Ποδήλατο

Reaction score
23.845
έχω χάσει ένα κιλό , δεν έχω τέτχια θέματα.
Έχω ένα ποδηλατικό μακρυμάνικο, χειμερινό μπουφάν που λέει ότι δουλεύει από τους 0° έως τους 15°.
Στη πραγματικότητα όμως δουλεύει σωστά από τους - 10° έως το πολύ +5° με συννεφιά, αλλιώς και το +5° είναι πολύ.
βασικά 5 στο σκοτάδι, αν είναι μέρα και πάλι ζεστό είναι.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
@wizzy Σε ευχαριστω ουτως ή αλλως για την ΠΑΝΤΑ καλή σου διάθεση να χαρίσεις/βοηθήσεις. Είμαι 1,80 και 81 κιλά. Ανάλογα την εταιρεία φοράω M ή L
Κουβαλάς και τσάντα πλάτης (back pack) ή όχι;
Στη αποθήκη έχεις καταψύκτη μήπως?
Αν ναι, ψάξε μήπως κάτω κατω βρεις κάνα σακούλι μπάμιες... Που δεν τις θες :lolsign:
Καταψύκτη έχω. Μπάμιες ΔΕΝ έχω. :biggrin:
άσχετο (κλασσικά) αλλά αυτά τι να λένε;
Πριν το πάρεις, ζήτα να σου πουν για εγγυήσεις κτλ. Η εταιρία που τα κατασκευάζει, φαλήρισε/έκλεισε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
έχω χάσει ένα κιλό , δεν έχω τέτχια θέματα.
Για το βάρος στο κεφάλι εννοώ, κουράζει σε μεγάλες αποστάσεις το επιπλέον βάρος.
Όσο για το συνολικό, μη φοβάσαι δεν μπορεί να σου μειώσει επιδόσεις.
Τι 150 ,τι 149,5 watt ftp με το βαρύ κράνος ,καμία διαφορά :roflmao:

Reaction score
2.324
Παίδες (@AthanasiosL & @pankrok κτλ), ξεκινήστε προετοιμασία!

Το Etape που θα πάω στις 13/11 στην Κύπρο, έρχεται στην Ελλάδα, την 01/04/2023!

Το site είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο, φαντάζομαι ότι με τον καιρό θα βελτιωθεί.

Μιας και θα πάω πριν από εσάς, θα σας πω αναλυτικά για την εμπειρία μου και - κυρίως - τα οργανωτικά.
Έχουμε ενημερωθεί και ψηνόμαστε...

Με αρέσει σαν concept, αλλά εγώ αν δεν έχω jersey και bib avsite, με σήμα τη μπάμια δεν κουνιέμαι!! :beach::drinks:
Αυτό μπορεί να κανονιστεί...

Και βασικά αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον επειδή υπάρχει ο σχεδιαστής πείτε να το κανονίσουμε. Όλο λέμε και τίποτα δεν κάνουμε... αν υπάρχει συμμετοχή γίνεται και θα είναι και καλό το αποτέλεσμα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Και βασικά αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον επειδή υπάρχει ο σχεδιαστής πείτε να το κανονίσουμε. Όλο λέμε και τίποτα δεν κάνουμε... αν υπάρχει συμμετοχή γίνεται και θα είναι και καλό το αποτέλεσμα.
Εγώ είμαι μέσα. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Σου έπεσε?
Το είχε πχιο μεγάλο?
Μη με τρελαίνεις τώρα Μήτσου :roflmao:

