Ποδήλατο

Reaction score
17.404
Αυτό, εξάλλου φαίνεται και στα περιφερειακά. Πώς γίνεται ας πούμε να δίνει ολόκληρο το ποδήλατο η Radon με ultegra di2 12, στα 3.400, όταν μόνο η σειρά κοστίζει ως ανεξάρτητη αγορά, πόσο τώρα, 2 - 2,5; Απλά χτυπάνε τιμές και κέρδος όσο μπορούν, και μετά από καιρό... εκπτώσεις (σε κατασκευαστές, αλλά και απλούς χρήστες σιγά σιγά).

Reaction score
17.404
Ο Πασχάλης λες να είναι ο ένας, που έχει ήδη ένα sworks; Τον έχω "φίλο" στο strava (δηλαδή αυτός με έκανε πρώτο... ήμουν προτεινόμενος φαίνεται! ) :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Εγω το διέγραψα από το στράβα, δεν μπορούσα τόση γυαλάδα.
Σαν και του λόγου του, πολλοί...

Τώρα που ήμαν στη Λάρσα βγήκα με έναν άλλο γυαλιστερό που είχε φρέσκους τροχούς, κοντά στα 4.000€.
Με έλεγε ότι κάνουν πετάλι μόνοι τους, ξέρς ο ενθουσιασμός της νέας αγοράς.
Σαν ξεκίνησαν οι ανηφοροκατηφόρες χάθηκε από το οπτικό μου πεδίο.
Μόλις έκοψα και με έφτασε του λέω, 400€ κάνουν οι θκοίμ οι τροχοι :roflmao:

Reaction score
17.404
Να είδες τώρα, μπερδεύτηκε ο άνθρωπος, λέει κάνουν μόνοι τους πετάλι, αλλά κανείς δεν του είπε ότι θέλουν κι κάποια βοήθεια στην ανήφορα,... :gamer: :party:

Reaction score
19.827
Με τι υλικό φτιάχνουν τώρα τα ποδήλατα για να είναι ελαφριά και ανθεκτικός ο σκελετός τους (το πλαίσιο τους) ;

Reaction score
17.404
Ανθρακονήματα, carbon, είναι το μεγαλύτερο ποσοστό, από μια τιμή και πάνω (πιο κάτω είναι συνήθως αλουμινένιος ο σκελετός). Βέβαια και carbon από carbon, έχουν διαφορές (όχι πιστεύω όμως τόσες που δικαιολογούν τις απίστευτες τιμές που ζητάνε πολλές εταιρείες).

Reaction score
1.256
Με τι υλικό φτιάχνουν τώρα τα ποδήλατα για να είναι ελαφριά και ανθεκτικός ο σκελετός τους (το πλαίσιο τους) ;
Το ανθρακόνημα (carbon fiber) έχει επικρατήσει αλλά υπάρχουν κατηγορίες. Πριν μερικές μέρες διάβασα αυτό από την Ridley που εξηγούν κάποια πράγματα.

Ridley.jpg

Reaction score
19.827
OK όπως τα ξέρω δηλαδή. Θα περίμενα λογικά η Graphene να έχει χρήση για το μέλλον αλλά λόγω πολύ υψηλής τιμής, προφανώς όχι ακόμη προς το παρόν. Εάν και τώρα που ρώτησα λέω ας το κοιτάξω λίγο και (κάτι γίνεται):

..

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Ψεύτη παραπάνω έδωσες
Τη προηγούμενη φορά λέω αρέ που είχα τους scribe, μπορεί να άρχισαν να σκίζουν τα στεφάνια και από εκείνη τη μέρα. Πατούσα για 3 λεπτά 450+ watt στο ανήφορο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Πάντως όσον αφορά τους fulcrum Racing Zero που προσπαθώ να σκίσω ήθελα να γράψω ότι η αίσθηση που παίρνεις είναι άλλο πράμα.
Καταρχάς 21 ακτίνες πίσω και 16 μπροστά, αντίστοιχα οι σκράιπ 24/20, η ακαμψία σαφώς πχιο δυνατή για τους fulcrum λόγο διάταξης ακτίνων και πάχους.
Ύστερα η αίσθηση στο δρόμο είναι τόσο απορροφητική που σε κάνει να χαμογελάς σε σχέση με πριν. Έκανα μια δυνατή κατάβαση για 25km. Τα φρένα με τα ίδια τακάκια (swiss stop Black) πχιο ελεγχόμενα και με απίστευτη προδευτικότητα και έλεγχο,οπότε κατεβαίνεις με άλλη αυτοπεποίθηση έχοντας και αυτό σύμμαχο. Ότι δίνεις, παίρνεις. Θεωρούνται οι καλύτεροι τροχοί αλουμινίου για όλες τις συνθήκες και είναι!!

Reaction score
148
Εγω το διέγραψα από το στράβα, δεν μπορούσα τόση γυαλάδα.
Σαν και του λόγου του, πολλοί...

Τώρα που ήμαν στη Λάρσα βγήκα με έναν άλλο γυαλιστερό που είχε φρέσκους τροχούς, κοντά στα 4.000€.
Με έλεγε ότι κάνουν πετάλι μόνοι τους, ξέρς ο ενθουσιασμός της νέας αγοράς.
Σαν ξεκίνησαν οι ανηφοροκατηφόρες χάθηκε από το οπτικό μου πεδίο.
Μόλις έκοψα και με έφτασε του λέω, 400€ κάνουν οι θκοίμ οι τροχοι :roflmao:
Βρε Χρηστάρα ήμαστε και μερικά καλά παιδιά εμείς οι Γυαλιστεροί, δεν ήμαστε και όλοι ίδιοι..:):p, χαιρετάμε πάντα, σταματαμε αν χρειαστεί καποιος βοήθεια αν και άγνωστος...ίσως άλλη ράτσα γυαλάδας εμείς απο Λάρσα....;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Αμάν, μας βρήκε!! :roflmao:
Όπως και να έχει, έχω μια συμπάθεια ως προς τους γυαλιστερούς. Εδώ Αθήνα έχει φωλιά και γεννάει αβέρτα, μια φωλιά έχω εντοπίσει στη παραλιακή...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.816
Χθεσινό email... :(

"Dear George,

Due to unforeseen circumstances, we are obliged to postpone the 2nd Edition of L' Etape Cyprus by Tour de France, to November 2024 and transfer it to a new location. Details of the new venue and host region will be issued by the end of November 2023.

[...]

Finally, we'd like to assure you that we understand and share your disappointment. However, this decision has been reached so that we can look after your safety and the quality of your experience."

Άντε τώρα, όλη η προετοιμασία πάει για πέταμα. Και πάνω που θα ξεκινούσα να φορτσάρω για να μπω στην "τελική ευθεία" για το Νοέμβριο.

Ουφ...

Reaction score
17.404
Τι unforeseen circumstances προέκυψαν στην Κύπρο; Δεν πιστεύω να εννοεί τα επεισόδια με τους τουρκοκύπριους και την UNFICYP...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.816
Δεν εξηγείται κάτι περισσότερο στο email.

Για να αναφέρει "transfer to a new location" πιθανολογώ ότι, ο διοργανωτής, για κάποιο λόγο, μπορεί να τα "έσπασε" με το resort το οποίο φιλοξένησε πέρσι την εκδήλωση.

Εάν όντως συνέβη αυτό, τότε αναμένουμε κι αλλαγή στις διαδρομές. Θα δούμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.345
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent