- Reaction score
- 80.049
ναι....Ναι, μόνο που με αυτό το ρυθμό, τον βλέπω να τα παραλαμβάνει μαζί με τα μενίρ σου.
Πάντως είναι σε καλό δρόμο
θα γεννήσει έτσι όπως το πάνε
ναι....Ναι, μόνο που με αυτό το ρυθμό, τον βλέπω να τα παραλαμβάνει μαζί με τα μενίρ σου.
Πάντως είναι σε καλό δρόμο
...μικρο το κακο, φερε τον τοιχο 40-50 εκατοστα πιο κοντα στη θεση ακροασης αποτι βλεπω δε κλεινεις και καμμια πορτα ...69hz
90hz
Μην βλέπετε το RT60 κάτω απο τα 200-250hz. Μόνο spectrogram.Αν καταλαβα καλα απο τα rt60 τα 2 σαμπς δεν ειναι σιγουρο οτι θα διορθωσουν τα room modes του χωρου στις χαμηλες συχνοτητες σωστα ?
Υπαρχει περιπτωση να γινει χειροτερα ?
Δεν εχω δει αν εχεις μετρηση με ενα σαμπ καθε φορα
Επισης τι εχει γινει με αναποδο phase?
ΗΡΘΑΝ;;;;;γεννάμε και ο Lukas το χαβά του......
Μάλλον την αποσταση μεταξύ των σημείων πρώτης ανάκλασης. Μεταξύ τους.Από GIK
τι καταλαβαίνετε ότι μου ζητάει ο Lukas?
Just let me know how far the early reflection points are from each other, that’s all I need to know about them
δε θα προλάβω στο τέλος
γεννάμε και ο Lukas το χαβά του......
Ναι και εγώ έτσι το μεταφράζω, αλλά από πιο ηχείο? Από κάθε ηχείο?Μάλλον την αποσταση μεταξύ των σημείων πρώτης ανάκλασης. Μεταξύ τους.
ΜάλλονΗ πρώτη του αριστερού ηχείου στον αριστερό τοίχο και η πρώτη του δεξιού ηχείου στον αριστερό τοίχο.............?
Θα φτιάξουμε το κίνημα του "Ήρθαν;"ΗΡΘΑΝ;;;;;
YesΘα φτιάξουμε το κίνημα του "Ήρθαν;"
στειλτου απο το rew το etc για καθε ηχειο και πες του οτι βιαζεσαιΝαι και εγώ έτσι το μεταφράζω, αλλά από πιο ηχείο? Από κάθε ηχείο?
Από την πρώτη του left right στους αντίθετα τοίχους?
Η πρώτη του αριστερού ηχείου στον αριστερό τοίχο και η πρώτη του δεξιού ηχείου στον αριστερό τοίχο.............?
Αυτό του είπα....στειλτου απο το rew το etc για καθε ηχειο και πες του οτι βιαζεσαι
Του τα έστειλα και αυτά. Αν ζητήσει κάτι άλλο θα του πω το χάσαμε το τρένο.Θαυμάζω την επιμονή σου και την υπομονή σου....