- Reaction score
- 80.002
είναι πάνω από 30.000...εγκρίνεταιΠερί subs και μεγάλων ηχείων.....
2 Subsonic. Σε ηχείο $600.000 έβαλαν 2 τέρατα subs.
View attachment 267727
View attachment 267726
είναι πάνω από 30.000...εγκρίνεταιΠερί subs και μεγάλων ηχείων.....
View attachment 267727
View attachment 267726
... μεταμορφωνονται σε οτομποτ ή σε ντισεπτικον ?
Σωστά μιλάς τέκνο μου.... καποιοι θα ευχονταν να ηταν αποκλεισμενοι σε νησί με παρεα μονάχα 5 γκομενάρες.
Καλό!
Χωρίς σαμπ τα 3 μου θα ακούσεις
Αυτή η καμπύλη τελικά πρέπει να κάνει θαύματα απο μόνη της.
Βάλτε και Anthem of an Outlaw - Apalachee Don
και περιμένετε μέχρι το 0:33 να γίνει ο σεισμός από το kick
υπάρχει στο tidal
να δούμε μετά... χρειάζεται ή όχι το (τα) sub
Αν δεν κουνιέται κορίτσ' όμορφο παρακάτ' και δεν έχω κοκταίλ στο χέρ' δεν μ' αρέσ' φτούνο με sub's ή χωρίς..Ακούστε Loco DJ - Living On My Own (Acapella Ext Mix) με JBL curve και μετά ελάτε να μου πείτε ότι δε χρειάζεται sub...
Συμπαθής κύριος, έχει βάλει και να ψήσει.. ωραίος..Βάλτε και Anthem of an Outlaw - Apalachee Don
Κι εσύ.. μας μαύρισες την ψυχή πάλι..(συνομιλοντας με φιλο με χωρις προσβαση)... νομιζω οτι με αυτο το αλμπουμ ειναι ξεκαθαρο αν χρειαζεται ή οχι υπογουφερ(ζ)
Βρε που να σε πάρ' ο Αρχάγγελος στον Heaven να φας το ξενέρωμα της αρκούδας με το λευκό εκεί μέσα.....αυτο ειναι αλλο αλμπουμ, το μαυρη φολκορ νυχτα.
Διαβάζω περιγραφική παρουσίαση των ηχείων σου και μόνο αυτών.Κακοήθειες. Δες εδω : πόστ μου 1.107.
To subwoofer or not to subwoofer
Απ'οτι είδα στο site τους έχουν και δυνατό κεντρικό το s7c και surround ηχεία κτλ. Βέβαια κοστίζουν αλλά για κάποιον που μπορεί, αγοράζει όλη τη σειρά για home cinema σε συνδυασμό με κάμποσα subwoofer.www.avsite.gr
Εσύ δεν μας λές τι έχεις.
Αντε κάτι για γλύκαμα.
Kaι εδω εκτός θέματος είναι, got no sub. Η αναφορά ήταν στο Υ.Γ. και αφορούσε ερώτηση σε Bhutia για ντισπέρσιον.Νομίζω εδώ είναι καλά..
Διαβάζω περιγραφική παρουσίαση των ηχείων σου και μόνο αυτών.
Και δεν αναφέρεις sub.
Μεγάλη κιτσαρία λέμε εεε;;;Περί subs και μεγάλων ηχείων.....
View attachment 267727
View attachment 267726