Ποδήλατο

Reaction score
1.229
Λοιπόν, ζώντας με το καινούριο παιχνίδι κάμποσο καιρό θα ήθελα να αφήσω κάποιες σκέψεις αλλά και προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει...
Σε ποιο ποδήλατο αναφέρεσαι;

Reaction score
118
Ωραίο το βίντεο και το παρακολουθείς ευχάριστα αλλά δεν υπάρχει λόγος κάποιος ποδηλάτης να ακολουθήσει τη διαδρομή του λεωφορείου. Το δρομολόγιο για να μπορέσει να εξυπηρετήσει διάφορες περιοχές κάνει έναν ωραίο κύκλο. Ο ποδηλάτης από τη βεΐκου, ακολουθώντας τη σύντομη διαδρομή, θα φτάσει ζωγράφου πολύ πιο γρήγορα. Βέβαια χρειάζεται μία σχετική φυσική κατάσταση διότι η ανηφόρα είναι αρκετή.
Καλησπέρα. Ο στόχος του βίντεο ήταν να καλύψω το δρομολόγιο του 608 με σκοπο να απευθυνθώ σε όλους όσους το χρησιμοποιούν και όχι μόνον σε όποιον πηγαίνει από το Γαλάτσι στου Ζωγράφου.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Μου αρέσει πολύ η σειρά Scale, κοιτάω το 940 αν και είναι πάνω απ' τα χρήματα που θέλω να διαθέσω.
Είναι μια χαρά και το 940, η sram στα 12 speed συστήματα είναι καλύτερη σε σχέση με τη shimano.
Όσο για τα χρήματα είναι πολύ καλή τιμή τα 1.900€ μόνο όταν το κάνεις μια βόλτα θα καταλάβεις το γιατί.
Αν από τη αρχή γνώριζα όλα τα παραπάνω που έγραψα ζώντας με το 930, θα επέλεγα το 920, πολύ πιο ολοκληρωμένο στα σημεία και έτοιμο για δυνατές χωμάτινες εξωρμησεις

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Είναι σαν το ποδήλατο, άμα καβαλήσεις το θυμάσαι
Θα ανοίξεις ενότητα "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει ποδάρια" να μαζευτούμε να συζητάμε για σωβρακα και φανέλες?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Το κερατοβουνι είναι αρκετά πιο δύσκολη ανάβαση σε σχέση με πάρνηθα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
Το κερατοβουνι είναι αρκετά πιο δύσκολη ανάβαση σε σχέση με πάρνηθα.
Τελευταία φορά που είχα ανέβει πρέπει να ήταν το ...1985. Ούτε που θυμάμαι. :roflmao:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι πολύ καλοί χρόνοι συγκριτικά με παλιές επιδόσεις που βλέπω στο Strava.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Τελευταία φορά που είχα ανέβει πρέπει να ήταν το ...1985. Ούτε που θυμάμαι. :roflmao:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι πολύ καλοί χρόνοι συγκριτικά με παλιές επιδόσεις που βλέπω στο Strava.
Τελευταία φορά κερατοβουνι ήταν τη περίοδο του ατυχήματος, είχα ανέβει με γάζες στις τομές του χειρουργείου, μέχρι τη κορυφή δεν είχε μείνει κανένα ραμμα, είχαν σπάσει όλα και είχα γεμίσει αίματα :biggrin:
Βασικά τη αποφεύγω πλέον ως προπόνηση γιατί είναι πολύ επικυνδυνη κατάβαση, στενός δρόμος με πέτρες από τα βράχια και έχει κίνηση από ποδηλάτες.
Όσο για τους χρόνους, η ντοπα έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, μεταξύ μας, τα μπουκάλια δεν έχουν νερό... :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Όμορφες αναμνήσεις από τη γύρω περιοχή Σώτο, τα έχουμε ξανά πει νομίζω.
Οταν τα σεϊτάν στενά ήταν για λίγους και καλούς!!

Reaction score
16.555
Έχω και το κομμάτι που κατεβαίνω μέχρι κάτω στα Σεϊτάν, χθες, αλλά θα το βάλω ξεχωριστά... Με τις βροχές τις προηγούμενης εβδομάδας γέμισε νεροφαγώματα το πλάτωμα που κάνει κάτω (και σε άλλες περιοχές κοντινές, προς Σταυρό, σε χωματόδρομους). 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Τα ίδια έγινε και στα εδώ βουνά (όρος Αιγάλεω - ποικίλο όρος) με τα μπουρίνια που έριξε στη Αθήνα. Στο ποικίλο ανέβηκαν μηχανήματα και έφτιαξαν ξανά τους δρόμους, ο δήμος Πετρούπολης είναι πολύ ενεργός στο συγκεκριμένο βουνό, γιαυτό επιλέγετε καθημερινά από αμέτρητους ποδηλάτες του είδους.

Reaction score
2.324
Ο Γιαννούτσος πετάει. Το Σάββατο κέρδισε την ατομική χρονομέτρηση στο Κερατοβούνι και την Κυριακή την ανάβαση Πάρνηθας.

View attachment 267582 View attachment 267583
Τον θυμάμαι από το σιρκουί της Άμφισσας, ωραίος ποδηλάτης, δυνατό και σταθερό τέμπο, με έναν συναθλητή του ουσιαστικά πετάξανε έξω τους πάντες στην κατηγορία αντρών 2 στροφές πριν το τέλος και σπριντάρανε τελικά μεταξύ τους... σε άλλο επίπεδο σίγουρα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
Τον θυμάμαι από το σιρκουί της Άμφισσας, ωραίος ποδηλάτης, δυνατό και σταθερό τέμπο, με έναν συναθλητή του ουσιαστικά πετάξανε έξω τους πάντες στην κατηγορία αντρών 2 στροφές πριν το τέλος και σπριντάρανε τελικά μεταξύ τους... σε άλλο επίπεδο σίγουρα.

Αυτό το ανώτερο επίπεδο είναι πολύ φτωχό στην Ελλάδα. Όταν βλέπουμε έναν αθλητή να κερδίζει σε όλα τα τερέν, συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός υψηλού επιπέδου ώστε να ξεχωρίσουν οι ποδηλάτες βάσει σωματικών χαρακτηριστικών.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Εμείς εδώ στο Ελλάδα Αλέξανδρε έχουμε πολύ ψηλά τη μύτη, με ότι και αν καταπιαστούμε, στο ποδήλατο δε του έχουμε βγάλει τα μάτια....με όλη τη σημασία της λέξης.
Έχουμε καλούς αθλητές, δυνατούς αθλητές, χωρίς όμως ταπεινότητα, εκεί είναι για εμένα όλο το μυστικό. Κάνουμε πως τα ξέρουμε όλα, παριστάνουμε τους καμπόσους, τις βγάζουμε και τις μετράμε σε όποια ευκαιρία μας δοθεί...
Με λείπει το διαπιστώνω σε όποια παρέα βρεθώ, λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τι κάνουν και πως να δουλέψουν, και αυτοί συνήθως ξεχωρίζουν.
Πριν λίγο ήμουν σε μια συνάντηση γονέων, μιας παιδικής ομάδας. Τα παιδιά που θα ξεχωρίσουν φαίνονταν από μακριά, φαίνονταν λόγο παιδείας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell