bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.465
Και χωρίς sub παρακαλώ, νέτα σκέτα από τα ηχείαξέρ αυτός, ακούει με b&w όταν βλέπ τα κορίτσα στην tv..![]()

Και χωρίς sub παρακαλώ, νέτα σκέτα από τα ηχείαξέρ αυτός, ακούει με b&w όταν βλέπ τα κορίτσα στην tv..![]()
Είμαι μοντέρνος. Δεν είμαι παράνομος.Άσε ρε μονδέρνε
τι σε νοιάζ ?Και χωρίς sub παρακαλώ, νέτα σκέτα από τα ηχεία![]()
Πολύ καλή η ιδέα σου αλλά σε 35τμ χρειάζονται δύο σαμπ.Άντε να πώ και εγώ την άποψη μου. Δώσε τα ηχεία σου και προχώρησε σε 2 ενεργά 8 ιντσα ηχεία με ένα subwoofer. Στην ουσία θα χρησιμοποίησεις τον ενισχυτή σου ως PRO. Μόνο έτσι θα δεις διαφορά. Προσωπική άποψη τα παραπάνω και επιλογή στο δικό μου σύστημα.
To καταλαβαίνω αλλά ο ενισχυτής έχει μια έξοδο για sub. Αν ο φίλος μας έχει γνώσει να ενσωματώσει minidisp τότε ναι αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μπλέξει.Πολύ καλή η ιδέα σου αλλά σε 35τμ χρειάζονται δύο σαμπ.
Μπορεί να βάλει "ένα σε δύο" καλώδιο για τα δύο σαμπ, τώρα για ρύθμιση, χρειάζεται είτε με ένα είτε με δύο σαμπ αλλά, δεδομένου του ακούσματος, ίσως δε χρειάζεται και πολύ ψείρισμα η υπόθεση....To καταλαβαίνω αλλά ο ενισχυτής έχει μια έξοδο για sub. Αν ο φίλος μας έχει γνώσει να ενσωματώσει minidisp τότε ναι αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μπλέξει.
Σιγα προσεχε μη σε φαει ο DRACONIANκρύσταλλο στην κιθάρα " & "metal" στην ίδια πρόταση.... κάπως ακούγεται πάντως![]()
(αλλά οκ, καταλαβαίνω τι εννοείς)
Ενδιαφέρον αυτό! Για πες, για ποιο είδος μουσικής χρειάζεται "ψείρισμα" η υπόθεση "ρύθμιση subwoofers", για ποιο δεν χρειάζεται και, κυρίως, γιατί.δεδομένου του ακούσματος, ίσως δε χρειάζεται και πολύ ψείρισμα η υπόθεση....
Ενδιαφέρον αυτό! Για πες, για ποιο είδος μουσικής χρειάζεται "ψείρισμα" η υπόθεση "ρύθμιση subwoofers", για ποιο δεν χρειάζεται και, κυρίως, γιατί.![]()
Δλδ έχεις και τα 2 σαμπς πίσω από την θέση ακρόασης σε αντίθετη φάση μεταξύ τους? Τι delay έχουν?Θέση των subwoofers (2 * 2*15"): πίσω από τη θέση ακρόασης, σε αντίθετη φάση το ένα από το άλλο.
Δεν θυμάμαι. Πρέπει να δω τις ρυθμίσεις. Θα σου απαντήσω αργότερα.Δλδ έχεις και τα 2 σαμπς πίσω από την θέση ακρόασης σε αντίθετη φάση μεταξύ τους? Τι delay έχουν?
Το metal είναι είδος μουσικής. Γνωστό αυτό. Πάμε παρακάτω!γνωστά αυτά, πάμε παρακάτω!