Auro 3D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.044
με ολη την πληροφορια που ανεβαινει για να γινει καλυτερη αποδοση θεσης κεντρικου και το μπαχαλο που θα δημιουργηθει......

αν ακουσει σωστη τοποθετηση κεντρικου θα βγαλει μαλλια...
........να μια ωραια θεραπεια για φαλακρους.. :lolsign:

με λιγα λογια δεν χρησιμοποιούμε την λειτουργια αυτη του τρινοφ και γενικα για κανενα ηχειο.
Λες ασυναρτησίες πάλι...

Ποιο μπάχαλο βρε ασχετε;
Σα το μπάχαλο της στερεοφωνιας που βγάζει είδωλο ανάμεσα σε 2 όμοια ηχεία; :lol:

Ρε τι πίνεις; :tongue:

Μήπως είδες να έχω τίποτα ψεύτικα ηχεία στο ταβανι, ή νομίζεις πως όλοι έχουν ψεύτικο κεντρικό σαν εσένα; :gotcha:

Ρε συγκεντρωσου, έχεις ξεφύγει, κόψε τα τσίπουρα... 😂

Και λες στον κόσμο να μη χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του τρινοβ; δηλαδή; να τον πάρει και να παίζει μήπως και χωρίς ισοστάθμιση; :lol::lol::lol::lol::lol:

Σταμάτα ρε καρφίτσα, φτάνει, πόσο θα το ξεχειλωσεις πια... Αϊ πανε πάρε κάνα σαμπ καημένε, κι άσε την κουβέντα εδώ, είναι για μεγάλα παιδιά.
:lol::lol::lol:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.986
Λες ασυναρτησίες πάλι...

Ποιο μπάχαλο βρε ασχετε;
Σα το μπάχαλο της στερεοφωνιας που βγάζει είδωλο ανάμεσα σε 2 όμοια ηχεία; :lol:

Ρε τι πίνεις; :tongue:

Μήπως είδες να έχω τίποτα ψεύτικα ηχεία στο ταβανι, ή νομίζεις πως όλοι έχουν ψεύτικο κεντρικό σαν εσένα; :gotcha:

Ρε συγκεντρωσου, έχεις ξεφύγει, κόψε τα τσίπουρα... 😂

Και λες στον κόσμο να μη χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του τρινοβ; δηλαδή; να τον πάρει και να παίζει μήπως και χωρίς ισοστάθμιση; :lol::lol::lol::lol::lol:

Σταμάτα ρε καρφίτσα, φτάνει, πόσο θα το ξεχειλωσεις πια... Αϊ πανε πάρε κάνα σαμπ καημένε, κι άσε την κουβέντα εδώ, είναι για μεγάλα παιδιά.
:lol::lol::lol:
Θαυμάζω την όρεξη σου. Δεν βαριέσαι;

Reaction score
15.543
........ποσο ασχετος εισαι καημενε, κριμα τα λ7 που δωσες για νακους dsp

δειξε μας το σαλονι σου με το setup που εχεις στην υπογα και μετα δειξε μας και την φαλακρα σου :lolsign:

αστα αφτια, σε αλλους αυτα......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.044
θα ισχύει ναι στο σωστό ύψος μόνο σε μια θέση και με άλλες διαστάσεις ποιο
Σωστή παρατήρηση.

Δεν ξέρω κατά πόσο ποσοστό το cross firing που έχω εφαρμόσει σε όλους τους δορυφόρους κάνει δουλειά για το εύρος του σουιτ σποτ, αλλά ξέρω ότι όταν κάθομαι να δω μια ταινία, είτε στην mlp είτε στη διπλανή θέση της mpl, δεξιά και αριστερά, η φωνή του ηθοποιού που μιλάει στην ταινία, μου έρχεται από το κέντρο της οθόνης.

Το όμοιο μου έχουν πει όλοι οι επισκέπτες που τους έβαλα ταινία να δουν, και τους είπα να κλείσουν τα μάτια και να δείξουν με το δάχτυλο από που έρχεται η κεντρική φωνή. Όλοι δείχνουν στο κέντρο της οθόνης.

Όλοι. Ανεξαιρέτως.

Όπως και στη μουσική, με μια φωνή μόνη της, σκέτη. Στο κέντρο της οθόνης.
Ακλόνητο το είδωλο. Σταθερό εκεί, είτε κάθεσαι στην mlp είτε διπλα.

Δε ξέρω πως το κάνει, αλλά το κάνει.
Το κάνει τέλεια.

Τρινοβ. Δουλεύει. Δουλεύει σωστά.

........ποσο ασχετος εισαι καημενε, κριμα τα λ7 που δωσες για νακους dsp

δειξε μας το σαλονι σου με το setup που εχεις στην υπογα και μετα δειξε μας και την φαλακρα σου :lolsign:

αστα αφτια, σε αλλους αυτα......
Βρε κακομοίρη, παντοφλοκρατούμενε μονοσαμπικέ πέντε τελεία άσε, με το ξεχασμένο απ'το Θεό χρεπομπιεντάμπλεγιου το κεντρικό σου πίσω από το μουσαμά του πανιού με τις τρύπες της καρφίτσας, με τα κυρίως ηχεία όπως να' ναι στριμωγμένα στις γωνιές, τι μιλάς μ'αυτον τον τρόπο καημένε για ένα φουλ ιμερσιβ 9.4.4 σύστημα που όποιος το έχει ακούσει καταλαβαίνει που βρίσκονται τα όρια της υψηλής ποιότητας στην οικιακή αναπαραγωγή; 8-)

Χωρίς dsp ακούς τι; το πικάπ σου; άσε μας ρε κακομοίρη με τις ανοησίες σου τώρα, μα είναι δυνατόν να μη θες dsp στο 2021? Τι θες; καλώδια; Α βέβαια, έχεις εκφράσει κατ'επαναληψιν την εκτίμησή σου σε χαλιεντάδικα καβλώδια, αμ πως, σιγά μην έλλειπε κι από κει η Σοφία σου.. Πόσο ψεκασμα αντέχει ένας άνθρωπος ρε παιδιά, έλεος κάπου.. 😂 :rofl: :lol:

Έλα, πες μου και για την εικόνα, πόσο χάλια εικόνα βλέπω με τον αηδία jvc τον 7-ρη, με λουματζεν, με το φρέσκο πανί της Stewart, που θεωρείται μάλλον ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον πλανήτη. Έλα φέρε καρφίτσα να κάνουμε τρύπες. Κακομοίρη... :gotcha: :lol: :tongue:

Last edited:

Reaction score
15.543
βουτα την βουτα την .........σε ενα μπολ με παγακια ομως, τοκαψες :lolsign:

η να πω του χαρδαλια να ερθει ενα Erickson :roflmao:

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.771
αν το πάρουμε από την αρχή αυτά τα 7 χρόνια….δεν έζησε κ ποτέ σαν φόρμα σε ταινιες….αλλά σαν ένα σπουδαίο upmixer σε ενισχυτές λόγω ευκολίας τοποθέτησης κ ομολογουμένως εντυπωσιακού αποτελέσματος ….εμπορικά ομως ότι έχει βγει σε ταινια απλά δεν βλέπεται…μην κοροϊδευόμαστε

daharis666

Moderator
Reaction score
79.771
ρε συ Κωστή μην επιμένεις με τις παραγωγές...

όλα αυτά τα χρόνια 10 ταινίες έχουν βγει της προκοπής...

Reaction score
15.543
αν το πάρουμε από την αρχή αυτά τα 7 χρόνια….δεν έζησε κ ποτέ σαν φόρμα σε ταινιες….αλλά σαν ένα σπουδαίο upmixer σε ενισχυτές λόγω ευκολίας τοποθέτησης κ ομολογουμένως εντυπωσιακού αποτελέσματος ….εμπορικά ομως ότι έχει βγει σε ταινια απλά δεν βλέπεται…μην κοροϊδευόμαστε
δεν επιμενω, απλα δεν διατυπωνεις σωστα αυτο που θελεις να πεις

daharis666

Moderator
Reaction score
79.771
ok...άκυρο οι 10 :p

από την λίστα

συνολικά θα έβλεπα 24 ταινίες

24 Κωστή όλα αυτά τα χρόνια θα έβλεπα εγώ....
και οι μισές τουλάχιστον βγήκαν μετά την ''ώρα'' τους....

Reaction score
15.543
ναι ....και για νεο μου το λες ;
.....μην το κανεις σαν τους φαλακρους με τις νεες θεωριες....

εδω λεμε στεινουμε auro και ακουμε ολες τις μορφες ηχου με πιστοποιηση dolby-auro-dts

μην μου πεις παλι για τις μικροδιαφορες στο στησιμο :lolsign:

:lolsign:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.145
ok...άκυρο οι 10 :p

από την λίστα

συνολικά θα έβλεπα 24 ταινίες

24 Κωστή όλα αυτά τα χρόνια θα έβλεπα εγώ....
και οι μισές τουλάχιστον βγήκαν μετά την ''ώρα'' τους....
Στο σινεμά ίσως, γιατί στο σπίτι πιο πιθανό είναι να βγάλεις ξύγκι από την μύγα παρά να βρείς ταινίες με Auro3D soundtrack ( με χίλια ζόρια έχω συγκεντρώσει 7! ).
Τρείς εξ' αυτών υπάρχουν και σε Auro3D & Atmos, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις, ακόμα και αν καταλάβαινες διαφορές σε blind test ( I doubt it ), πάλι θα ήταν σαν να τεστάραμε πόσο καλή δουλειά έκανε το εκάστοτε mastering studio και όχι το ίδιο το codec/format.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.771
ναι ....και για νεο μου το λες ;
το λέω για να δεις πως ακόμα και αξιόλογες κυκλοφορίες αυτοκτονούν εμπορικά σε auro γιατί τις κυκλοφορούν αφού ο κόσμος τις δει...

και δεν μιλάμε για κλασικά αριστουργήματα αλλά για περιπέτειες μπαμ μπουμ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.044
Στο σινεμά ίσως, γιατί στο σπίτι πιο πιθανό είναι να βγάλεις ξύγκι από την μύγα παρά να βρείς ταινίες με Auro3D soundtrack ( με χίλια ζόρια έχω συγκεντρώσει 7! ).
Τρείς εξ' αυτών υπάρχουν και σε Auro3D & Atmos, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις, ακόμα και αν καταλάβαινες διαφορές σε blind test ( I doubt it ), πάλι θα ήταν σαν να τεστάραμε πόσο καλή δουλειά έκανε το εκάστοτε mastering studio και όχι το ίδιο το codec/format.
Ακριβώς.

Ερχόμαστε σιγά σιγά στα λόγια μου, πως στην πράξη ασήμαντη είναι η διαφορά ανάμεσα σε dolby atmos και Auro 3D.

Και τα δύο είναι εξαίσια για να απολαύσεις immersive ήχο.

Έχοντας αυτό ως πρώτο κρατούμενο, συμπληρώνεις με το δεύτερο κρατούμενο, που είναι το γεγονός πως όσο ψαγμένος και να είσαι πάνω από 7 τίτλους (πολλούς είπες 10 εσύ) αποκλείεται να βρεις και να έχεις στην ταινιοθήκη σου.

Αντιθέτως, οι τίτλοι σε dolby atmos είναι τόσοι που όσο μεγάλο σερβερ και να έχεις, δε χωράνε...

Προφανώς δεν υφίσταται έστω και ένα ψυγμα λογικής στο να στήσετε layout από Auro για να ακούτε όλους αυτούς τους τίτλους σε dolby atmos, αφού έχει σαφείς οδηγίες layout η dolby atmos, τι συζητάμε ρε άνθρωπε; :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.859
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29