Ποδήλατο

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.699
Ο Ξουρής τους ξεμπρόστιασε.

Reaction score
1.136
Καλησπέρα
Ποιοι είναι οι.ποδηλατες που συνάντησα τώρα στο Καρπενήσι;

Έξω από το αθλητικό κέντρο;

Χαχα για να δούμε....!

Reaction score
2.324
Καλησπέρα
Ποιοι είναι οι.ποδηλατες που συνάντησα τώρα στο Καρπενήσι;

Έξω από το αθλητικό κέντρο;

Χαχα για να δούμε....!
Ήσουν ένας απ' τους δρομείς που τρέχανε προς τον Άγιο Νικόλαο? (Λάσπη)
Ή μήπως ο κύριος που μας τράβηξε βίντεο όπως περνούσαμε???

Reaction score
1.136
Ήσουν ένας απ' τους δρομείς που τρέχανε προς τον Άγιο Νικόλαο? (Λάσπη)
Ή μήπως ο κύριος που μας τράβηξε βίντεο όπως περνούσαμε???

Όχι.

Σας είδα όταν έφευγα με.το αυτοκίνητο από το αθλητικό κέντρο προς το φανάρι.

Μπράβο σας

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Σάκη το κοιτούσα τώρα ιάς και έφαγα σκάλωμα στη ανάβαση τυμφρηστού με τις φουρκέτες, ποδηλατικά φαίνεται δύσκολο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
ωραια τιμη!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Για σένα το έβαλα που ξέρω ότι είσαι στο ψάξιμο, καλά τσάμπα δεν το λες αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους με τα ίδια περιφερικά είναι μια τίμια αγορά

Reaction score
17.404
Γι αυτό κάποια γνώμη; Η Radon δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, στη Γερμανία κυρίως, αλλά νομίζω ότι είναι στον ίδιο όμιλο που βγάζει τα Cube (το Reaction που πήρα πέρυσι τον Φεβρουάριο, ήρθε σε κούτα... Radon, αν και Cube! ). 3.500 χιλιάρικα (περίπου) με Di2 Ultegra 12αρα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Ωραίο Σώτο και πραγματικά σε άψογη τιμή.
Το θέμα είναι ο σκελετός σε αυτές τις μη δοκιμασμένες κατασκευές...

Reaction score
17.404
Ναι, αυτό, βέβαια με τα δύο Cube δεν έχω παράπονο από τον σκελετό, κι αν είναι στα ίδια επίπεδα... Το θέμα είναι ότι το Agree έπεσε πριν μερικές ημέρες από κάποια σκαλάκια, κι έχει αποκτήσει ένα χάραγμα (επιφανειακό φαίνεται, έχει φύγει το βερνίκι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις - το είδα αρκετά αργότερα, μετά το πέσιμο) στον πάνω σωλήνα, και φοβάμαι μην μου κάνει καμιά μπαμπεσιά απότομα... Οπότε ψάχνομαι, λίγο νωρίτερα από ό,τι θα ήθελα (αν και το Agree έχει βγάλει πάνω από 60.000 χμ ως τώρα, ο σκελετός του βέβαια).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Αλλά και πάλι όπως έχω καταλάβει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ απλή πλέον και χαμηλού κόστους η κατασκευή ενός carbon πλαισίου, όσο δεν είσαι ευρέως γνωστός, άπαξ και αρχίσεις να πουλάς, βάλεις και καμιά τρύπα να περνάει ο αέρας μέσα από το πλαίσιο... μετά ζητάς παράλογα ποσά, διότι είναι μετά aero...
Το θέμα είναι ότι το Agree έπεσε πριν μερικές ημέρες από κάποια σκαλάκια, κι έχει αποκτήσει ένα χάραγμα (επιφανειακό φαίνεται, έχει φύγει το βερνίκι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις - το είδα αρκετά αργότερα, μετά το πέσιμο) στον πάνω σωλήνα, και φοβάμαι μην μου κάνει καμιά μπαμπεσιά απότομα...
Αν είναι όπως τα λες δεν έχει ανάγκη, μη το φοβάσαι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.345
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent