- Reaction score
- 1.562
Ποιος ορε;Ωχ Ωχ Ωχ ετοιμασου ,ερχετε !!!
Ποιος ορε;Ωχ Ωχ Ωχ ετοιμασου ,ερχετε !!!
Κάπου πάει το μυαλό μου....αλλά δε μπορώ τώρα κάνω κοιλιακούς μέχρι να έρθουν τα σουβλάκια μουΘα δείς περίμενε.
Sssssώπα. Το βρήκες.Βάζω subsssssss?
Στα L , R μαζί γιατί του κάνει τέτοια καμπύλη στα 13Κhz ;
Μου την εμφάνισε και εμένα στα L+R πρώτη φορά σε μέτρηση το προηγούμενο ΣΚ χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα.
Με κινούμενο μικ δεν φαίνεται έτσι.
Θα ανεβάσω τα δικά μου στο νήμα μου, @AndreasLav μπες σε λίγο να δεις τι κάνει το Dirac.
View attachment 308184
Περιέργεια = * ρε μωρό μου είπαμε να βάλεις ένα ομορφούλι πάνελ όχι αυτές της γουμούτσες μη σου Γ!3@$!@$σω βρε παλι!@$!@$!@$ μου έκανες το σαλόνι μπο%#@@%#!.....Ρε μάστοροι, επειδή διαβάζω διαβάζω διαβάζω περί diy accoutic panel κτλ....
Έκανα την δοκιμή μου με Knauf ultraccoustic, που είναι ορυκτοβάμβακας πυκνώτητας 40kg με AFR 5kpa/s
Με πιο πυκνό υλικό Πχ 50kg και 15Kpa/s κάνοντας χρήση ίδιων διαστάσεων κατά πόσο θα έχει αλλαγή/βελτίωση στην αποτελεσματικότητα του ένα Panel?
Ένας άλλος λόγος που ρωτάω είναι αν πχ ένα πανελ με βάθος 15cm με AFT 5kpa/s θα έιναι το ίδιο αποδοτικό με ένα πάνελ 10cm με afr 15kpas.
Καθαρά από θέμα περιέργειας ρωτάω.
Na ρωτησω κατι , στο post #64 to fre response " +40 πισω "απο 200 - 5 khz φαινοταν τοσο καλο ....τι εγινε τωρα κ επεσε περι στα 4db κατω και το ενα καναλι δεν συμπιπτει με το αλλο οπως την μετρηση που ανεφερα ?Περιέργεια = * ρε μωρό μου είπαμε να βάλεις ένα ομορφούλι πάνελ όχι αυτές της γουμούτσες μη σου Γ!3@$!@$σω βρε παλι!@$!@$!@$ μου έκανες το σαλόνι μπο%#@@%#!.....
Παίρνεις δωρεάν συμβουλές για να μην κάνεις λάθη που έχουμε κάνει και εμείς στο παρελθόν. Εκμεταλλεύσου το.
ήταν η θέση ακρόασης πιο μποστά. Από τότε έχω κουνήσει τα ηχεία πέρα δώθε που κατά κύριο λόγο δίνω βάσει στα χαμηλά πως ακούγονται αφού τα υπόλοιπα θα τα φέρω κάποια στιγμή με eq.Na ρωτησω κατι , στο post #64 to fre response " +40 πισω "απο 200 - 5 khz φαινοταν τοσο καλο ....τι εγινε τωρα κ επεσε περι στα 4db κατω και το ενα καναλι δεν συμπιπτει με το αλλο οπως την μετρηση που ανεφερα ?
Δεν αντιλέγω, απλά ρωτάω για να μαθαίνω ταυτόχρονα.Επανάληψη
Δεν ειναι το καλυτερο να τα φερνεις με eq Εγω το αναφερω παντως γιατι σε περιπτωση που αγορασεις subs να εχεις βρει τις τοποθετησεις ολων των ηχειων αφοθ εχεις περιορισμενο χωροήταν η θέση ακρόασης πιο μποστά. Από τότε έχω κουνήσει τα ηχεία πέρα δώθε που κατά κύριο λόγο δίνω βάσει στα χαμηλά πως ακούγονται αφού τα υπόλοιπα θα τα φέρω κάποια στιγμή με eq.
Βέβαια πριν δεν είχα ολοκληρώσει τα πανελ, οπότε θα ξαναπαίξω τώρα να δω πως ακούγεται.
Δεν αντιλέγω, απλά ρωτάω για να μαθαίνω ταυτόχρονα.
Αν έφτιαχνες κάτι δεν θα είχες την απορία/περιέργεια αν το έφτιαχνες λίγο διαφορετικά πως θα έβγαινε;
Καταλαβαίνω το αφού σου λέμε ρε βλαχο τι να κάνεις τι ψάχνεσαι; Αυτό είναι σταντέ, σίγα σιγά θα το κάνω (πρώtα dirac Μετά subX2), απλά οι απορίες ειναι περισσότερο εγγυκλοπαιδικές παρά για υλοποίηση, εκτός και αν έχει πραγματικό οφελως/νόημα.
Subs χριστούγεννα και άμα...έχουμε καιρόΔεν ειναι το καλυτερο να τα φερνεις με eq Εγω το αναφερω παντως γιατι σε περιπτωση που αγορασεις subs να εχεις βρει τις τοποθετησεις ολων των ηχειων αφοθ εχεις περιορισμενο χωρο
Καλο κουραγιο !
Μαζί σου, το έχω καταλάβει αυτό.Το μπάσο σου είναι φουλ στις κορυφές+βυθίσεις. Τραμπάλα κάνει, από 40-200Hz. Τυπικό παραδοσιακό δικάναλο.
Δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να το στρώσεις αυτό με πανελς, και μάλιστα ούτε το dirac θα σου κάνει σωστή διόρθωση, άσχετα αν θα φαίνεται καλύτερο. ΟΚ, θα είναι καλύτερο, αλλά όχι πραγματικά καλό.