wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.687
ΟΚ, θα δω εάν έχω κάτι, μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα σου πω."Οχι δεν κουβαλάω τιποτα απολύτως, laptop κλπ είναι σε πλαινές τσάντες
ΟΚ, θα δω εάν έχω κάτι, μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα σου πω."Οχι δεν κουβαλάω τιποτα απολύτως, laptop κλπ είναι σε πλαινές τσάντες
Πες μου τι διάσταση εσωτερική έχει το στεφάνι να σε πω με τι διαστάσεις μπορείς να παίξεις σε ελαστικό.
Τι διάσταση έχει ο τροχός?
Εξαιρετικά! Έως τώρα είδα 4 που το ψήνουν. Σιγά σιγά να πάρουν θέση και οι υπόλοιποι, ναι η όχι να δούμε με το τελικό νουμερο.Αυτό μπορεί να κανονιστεί...
Και βασικά αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον επειδή υπάρχει ο σχεδιαστής πείτε να το κανονίσουμε. Όλο λέμε και τίποτα δεν κάνουμε... αν υπάρχει συμμετοχή γίνεται και θα είναι και καλό το αποτέλεσμα.
Με 28άρια λάστιχα που δεν πρόσεξες (δεν το περίμενα αυτό από εσένα γεράματα Χρηστομ?) Το 8,2 είναι καλά πιστεύω... τα 7,3 στα τουρ τα πιάνουν με φουλ dura ace πιστεύω και τον sl σκελετό εμένα είναι ο pro.8,26kg,
τρομερή προσπάθεια για το πλαίσιο αυτό!!
Μερακλής ο Σάκης!!
Κόφτο στη μέση από το πάτημα να το ευχαριστηθείς, καλοπάτητο!!
Βλέπω 39/53 με 11-28 κασέτα και medium πλαίσιο, άρε γλέντια!
Ωχ ωχ ούτε προπονητήριο άστο...Πήρες τροχούς ρε καριόλη;
Μπράβο σακ άιντε βγαλτον έξω να τον σηκώσεις σούζα!
Αυτές είναι δύσκολες διαστάσεις βαρώνε, γιαυτό έχεις και πρόβλημα εύρεσης σαμπρέλας και τα ελαστικά είναι σπάνια ωστόσο.
Νόμιζα πως μιλούσαμε για συνηθισμένες διαστάσεις.
Τεσπα, με 5cm εξωτερική, λογικά έχει 3,5cm εσωτερική, το 20χ3.00 είναι μια καλή διάσταση ελαστικού για τις διαστάσεις του στεφανιού.
Όσο η διάσταση του ελαστικού μικραίνει να ξέρεις πως πρέπει να βάζουμε περισσότερα psi αέρα. Αυτό σημαίνει πως το ποδήλατο θα χάσει από τη άνεση στη οδήγηση. Θα σε συμβούλευα να κρατήσεις τη ίδια διάσταση ελαστικού.
Όσο για τα προβλήματα με τα φούιτ κάνε εφαρμογή αυτό που σου είπα με το σφραγιστικό υγρό για tubeless ή ακόμα καλύτερα κάνε το τροχό tubeless χωρίς σαμπρέλα αν το στεφάνι το επιτρέπει.
Μπορείς εφόσον τη νέα μεγαλύτερη διάταση τη επιτρέπει το στεφάνι και δεν δημιουργεί προβλήματα επαφής του ελαστικού με το πλαίσιο ή το πιρούνι, δλδ υπάρχουν περιθώρια για φαρδύτερο ελαστικόΕρώτηση, είναι λάστιχο εικοσάρι 1.50, μπορώ να του βάλω και 1.75 ή 1.95 στην ίδια ζάντα;