Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.946
.......επί του θέματος. 😎 , Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub

-
Πλάκα πλάκα, μια πσυχή που είναι να βγει, ας βγει μνιάν ώρα αργότερα. Πάρτε σαμπ, ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά, θα ζήσετε παραπάνω και θα κατουράτε κόντρα στον άνεμο.
-
Γι'αυτό:
Άγιε μου Τουλ, βάλε το χέρι σου και στους βλαμμένους χαϊενταδες να τους ευλογήσεις μπας και συνέλθουν, να παίρνουν τέσσερα τέσσερα τα σαμπ.
-
-
....βλέπουμε καθαρά την οστική δύναμη ενώς sub στο video .....φαντάσου τι κάνουν σαν δυναμική τα δυό ή τέσσερα !
Σου κολλάνε το στομάχι στην πλάτη , κυριολεκτικά .
.....έχει δίκιο ο Κώστας μας , ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .
-
Ο καρδιολόγος μου είναι καθηγητής στον Ευαγγελισμό και μου εχει πει : Άκου την μουσική σου με μέτρο στην ένταση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .
Μην διανοηθείς να βάλεις sub .
Όσοι αρέσκονται να ακούν με sub είναι ΚΑΙ μελλοντικοί καρδιοπαθείς .

....πόσο άσχετος είναι ο δικός μου γιατρούλης .....
Δεν υπάρχει ενας καρδιολόγος εδω στο site να μας πει κάτι ;
Να πει πως το ή τα sub Δεν επιδρούν άσχημα στο σώμα μας και ειδικά στην καρδιά μας ......αλλά τις πέτρες απ'τα νεφρά τις ρίχνουν !

* .......πάρτε sub , τέσσερα τέσσερα , θα ζήσετε παραπάνω .
-
Φίλε Κώστα είσαι στον ιατρικό χώρο .
Κάνε μια ερώτηση σε εναν καρδιολόγο , αν θέλεις .
Η ερώτηση είναι : Στα 2,5 μέτρα που ακούω μουσική σπίτι μου , έχω και δυό sub 12" δεξιά και αριστερά μου . Το οστικό κύμα αυτόν των δύο επηρεάζει την καρδιά του ακροατή ;
.......η μονο του ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .

Ευχαριστώ .
-
Με αυτή τη λογική δεν θα υπήρχε ζωντανός ηχολήπτης ταινιών άνω των 60. Και είναι πολλοί, οι ζωντανοί. Just saying.

Last edited:

Reaction score
19.508
.......επί του θέματος. 😎 , Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub

-
Πλάκα πλάκα, μια πσυχή που είναι να βγει, ας βγει μνιάν ώρα αργότερα. Πάρτε σαμπ, ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά, θα ζήσετε παραπάνω και θα κατουράτε κόντρα στον άνεμο.
-
Γι'αυτό:
Άγιε μου Τουλ, βάλε το χέρι σου και στους βλαμμένους χαϊενταδες να τους ευλογήσεις μπας και συνέλθουν, να παίρνουν τέσσερα τέσσερα τα σαμπ.
-
-
....βλέπουμε καθαρά την οστική δύναμη ενώς sub στο video .....φαντάσου τι κάνουν σαν δυναμική τα δυό ή τέσσερα !
Σου κολλάνε το στομάχι στην πλάτη , κυριολεκτικά .
.....έχει δίκιο ο Κώστας μας , ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .
-
Ο καρδιολόγος μου είναι καθηγητής στον Ευαγγελισμό και μου εχει πει : Άκου την μουσική σου με μέτρο στην ένταση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .
Μην διανοηθείς να βάλεις sub .
Όσοι αρέσκονται να ακούν με sub είναι ΚΑΙ μελλοντικοί καρδιοπαθείς .

....πόσο άσχετος είναι ο δικός μου γιατρούλης .....
Δεν υπάρχει ενας καρδιολόγος εδω στο site να μας πει κάτι ;
Να πει πως το ή τα sub Δεν επιδρούν άσχημα στο σώμα μας και ειδικά στην καρδιά μας ......αλλά τις πέτρες απ'τα νεφρά τις ρίχνουν !

* .......πάρτε sub , τέσσερα τέσσερα , θα ζήσετε παραπάνω .
-
Φίλε Κώστα είσαι στον ιατρικό χώρο .
Κάνε μια ερώτηση σε εναν καρδιολόγο , αν θέλεις .
Η ερώτηση είναι : Στα 2,5 μέτρα που ακούω μουσική σπίτι μου , έχω και δυό sub 12" δεξιά και αριστερά μου . Το οστικό κύμα αυτόν των δύο επηρεάζει την καρδιά του ακροατή ;
.......η μονο του ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .

Ευχαριστώ .
-
Εδώ εγώ (σοβαρός άνθρωπος) κόντεψα να πιστέψω ότι η ψυχοακουστική είναι ένας κλάδος που ιδρύθηκε μόνο για να λύσει τις απορίες των audio people για το εάν τα sub είναι απαραίτητα σε αυτούς ή τον συσχετισμό τους με τις υψηλές συχνότητες ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ανρωτιούνται και μάλιστα για αναπαραγωγή τους απο συστήματα. :D :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Παιδιά η πολλή αριστεία (for the masses) κουράζει λίγο.. (όσο αφορά το home audio τουλάχιστον :rolleyes:).

Ας είμαστε λίγο πιο χαλαροί, δεν πειράζ'..
Στην ανάγκη ας πιούμε και κανένα φραπέ.. :party:

Εγώ αν και γύρισα σπίτ' θ' ακούσω μουσικούλα τώρα απ' το τσίλικο Marshall Acton που 'χω, έτσι για το ξεκάρφωμα.. :tongue:

Θα το φχαριστηθώ μια χαρά πιστεύω.. ;)

Zonk..!!

(Πήραν μπρος τα sub.. :p :p)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Ο καθένας ακούει τη μουσική του, και είναι άσχετη αυτή η επιλογή από το πόσο καλά παιζ το σεταπ και τι δυνατότητες θα έπρεπε να έχει για να αναπαράγει όλο το φάσμα και ιμερσιβ φορμάτ. 😎

Μαρ' τι μας λες τώρα πάλι.. :rolleyes:

'συ δεν έλεγες όσοι ακούτε μόνο φλογέρες και φλάουτα ας μην πάρετε sub, δεν σας χρειάζονται?
Μην κοροιδεύσ' κι έχουμε μαμηθ' στη φλογέρα και τους ύμνους.. :O_o:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
Έχοντας σαμπ, πιστεύεις ότι ακούει κάποιος πιο δυνατά; Γιατί εγώ πιστεύω το αντίθετο.
Χωρίς σαμπ πιο δυνατά θα παίξει κανείς, για να αντισταθμίσει την έλλειψη στα χαμηλά.
ακριβως αλλα αντε τωρα να γινεις πιστευτος οταν sub εχουν ισως "ακουσει"(δει) μονο σε club/bar

που τα περισσοτερα bar τα εχουν για εμφανιση μονο γιατι φωναζει η γειτονια...

Reaction score
8.899
Έχοντας σαμπ, πιστεύεις ότι ακούει κάποιος πιο δυνατά; Γιατί εγώ πιστεύω το αντίθετο.
Χωρίς σαμπ πιο δυνατά θα παίξει κανείς, για να αντισταθμίσει την έλλειψη στα χαμηλά.
Αν ο ενισχυτής έχει ρυθμιστικό bass/treble και δεν μπουμαρει ο χώρος μπορείς να παίξεις χωρίς να πειράξεις το ρυθμιστικό έντασης. Θα έχει βέβαια συνέπειες στην ολική παραμορφωση. Σαν να βαράς με μαστίγιο ένα γαϊδούρι στην ανηφόρα για να πάει πιο γρήγορα.
Στην πραγματικότητα βέβαια όλα αυτά τα modes του χώρου δεν θα σου επιτρέψουν να κάνεις ούτε αυτό.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.761
Μρε συμφορουμυτες!!!!!
Ακουτε διαφορες μεταξυ των βιολιων και εαν ναι ποιες ειναι:::::;)
Ο κ. SANSUI DE Ψωράλ ως μεγας επαιων της κλασικης μουσικης να μας δωσει τα φωτα του;)
Μια που γνωριζει αριστα το ρεπερτοριο του βιολιου 17ου 18ου 19ου και 20ου αιωνα;)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.761
Και γιατί πιστεύεις πως αυτός που γράφει άρθρα, η φτιάχνει ένα καλό ενισχυτή ξέρει και να ακούει ?
Κατα βαση δεν ξερει κ. Χρηστο δυστυχως ;) Ισως καποιοι μετριμενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου::
Εγω τωρα ακουω στο γιουτουμπα:) τι ακουν οι δοκιμαστες σεταπιον:beach::banned::hunter::vinsent::smg: οι ανθρωποι ειναι γκαου μπιου;):rofl: απ λεγαμε στο στρατευμα:party:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Ακουτε διαφορες μεταξυ των βιολιων και εαν ναι ποιες ειναι:::::;)

Μαέστρο..
1ον) Στο πρώτο, στο δεύτερο και στο τέταρτο δεν χρειάζονται τα sub.. :roflmao::roflmao: :lolsign:

2ον) Από το τέλος της δοκιμής με το κάθε βιολί μέχρι την εκκίνηση της επόμενης εγώ είχα ξεχάσει πως έπαιζε το προηγούμενο (χρυσόψαρο είμ' ο.. :biggrin:)

3ον) Δεν έχω αυτί - γνώσεις (ούτε το σύστημα :whistling:) για να αντιληφθώ λεπτές διαφορές αλλά μ' άρεσε το 5ο στη σειρά (ίσως με παρέσυρε ο βιολιστής..;)) μου φάνηκε πιο ''γλυκό'' :idk:

4ον) Ουσιαστικά ήταν όλα σχεδόν το ίδιο ενοχλητικά.. :tongue::lolsign:

Αστειέυομαι μαέστρο, έτσι βάλ'τους δύσκολα.. :hi:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.383
υπάρχει η μαϊμού που έχει μεγαλύτερη δισκοθήκη από όλους μας μαζί κι έχει απίστευτη μουσική παιδεία.
....ειχα και εχω πολλα ερωτηματα-η μουσικη εχεις τις απαντησεις, οι υπολοιπες ερχονται με την αναγνωση Τομας Πυντσον. :king::angel:
.... it's martini time! 🐒

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
Με αυτή τη λογική δεν θα υπήρχε ζωντανός ηχολήπτης ταινιών άνω των 60. Και είναι πολλοί, οι ζωντανοί. Just saying.
-
Να το ξανα διαβάσεις , δυστυχώς έχει λογική θέτε δε θέτε . Για τους φίλους εδώ που δεν τους συγκινεί , από καρδιάς - αν το θέλουν - τους εύχομαι να τα κάνουν 4 τα sub τους και να ακούσουν καλύτερα την μουσική τους .

Έγραψα ,
- Όσοι αρέσκονται να ακούν με sub είναι ΚΑΙ μελλοντικοί καρδιοπαθείς .

Δεν έγραψα ότι θα πεθάνουν όσοι ακούν με sub , αγαπητέ alexis . ( μακριά από μένα αυτά τα λόγια )
Και ένας καρδιοπαθείς , δεν είναι απαραίτητο να μας χαιρετίσει από καρδιά !
Εύκολα μπορεί - ένας καρδιοπαθείς - να μας χαιρετίσει από χέσιμο .

-

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
Άσταφτα 'συ κι απάντα στον μαέστρο.. :whistling:
Γώ; είπα γω πως έχω τέτοια ενδιαφέροντα και καημούς; τον Χρήστο τον Χατζησταμο πείτε να κάτσει να τ'ακουσει και να αποφανθεί επί παντός επιστητού, που 'χει τέτοιους έρωτες.

Ο μαέστρος, έχει άφθονη εμπειρία για να κάνει κομπόστα το μυαλό σας άμα θέλετε διαφορές ανάμεσα σε όργανα, που να πιάσεις πνευστά και κρουστά, εκεί να δεις το ποίημα. 😜🤣😁😁

Εγώ είμαι απλός άνθρωπος, ακούω τη μουσική μου και ψάχνω κάνα λινκ μουσικής που βάζει ο μπουτχιας κι ο μαϊμούς, κι άλλοι πολλοί, και άντε να δώσω λίγο παραπάνω μπάσο, δε κάθομαι να ψάχνω τις διαφορές στα όργανα αναλόγως κατασκευής τους, ούτε με τα καβλώδια, ούτε με προσθήκες εύηχων η μη ιδιοσυντονισμών όπως προσθέτουν στο σήμα κάποια ξύλινα κουτιά (χαρμπεθ), όπως κάποιοι κάποιοι, αυτούς να ρωτήσετε, όχι μένα. 😎

Καρφί δε μου καίγεται αν ο Φίλιπ Γκλας παίζει πιάνο σε μικρό γιαμαχα ή σε κάνα χιούτζ ουράτο, τη μελωδία του και τα γυρίσματα της μινιμαλ ακούω, όχι το όργανο, δε με νοιάζει κιόλας να'ναι και ξεκουρδιστο. 😜
Έγραψα ,
- Όσοι αρέσκονται να ακούν με sub είναι ΚΑΙ μελλοντικοί καρδιοπαθείς
Τρελός γκαντφάδερ σε βούτηξε στην κολυμπήθρα.

Δε με λες, επίπεδη είναι η γη;

Reaction score
19.508
Άσταφτα 'συ κι απάντα στον μαέστρο.. :whistling:
Ο αγαπητός μου μαέστρος 😍είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί του. Μάλλον έχει πέσει θύμα της γοητείας του Ear. :D Αυτός ο Ear πουλάει ψυγείο σε Εσκιμώο. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
Εύκολα μπορεί να μας χαιρετίσει από χέσιμο .
Αυτό σωστό. Ή από πέσιμο.

Οι κυριότερες αιτίες θανάτου χαιενταδων (3η ηλικία γαρ)
Μάλλον έχει πέσει θύμα της γοητείας του Ear. :D
Αυτό εννοείται, αλλά πρώτος εγώ έπεσα θύμα της γοητείας του μαέστρου. ❤
Αυτός ο Ear πουλάει ψυγείο σε Εσκιμώο. :D
Και συνήθως, χαλασμένο.
Αλλά που να το καταλάβει ο ερμος.
Τι α κάεις...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος