Ενεργά ηχεία για γραφείο

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
αλλα δεν μου εχει τυχει αυτο με το 5ιντσο... 🐒
Βρε αν δεν σκεφτόμουν το 1000ρικο θα το είχα εκεί απέναντι στο ράφ' να το βλέπω σε λέω..
Στον ενισχυτή είναι ''καρφωμένα'' (και δεν βγαίνουν :p ) τα spendor s3/5r που σε χαμηλές εντάσεις είναι super και δυνατά δεν παίζω αλλιώς θα το σκεφτόμουν να κάνω την τράμπα..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.460
...δεν θα εδινα ουτε δραχμη για συσκευες...ουτε εδωσα ποτε μεχρι τωρα κατι περα απο το δεοντολογικο (και δικαιολογησιμο της χαζομαρας λογω μικρου της ηλικιας). 🐒
ασε με και ειμαι στο τσακ να παρω καινουρια ενεργα (εχουν αναφερθει στο θεμα)...αλλα και μονο που θα παιζουν καλητερα απο το συστημα στο σαλονι..ειναι αρκετο για να κλεισω την καρτελα αδοκσα.. χαχαχαχα....

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
...δεν θα εδινα ουτε δραχμη για συσκευες...ουτε εδωσα ποτε μεχρι τωρα κατι περα απο το δεοντολογικο (και δικαιολογησιμο της χαζομαρας λογω μικρου της ηλικιας). 🐒
Έχεις χρόνο..

Εγώ στα γεράματα ξεκίνησα ;)

Πριν έκανα σειρές εικόνων (το χόμπυ) με φιλμάκι σε σπιρτόκουτο (camera obscura).
Τώρα έχω 3 dslr και άλλες 2-3 να ''παίζουν'' :p

Χειροτεχνίες στα βαθιά γεράματα ξανά..

STOP..
Το μαμήσαμε το νήμα..
Παρακαλώ να μεταφερθούμε στα of topic.. 😎

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.460
camera obscura
αυτους ξερω...8-) επειδη ακουγα στα νιατα μου..
για εσας τους παλιους ειναι η ζωη...εμεις ειμαστε ξεφτυλισμενοι απο τη γεννα μας, και παλι καλα που βιωσαμε και κατι φραγκοδιφραγκα (ψιλα)..τι να πουν και οι νεοτεροι απο εμενα (γιατι τα εχω τα χρονακια μου μη κοιτας που κρατιεμαι οσο ναναι)... 🐒

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.655
το χω παθει με θυληκχια αυτο... 🐒
Για πες για πες..

Άσε τα σκατοηχεια, πες για τη θυληκια βαμπίρ, τι πως όλα στη φόρα.

ΥΓ.
Λοιπόν, σήμερα κάποια στιγμή θα είναι 2/2/22 22:22 και σα να μη φτάνει αυτό, θα ακολουθήσει μια μέρα που θα είναι 22/2/22 22:22.

Θυληκια βαμπίρ από τη μαϊμού θα μας πιει τα σωματικά υγρά, ενημερωθείκατε. Μπι πριπερντ.

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.460
.... ειναι σαν τα παθητικα .... ανενεργες ... 🐒
Τι να πει; Κλασική περίπτωση succubus.
με λες κλασικο!? (βλακας δε καταλαβα...χαχα..) 🐒
Συμο, δεν υπαρχουν τετχοιες...δυστηχως... μυθικα πλαζματα...

Faidros Barlas

Φρομ δε ρίβερ του δε ση
Reaction score
1.732
από την στιγμή που δεν υπάρχει μέτρηση στη θέση ακρόασης μένουμε στις μετρήσεις του ηχείου κ σε λίγο φαντασία ως προς τα μοντς του γραφείου...άλλωστε ο soco έδωσε καλά δεδομένα για το πως μπορεί να ακουστεί το συγκεκριμένο ηχείο στην ρίαλ λάιφ
από την άλλη το να μην κατανοούμε τις καμπύλες της χάρμαν και να προσπαθούμε να τις ερμηνεύσουμε κατά το δοκούν.......ναι είναι για γελάνε και οι πέτρες......και δεν είναι το μόνο ποστ

Αν έκανες μία προσπάθεια να αποβάλλεις την εμπάθεια σου λόγω διαφωνιών επί άλλων θεμάτων, ίσως έβλεπες την σύγκλιση των θέσεων μας και όχι τις διαφορές τους.

Ένα οποιοδήποτε ηχείο το θέλεις να μετράει όσο πιο "σωστά" γίνεται ανηχοϊκά; Το θέλεις. Αλλιώς τι ασχολείστε εδώ με το spinorama και τις λοιπές μετρήσεις; Και αν δεν υπάρχει μέτρηση στη θέση ακρόασης, υπάρχει estimated in room response στην ίδια κριτική που πέρασε στα ψιλά. Kαι είναι πανομοιότυπη με την on axis απόκριση, άρα βάσιμα μπορεί να εικάσει κανείς ότι λίγο πολύ έτσι ακούγεται και στον χώρο του countzero όπως και στους περισσότερους χώρους. Πόσο μάλλον που μιλάμε nearfield σε γραφείο, άρα προσλαμβάνει περισσότερη άμεση παρά έμμεση ενέργεια και άρα ακούει πρωτίστως το ηχείο και δευτερευόντως τον χώρο.

Η καμπύλη της Χάρμαν δεν έχει ένα resonant peak στα 100 Hz αλλά τόνωση κάποιων db στις πρώτες οκτάβες και ύστερα μία συνεχιζόμενη σταδιακή πτώση, έχει διαφορά μεγάλη αυτό. Καμία σχέση με το "βουναλάκι" του πρεζόνους στους 100-120 ή την τόνωση στις ψηλές.
Estimated In-Room Response.png
JMiCMy0.png

Faidros Barlas

Φρομ δε ρίβερ του δε ση
Reaction score
1.732
Μπα, ποιό Eve; Τζενελεκάκι με γουφεράκι 3 ιντσών, ιδανικό για ηχεία υπολογιστή στο μισό μέτρο και με τιουνάρισμα τύπου χάρμαν γενικά. Αφού πράγματι δεν αναφέρθηκε τιμή, χεχε..

Genelec 8010A Studio Monitor Powered Speaker Spinorama CEA2034 Predicted In-room  Frequency Re...png

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.655
Μπα, ποιό Eve; Τζενελεκάκι με γουφεράκι 3 ιντσών
Παιδιά, Δατς δι σπιριτ.

Τα γμημενα τα τζενελεκ, δε παλεύονται.

Κοιτάς σχεδιαγράμματα κι αναφωνείς χαμηλοφώνως ωνασουγμησω..

Αλλά πουλάνε λίγο ακριβούτσκα το τομάρι τους.

Τες πα, μλκιες, με τη βαμπίρισσα τι παίχτηκε δεν βλέπω. Μολογα τα μαϊμού.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300