alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.946
Με αυτή τη λογική δεν θα υπήρχε ζωντανός ηχολήπτης ταινιών άνω των 60. Και είναι πολλοί, οι ζωντανοί. Just saying........επί του θέματος. , Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub
-
Πλάκα πλάκα, μια πσυχή που είναι να βγει, ας βγει μνιάν ώρα αργότερα. Πάρτε σαμπ, ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά, θα ζήσετε παραπάνω και θα κατουράτε κόντρα στον άνεμο.
-
Γι'αυτό:
Άγιε μου Τουλ, βάλε το χέρι σου και στους βλαμμένους χαϊενταδες να τους ευλογήσεις μπας και συνέλθουν, να παίρνουν τέσσερα τέσσερα τα σαμπ.
-
-
....βλέπουμε καθαρά την οστική δύναμη ενώς sub στο video .....φαντάσου τι κάνουν σαν δυναμική τα δυό ή τέσσερα !
Σου κολλάνε το στομάχι στην πλάτη , κυριολεκτικά .
.....έχει δίκιο ο Κώστας μας , ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .
-
Ο καρδιολόγος μου είναι καθηγητής στον Ευαγγελισμό και μου εχει πει : Άκου την μουσική σου με μέτρο στην ένταση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .
Μην διανοηθείς να βάλεις sub .
Όσοι αρέσκονται να ακούν με sub είναι ΚΑΙ μελλοντικοί καρδιοπαθείς .
....πόσο άσχετος είναι ο δικός μου γιατρούλης .....
Δεν υπάρχει ενας καρδιολόγος εδω στο site να μας πει κάτι ;
Να πει πως το ή τα sub Δεν επιδρούν άσχημα στο σώμα μας και ειδικά στην καρδιά μας ......αλλά τις πέτρες απ'τα νεφρά τις ρίχνουν !
* .......πάρτε sub , τέσσερα τέσσερα , θα ζήσετε παραπάνω .
-
Φίλε Κώστα είσαι στον ιατρικό χώρο .
Κάνε μια ερώτηση σε εναν καρδιολόγο , αν θέλεις .
Η ερώτηση είναι : Στα 2,5 μέτρα που ακούω μουσική σπίτι μου , έχω και δυό sub 12" δεξιά και αριστερά μου . Το οστικό κύμα αυτόν των δύο επηρεάζει την καρδιά του ακροατή ;
.......η μονο του ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .
Ευχαριστώ .
-
Last edited: