Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.824
το χω παθει με θυληκχια αυτο...
Φρεσκοφτιαγμένος καφές να χύνεται..
Ντροπήσ'..
το χω παθει με θυληκχια αυτο...
Βρε αν δεν σκεφτόμουν το 1000ρικο θα το είχα εκεί απέναντι στο ράφ' να το βλέπω σε λέω..αλλα δεν μου εχει τυχει αυτο με το 5ιντσο...
Έχεις χρόνο.....δεν θα εδινα ουτε δραχμη για συσκευες...ουτε εδωσα ποτε μεχρι τωρα κατι περα απο το δεοντολογικο (και δικαιολογησιμο της χαζομαρας λογω μικρου της ηλικιας).
αυτους ξερω... επειδη ακουγα στα νιατα μου..camera obscura
Για πες για πες..το χω παθει με θυληκχια αυτο...
με λες κλασικο!? (βλακας δε καταλαβα...χαχα..)Τι να πει; Κλασική περίπτωση succubus.
από την στιγμή που δεν υπάρχει μέτρηση στη θέση ακρόασης μένουμε στις μετρήσεις του ηχείου κ σε λίγο φαντασία ως προς τα μοντς του γραφείου...άλλωστε ο soco έδωσε καλά δεδομένα για το πως μπορεί να ακουστεί το συγκεκριμένο ηχείο στην ρίαλ λάιφ
από την άλλη το να μην κατανοούμε τις καμπύλες της χάρμαν και να προσπαθούμε να τις ερμηνεύσουμε κατά το δοκούν.......ναι είναι για γελάνε και οι πέτρες......και δεν είναι το μόνο ποστ
Ααααααααααυτο ! 1-0ωραία σαγαπω …βρες μου ένα 3ιντσων με καλύτερη απόδοση να απασχολήσουμε ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα του οντιο
Δεν είπες τίποτα για τιμή ε?ωραία σαγαπω …βρες μου ένα 3ιντσων με καλύτερη απόδοση να απασχολήσουμε ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα του οντιο
Παιδιά, Δατς δι σπιριτ.Μπα, ποιό Eve; Τζενελεκάκι με γουφεράκι 3 ιντσών
Τι.. έχεις πέσει σε φωλιά?ποια απ' ολες...