Πάντως με 2.95w/kg δεν κάνουμε δλειά στο μπασικλέτο, με τα watt αυτά πατάς μια χαρά σταφύλια στο τρύγο :lolsign:
Εγώ είμαι μέσα. :)
Me too!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Με 2 πόντους παραπάν σε άλλη περίπτωση μένεις μέχρι και έγκυος.
Ένα ολόκληρο χρόνο για 2 watt, δεν κάνουμε πράμα!!
Στα 250 ξεκινάμε να το συζητάμε, τώρα δουλειά και όχι αστικός ποδηλάτης.
Πλάκα πλάκα και εγώ τα έχω φορτώσει στο κόκορα, λίγο η δλειά, λίγο η ψυχολογία, λίγο οι φοβίες που έχω αποκτήσει... Με έπεσαν όλα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Θκός αμπέλι ή αγόρασες μούστο?
Το γραδόμετρο πόσους βαθμούς έδειξε?
Φέτος πάντως ήταν καλή χρονιά για μένα, στα 20 χρόνια που ασχολούμαι, πρώτη φορά τόσο μεγάλη παραγωγή.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
3η φορά λάστιχο η σύζυγος μέσα σε 30 μέρες!!! Ανά 100 χιλιόμετρα και λάστιχο, έλεος!! Κατι μικρο θα πατησε και στη διαρκεια της νυχτα καθισε.
Ευτυχώς θυμόμουν από τις προηγούμενες πώς βαζεις βγαζεις το nexus και τελειωσα γρήγορα.
2 ερωτήσεις.
1η, εχει λαστιχα φατ, 20x3.0 και η σαμπρέλα γράφει 20x2.5-3.0. Μπορώ να παρω ανταλλακτικες 20x2.4-2.8?
2η, μετρησα τη ζαντα, εχει πλατος 5 ποντους κατι. Μπορω να βαλω λιγακι λεπτοτερα λαστιχα, ας πουμε 2.40 πχ αυτά;

Ειναι μεταφορικό μεσο και αρχίζω να μην το βρισκω τοσο πρακτικό. 4 οροφους κουβαλημα 25 κιλα ποδηλατο να της επιδιορθωνω λαστιχο καθε 10 μέρες.

Καλά δεν είναι δυνατόν.
Κινάμε να φύγουμε από το γραφείο, πάλι το πίσω λάστιχο της συζύγου. Ούτε 10 μέρες αυτή τη φορά.
Όταν στο δικό μου (700 35c) δεν έχω πάθει 12 χρόνια ούτε μια φορά (φτου φτου). Αμάν τα φατ τάιρς. Και δεν μπορώ να το επιδιορθώσω στο γραφείο.

Τελείωσε, θα βάλω λεπτότερο και θα φάω την τρούπα της ζάντας να χωράει βαλβίδα AV και να πάει στο διάολο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Βαρώνε ακούμε προσεχτικά, εντόπισε το λόγο που έχεις συχνά φούιτ (πολύ πιθανόν να φταίει και το ίδιο το ελαστικό) ψάξε καλά το στεφάνι.
Αν δεν βγάλεις άκρη, άλλαξε ελαστικό με ένα καλής ποιότητας με προστασία, αν είσαι σε δύσκολη περιοχή με τριβόλια κλπ. ρίξε μέσα στη σαμπρελα 60ml υγρό για tubeless.
Τέλος!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Μέσα στην πόλη μιλάμε ποια τριβόλια. Τίποτα δεν έχει ούτε το στεφάνι ούτε το ελαστικό. Θα δω τώρα μήπως έχει φύγει το μπάλωμα. Γιατί ήδη η συγκεκριμένη έχει δύο. Η άλλη ένα. Και είναι δύσκολο να βρεις τέτοιες εδώ, μάλλον εξωτερικό. Μικρότερο να μπορώ να βάλω ή μόνο μαμά; ό,τι είχε από κατασκευής; Ας πούμε, με 5 εκ. πλάτος ζάντας (2 ίντσες) από 3 ίντσες ελαστικό να πάω σε 2,40.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Πες μου τι διάσταση εσωτερική έχει το στεφάνι να σε πω με τι διαστάσεις μπορείς να παίξεις σε ελαστικό.
Τι διάσταση έχει ο τροχός?

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads