- Reaction score
- 2.322
Πίσω απ το δεξί ηχείο πάλι δέμα από BIKE24 ρε κουφάλα?Γιαυτό εγώ Σάκη ξεκουράζομαι μετά μουσικής
View attachment 310404
Εγώ το έκοψα ένα διάστημα και νιώθω καλά
Πίσω απ το δεξί ηχείο πάλι δέμα από BIKE24 ρε κουφάλα?Γιαυτό εγώ Σάκη ξεκουράζομαι μετά μουσικής
View attachment 310404
Ξηρούς καρπούς (κυρίως αμύγδαλα και καρύδια) έχω καθημερινά στη διατροφή μου.Γιώργο μπορεί να συμβεί και για άλλους λόγους, ωστόσο θα πρότεινα να φας μια χούφτα μύγδαλα για μαγνήσιο πάρα όλες αυτά τα συμπληρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Επίσης καλό θα ήταν να το εντάξεις στη ημερήσια διατροφή και όχι λίγο πριν τη άσκηση.
Προσωπικά δεν πίνω τίποτα, ούτε συμπληρώματα ρουφαω, εκτός από τους θερμούς μήνες που έχω 500μλ από carbomax που λέγαμε.
"Πραλίνες" εννοούσες; Γιατί με τον όρο "πρατίνες" δεν βρήκα κάτι.Το πάθαινα και εγώ συχνά και τοριξα στις πρατινες.... Μου πέρασαν όλα σε λεω
Σάκη, τα με τον όρο Salt Sticks βρήκα μάρκα ηλεκτρολυτών. Εννοείς κάτι άλλο; Δεν ήταν πρόβλημα ενυδάτωσης, ηλεκτρολύτες είχα πιει κατά τη διάρκεια της ημέρας που προηγήθηκε της προπόνησης και έπινα κατά τη διάρκεια της ημέρας.Ορθοστατική υπόταση πάρε μερικά salt sticks να έχεις για τα ζόρικα. Προσοχή με τα προπονητήρια, λόγω αυξημένης εφίδρωσης κλπ μην φύγετε με τα μούτρα στο πάτωμα
Κομμένους τους έχω και εγώ, εκεί που έχει πάει η δλειά με τις τιμές. Αυτοί μας κοροϊδεύουν ρε, από το καλοκαίρι μέχρι τώρα οι τροχοι που πήρα τσίμπησαν ένα κατοστάρικο πάνω...Πίσω απ το δεξί ηχείο πάλι δέμα από BIKE24 ρε κουφάλα?
Εγώ το έκοψα ένα διάστημα και νιώθω καλά
Πρ(οβ)ατινες..."Πραλίνες" εννοούσες; Γιατί με τον όρο "πρατίνες" δεν βρήκα κάτι.
Όχι, ευτυχώς, δεν είναι συχνό φαινόμενο. Θυμάμαι ότι η πρώτη και, μέχρι χθες, τελευταία φορά που μου είχε συμβεί ήταν σε μία από τις πρώτες δύο προπονήσεις στο roller, πίσω στοn Μάρτιο του 2017.Αν βέβαια συνεχίζεται αυτό πρέπει να σε ανησυχήσει.
Α, αυτό εννοούσες!Πρ(οβ)ατινες...
Πρέπει να σας αρχίσω στα ταχύρυθμα εδώ μέσα.
Η πιο συνηθισμένη μορφή ζαλάδας είναι αυτή που οφείλεται στο έντονο πουσάρισμα σε απροπόνητο (γι' αυτήν την ένταση) οργανισμό.Όχι, ευτυχώς, δεν είναι συχνό φαινόμενο. Θυμάμαι ότι η πρώτη και, μέχρι χθες, τελευταία φορά που μου είχε συμβεί ήταν σε μία από τις πρώτες δύο προπονήσεις στο roller, πίσω στοn Μάρτιο του 2017.
Χμ, αυτό δεν το σκέφτηκα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ έντονη προπόνηση, στο είδος και στην ένταση της οποίας δεν είμαι συνηθισμένος (=κάνω σπάνια τέτοιου είδους και τέτοιας έντασης προπονήσεις).Η πιο συνηθισμένη μορφή ζαλάδας είναι αυτή που οφείλεται στο έντονο πουσάρισμα σε απροπόνητο (γι' αυτήν την ένταση) οργανισμό.
Χωρίς metal δεν βγαίνει η προπόνηση, πόσες φορές να το πω; Τα κλαρίνα ταιριάζουν με την προβατίνα του @mitsubae, όχι με τις προπονήσεις!Ο οργανισμός αντιδρά στο πολύ μέταλ.
Πες του Μπρέτσου να σου στείλει μαζί με τις μπάμιες και μια κασέτα κλαρίνα.
Χμ, αυτό δεν το σκέφτηκα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ έντονη προπόνηση, στο είδος και στην ένταση της οποίας δεν είμαι συνηθισμένος (=κάνω σπάνια τέτοιου είδους και τέτοιας έντασης προπονήσεις).
Να συνεχίσεις να το παίρνεις, το μαγνήσιο είναι ένα από τα συμπληρώματα που παίρνω κι εγώ, αλλά ο μπρέτσος έχει δίκαιο: πρέπει να το παίρνεις καθημερινά ώστε να έχει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει με όλα τα συμπληρώματα.Το συμπλήρωμα μαγνησίου που παίρνω με βοηθάει, διαπιστωμένα. Οπότε, θα το συνεχίσω.
Στη κασέτα έμεινες εσύ, έχω κλαρίνο σε dsd, το βάζεις στο dac και κελαηδάνε τα ηχεία!!Πες του Μπρέτσου να σου στείλει μαζί με τις μπάμιες και μια κασέτα κλαρίνα.
Καθημερινά, λοιπόν! Έχω αρκετό απόθεμα. Thanks!Να συνεχίσεις να το παίρνεις, το μαγνήσιο είναι ένα από τα συμπληρώματα που παίρνω κι εγώ, αλλά ο μπρέτσος έχει δίκαιο: πρέπει να το παίρνεις καθημερινά ώστε να έχει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει με όλα τα συμπληρώματα.
Στη κασέτα έμεινες εσύ, έχω κλαρίνο σε dsd, το βάζεις στο dac και κελαηδάνε τα ηχεία!!
Η αντίδραση στο metal είναι πάντα θετική, υπερθετική θα έλεγα. Είναι νόμος χωρίς εξαιρέσεις!Ο οργανισμός αντιδρά στο πολύ μέταλ...