View attachment 206805
Λαικ για τη μηλοπιτα, αν κ σαν πεινιρλι το κοβω εγω και πεινασαΑπό μιαν άποψη έχω τη συνείδηση ήσυχη που δεν κάθομαι να στήνω υπερσυστήματα με βαρβάτα ηχεία-sub και μετά ν'αναρωτιέμαι πώς θα κάνω κουφώματα να έτριζαν...
View attachment 206800
.κάτω όροφο κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.
Ενίοτε και κατόπιν αυτής,με εδέσματα όπως η special...Θιβετιανή μηλόπιτα...
View attachment 206803