Πώς να κάνω το πικάπ να ακούγεται καλύτερα από τα ψηφιακά;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.828
Ναι καλά.
Ετσι και κάτσεις εσύ να το μάθεις αυτό , θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
Οχι να το κάνεις να βγάζει ήχο που λέει ο wnet αλλά να παίζεις και να το δουλεύεις , να ρυθμίζεις πράγματα .
ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ.
Aσταδιαλα μαρη κακιστρο ;) :gamer:

Reaction score
19.592
Μαρμαρυγιακός σχιστόλιθος. Άντε τώρα που θα αμφισβητήσετε τον Κο Μάρκου γατάκια . :)

Reaction score
19.592
Κανά λίνκ?
Που να ψάχνω τώρα. Θα ανέβω στο καμαράκι του πατέρα μου να σου βγάλω φωτογραφία. Πιο γρήγορα θα κάνω χα χα
Δεν υπάρχει.
Πολλά πράγματα δεν υπάρχουν στο ίντερνετ και όμως υπάρχουν.

Reaction score
19.592
Το λέει βρε συ απεξω απεξω και το λινκ που έβαλε ο ζιζικ. Slate dust. Τ'ωρα πότε σταματήσανε και σε ποια μηχανήματα, να βάζουν φύλλα δεν ξέρω.Δεν υπάρχουν αυτές οι info στο ιντερνετ, είναι παλιά.

Πολυ παλία ήταν φ'υλλα , μετά βάλανε powder που πάλι το ίδιο είναι , μέσα σε resins φυσικά όλα. Τα φύλλα σπάγανε με το παραμικρό αλλά οι ιδιότητες ήταν κορυφή.

Αυτό που λέει ο Μάρκου , δεν είναι ο βακελίτης που λέει το wiki. Απλώς στο εμπορικό κοματι οι ηλεκτρολόγοι τότε (όταν βγηκε μετα ο βακελίτης) τα οναμάσανε όλα έτσι.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.194
Πλακέτες από φύλο Βακελίτη φόραγαν τα παλιά μηχανήματα , και είχαν μία χαρακτηριστική οσμή .

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.267
Πλακέτες από φύλο Βακελίτη φόραγαν τα παλιά μηχανήματα , και είχαν μία χαρακτηριστική οσμή .
έχεις κάψει τα ρουθούνια σου δηλαδή :roflmao:

Reaction score
19.592
Δεν το ξέρω ρε συ .
Η mica (αυτό το λέγανε έτσι πάλι, ομάδα είναι) ήταν βρε συ, σε φύλλα. Μετά το λέγανε βακελίτη (όταν βγήκε) και αυτό, οι ηλεκτρόλόγοι. Πολύ παλιά τέλειο ηλεκτρικό μονωτικό. Επανέρχεται, όχι ότι έφυγε ποτέ σε κάποιες εφαρμογές capacitors, μεγάλα ρεύματα κλπ. Tωρα ξανά PCB boards. Αυτά είναι ακριβά πράγματα.

Πάντως mica είναι η λέξη κλειδί για να ψάξεις στο ίντερνετ, αλλιώς δεν θα βρείς τίποτε. (χτύπα mica circuit boards, έχει σλίδες ολόκληρες).

Ενδεικτικά:

Φωτό για να θυμηθείς το παλιό πως ήταν (φαντάσου φύλλο απο αυτό, μόνο το πάνω που βλέπεις να γυαλίζει).

MicaSheetUSGOV.jpg

Reaction score
19.592
Έχουμε βακελίτες στο σπίτι, να φάνε και οι κότες!

Γιατί απορείς; Σας εκείνα τα Papers στο χαμένο στικάκι.
Ειρωνεύεσαι πάλι εσυ ? Νομίζεις ότι θα κάτσω να φάω χρόνο για να τα ξαναβρώ στο ιντερνετ και να τα ποστάρω για σένα.? Μεγάλη η χάρη σου. :) Σιγά μην νοιάζομαι να τα διαβάσεις εσυ. Εαν ήσουν ο Μάρκου, μπορεί να έψαχνα και πάλι ....

Κάτσε τώρα διάβασε παραπάνω το ορυκτό. Για να σου βγάλει κάτι το ιντερνετ πρεέπι να ξέρεις τι ψάχνεις. Δεν βγάζει ότι να ναι.

Το γράφεις και πλαγίως σαν απάντηση σε άλλον. Γιατί δεν μου το έγραφες κατευθείαν σε εμένα. ?

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.828
christos77 Αυτό που έχεις παραθέσει ποιο πάνω για απλή στέρεο ακρόαση είναι overkill εκτός και αν στήσεις studio τότε πάω πάσο. Εδώ είσαι https://www.minidsp.com/products/minidsp-in-a-box/flex και τελειώνεις με τα stereo και με dac.
θελω περισσοτερες εισοδους ισοροπημενες, καλο ειναι το μηχανημα ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj