- Reaction score
- 3.991
Ωραία!
Πάει το επίδομα γέννησης..
Last edited:
Τα επιδόματα 2 χ 2000Ωραία!
Οι 244 για τους πλαϊνούς τοίχους τρώνε παντόφλα. Θέλουμε κάτι σαν τα impression.Μια χαρά. Προχώρα.
Ρώτα και για ταβάνι.
Νομίζω με τόση απορρόφηση ο @costas EAR θα έβγαζε μαλλιά...Μια χαρά. Προχώρα.
Ρώτα και για ταβάνι.
Δεν νομίζω ότι έχουν σημαντική διαφορά στην απόδοση. Ίσως μόνο πάνω από τα 2Κ.Οι 244 για τους πλαϊνούς τοίχους τρώνε παντόφλα. Θέλουμε κάτι σαν τα impression.
Μπορεις να τα ζητησεις με εκτυπωσηΟι 244 για τους πλαϊνούς τοίχους τρώνε παντόφλα.
Πρέπει να γίνουν αλλαγές, πιέζει πολύ τα όρια του wafΔεν νομίζω ότι έχουν σημαντική διαφορά στην απόδοση. Ίσως μόνο πάνω από τα 2Κ.
Άμα η πολυθρόνα του MLP απείχε τόσο πολύ από τα εξαμισάρια στη σχηματική παράσταση,τότε κλάφτα Χαράλαμπε - ξέρεις,αυτός ο τύπος που λέγεται έτσι από τη χαρά του που δεν θα είχε λάμπες (χαρά + άλαμπος)...Μπορεις να τα ζητησεις με εκτυπωση
View attachment 208261
Έχετε ξαναδεί τέτοια τοποθέτηση μπασοπαγιδας ;κοιτα και τα παρακατω γραφηματα που σχεδιασε καποιος προσπαθωντας να αποτυπωσει τις συμβουλες του τουλ που περιγραφει στο βιβλιο του περι ακουστικης.
πανω κατω και η gik τα ιδια προτεινει
le-de πιο καταλληλο για ακροαση μουσικης
View attachment 208262
de-de για κινηματογραφο
View attachment 208263
παραλλαγη
View attachment 208265
και ταβανι
View attachment 208264
Platzierung von Absorbern und Diffusoren - (inkl. Grafiken) - Heimkino Forum Beisammen.de
Hallo Beisammen. Da im Diffusoren-Thread öfters mal Nachfragen kommen, welche Diffusoren wo eingesetzt werden, hab ich mal ein paar Grafiken gebastelt, die sich im wesentlichen auf eine Empfehlung aus dem Akustikbuch von Floyd E. Toole beziehen. (Die…www.beisammen.de
Αν κανεις ετσι τα Tri Traps, νομιζω θα ταιριαζει πολυ με την επενδυσηΤου είπα για αλλαγές, πρέπει να είμαστε εντός waf.
Γωνιακές από πάνω μέχρι κάτω + 2 μεγάλα πάνελ στον μπροστά τοίχο είναι θέμα γιατί κρύβει όλη την ομορφιά της επένδυσης και μου έβαλε χέρι η γυναίκα. Στους πλαϊνούς τοίχους με κάποιο σχέδιο είμαστε οκ.
Θα ήταν ιδανικό να γινόταν περισσότερη δουλειά στο ταβάνι αντί για τον μπροστά τοίχο.
Το θέμα είναι ότι διαβάζουμε για μή εμφανή απορρόφηση και εδώ η πρόταση είναι φουλ στην απορρόφηση.
νομίζω έτσι θα γίνει δουλειά, έχουμε έγκριση !!!!!!!!!Αν βαλεις scatter plates στα πανελ, εισαι ok. Δεν σου εβαλε για να μην ξεφυγει το μπατζετ.
Με κλιπς και πολυκάναλο, μια χαρά ειναι η απορρόφηση.Το θέμα είναι ότι διαβάζουμε για μή εμφανή απορρόφηση και εδώ η πρόταση είναι φουλ στην απορρόφηση.
αν χτυπησεις ενα 2πλο ακομα βλεπω τον χωρο να τον κανεις καθαρα χωρο home theater χωρις περιορισμους...νομίζω έτσι θα γίνει δουλειά, έχουμε έγκριση !!!!!!!!!
Πας καλά?και αφου θα φτιαξεις και ταβανι χωσε 4 ηχεια κλιπς ακομα νασαι κομπλεδουρα...
........τα υπολοιπα στο επομενο 2πλο χτυπημα
ενας προβολεας με μια οθονη 240/1 πιο μετα που θα μεγαλωσουν λιγο θα ειναι σουπερ κατασταση για ολη την οικογενεια.....
....σου ευχομαι τα καλυτερα...
Θα επανέλθω. Διάβασα το UMIK-1/2 setup with REW (minidsp.com) αλλα όχι το παραπάνω που μου έδωσες. Θα τα καταφέρω που θα πάει χιχιχι.RTFM
Acoustic measurements
miniDSP is a leading manufacturer of Digital Audio Signal Processors for the HomeTheater, Hifi, headphone and Automotive market. Join our large community of Audiophiles, Engineers and DIYers using our innovative products.www.minidsp.com