- Reaction score
- 12.739
JBL 305 πωλούνται στα 150€ (δεν έχω σχέση με την αγγελία). Μήπως να τα δοκίμαζες;
Τα εχω δει και το σκεφτομαι οπως επισης και ενα subακι anthony gallo που ειδα στις αγγελιες σκεφτομαι.JBL 305 πωλούνται στα 150€ (δεν έχω σχέση με την αγγελία). Μήπως να τα δοκίμαζες;
"Καλύτερα να σου βγεί τ' όνομα, παρά το μάτι" που λέει και ο λαός...Να πάρει, μην τα λες δημόσια αυτά και μας βγει κανένα όνομα...
Να παιζει ωραια, να βαραει και ας εχουμε σταθμες αν τυχον χρειαστουν.σε τι level ειναι οι απαιτησεις σου σε σταθμες και ποιοτητα ηχου ειναι το θεμα
Κούτες με Pampers?
Τα kali η πρώτη γενιά είχε φύσημα - θόρυβο νομίζω.Λιγο χλωμο για τα kali in8...
View attachment 289490
Λεω τωρα ή kali lp6 ή kali in6.
Ειδα και το presonus r65 v2. Δεν το εχω ακουσει.
Βασικα κανενα δεν εχω ακουσει... Παλι στα τυφλα.
Για την δευτερη θα παω και λογικα για το 5αρι γιατι το 8αρι δε μπαινει. Ουτε το dac δε χωραει ετσι.Τα kali η πρώτη γενιά είχε φύσημα - θόρυβο νομίζω.
Αν πας για Kali πάρε την δεύτερη..
Αν θελεις να ακουσεις presonus r80(για να παρεις μια ιδεα πως παιζουν τα presonus) στειλε Π.Μ Αθηνα ειμαι.Λιγο χλωμο για τα kali in8...
View attachment 289490
Λεω τωρα ή kali lp6 ή kali in6.
Ειδα και το presonus r65 v2. Δεν το εχω ακουσει.
Βασικα κανενα δεν εχω ακουσει... Παλι στα τυφλα.
Το μικρό γραφείο σου φωνάζει για σύστημα 2.1, με μικρά κύρια ηχεία που άνετα θα χωρέσουν, και το σαμπ χωμένο κάπου στο πάτωμα.Λιγο χλωμο για τα kali in8...
Αν θες να ακούσεις LSR 305 στείλε μου, κοντά μένουμε.Τα εχω δει και το σκεφτομαι