- Reaction score
- 1.229
Σε ποιο ποδήλατο αναφέρεσαι;Λοιπόν, ζώντας με το καινούριο παιχνίδι κάμποσο καιρό θα ήθελα να αφήσω κάποιες σκέψεις αλλά και προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει...
Σε ποιο ποδήλατο αναφέρεσαι;Λοιπόν, ζώντας με το καινούριο παιχνίδι κάμποσο καιρό θα ήθελα να αφήσω κάποιες σκέψεις αλλά και προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει...
Scott scale 930Σε ποιο ποδήλατο αναφέρεσαι;
Καλησπέρα. Ο στόχος του βίντεο ήταν να καλύψω το δρομολόγιο του 608 με σκοπο να απευθυνθώ σε όλους όσους το χρησιμοποιούν και όχι μόνον σε όποιον πηγαίνει από το Γαλάτσι στου Ζωγράφου.Ωραίο το βίντεο και το παρακολουθείς ευχάριστα αλλά δεν υπάρχει λόγος κάποιος ποδηλάτης να ακολουθήσει τη διαδρομή του λεωφορείου. Το δρομολόγιο για να μπορέσει να εξυπηρετήσει διάφορες περιοχές κάνει έναν ωραίο κύκλο. Ο ποδηλάτης από τη βεΐκου, ακολουθώντας τη σύντομη διαδρομή, θα φτάσει ζωγράφου πολύ πιο γρήγορα. Βέβαια χρειάζεται μία σχετική φυσική κατάσταση διότι η ανηφόρα είναι αρκετή.
Μου αρέσει πολύ η σειρά Scale, κοιτάω το 940 αν και είναι πάνω απ' τα χρήματα που θέλω να διαθέσω.Scott scale 930
Είναι μια χαρά και το 940, η sram στα 12 speed συστήματα είναι καλύτερη σε σχέση με τη shimano.Μου αρέσει πολύ η σειρά Scale, κοιτάω το 940 αν και είναι πάνω απ' τα χρήματα που θέλω να διαθέσω.
Θα ανοίξεις ενότητα "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει ποδάρια" να μαζευτούμε να συζητάμε για σωβρακα και φανέλες?Είναι σαν το ποδήλατο, άμα καβαλήσεις το θυμάσαι
Τελευταία φορά που είχα ανέβει πρέπει να ήταν το ...1985. Ούτε που θυμάμαι.Το κερατοβουνι είναι αρκετά πιο δύσκολη ανάβαση σε σχέση με πάρνηθα.
Τελευταία φορά κερατοβουνι ήταν τη περίοδο του ατυχήματος, είχα ανέβει με γάζες στις τομές του χειρουργείου, μέχρι τη κορυφή δεν είχε μείνει κανένα ραμμα, είχαν σπάσει όλα και είχα γεμίσει αίματαΤελευταία φορά που είχα ανέβει πρέπει να ήταν το ...1985. Ούτε που θυμάμαι.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι πολύ καλοί χρόνοι συγκριτικά με παλιές επιδόσεις που βλέπω στο Strava.
Τον θυμάμαι από το σιρκουί της Άμφισσας, ωραίος ποδηλάτης, δυνατό και σταθερό τέμπο, με έναν συναθλητή του ουσιαστικά πετάξανε έξω τους πάντες στην κατηγορία αντρών 2 στροφές πριν το τέλος και σπριντάρανε τελικά μεταξύ τους... σε άλλο επίπεδο σίγουρα.Ο Γιαννούτσος πετάει. Το Σάββατο κέρδισε την ατομική χρονομέτρηση στο Κερατοβούνι και την Κυριακή την ανάβαση Πάρνηθας.
View attachment 267582 View attachment 267583
Τον θυμάμαι από το σιρκουί της Άμφισσας, ωραίος ποδηλάτης, δυνατό και σταθερό τέμπο, με έναν συναθλητή του ουσιαστικά πετάξανε έξω τους πάντες στην κατηγορία αντρών 2 στροφές πριν το τέλος και σπριντάρανε τελικά μεταξύ τους... σε άλλο επίπεδο σίγουρα.