- Reaction score
- 135.821
Α ναι.. Ε, μετά τα σαμπ, δε θα είναι άμπασο.
Δεν έχω καλό μου , ασαμπος είμαι ακόμαΠοια σαμπ έχεις;
Λογικό!Α ναι.. Ε, μετά τα σαμπ, δε θα είναι άμπασο.
Τα δεκάρια δεν τα πήρες ακόμα δανεικά; Μη το καθυστερείς.Δεν έχω καλό μου , ασαμπος είμαι ακόμα
Όσο είσαι ασαμπος, θα είσαι αμπασος. Παν πακέτο.Δεν έχω καλό μου , ασαμπος είμαι ακόμα
Από τα 45Hz κλείστο, και πολύ είναιΤο curve έκανε διορθώσεις από τα 20hz. Τα ηχεία μου παίζουν από 38-38Κ. Μήπως να κλείσω το range του dirac στα 30-22khz?
Άμα είναι έτσι , σκέφτομαι τώρα εγώ....για να μην ενεργοποιήσω στον pro το high pass στα 40hz. Το ίδιο δεν είναι;Από τα 45Hz κλείστο, και πολύ είναι
Πού είναι; Πάμε μαζί. 2 θα δανειστείς, ένα θα φτάσει σπίτι σουΡε με κάτι κασελακηδες που εμπλαξα παναθεμα με...
Θα δικαμαω και άλλα curves έτσι για το χαβαλε.
Δεν έχω αμάξι να πάω να τα παρω ....ούτε δίπλωμα...... μπάτσοι γουρούνια δολοπλοκοι....
Χαχαχαχααχαχαχαα καβασαμποπουσταςΠού είναι; Πάμε μαζί. 2 θα δανειστείς, ένα θα φτάσει σπίτι σου
Αυτή δεν είναι η Default Curve , είναι η καμπύλη που πιστεύει το Dirac ότι ταιριάζει στον χώρο σου σε συνδιασμό με τα ηχεία σου. @costas EAR , αυτή η καμπύλη (εαν εννοεί αυτή που παρουσίασε εδώ είναι +9 db στα χαμηλά , - 2 db στα πρίμα.Εφάρμοσα την default curve για να δω τι κάνει. Να πω την αμαρτία μου ακούγεται άμπασο.
Τέτοια ηχεία έχει , εαν στρωθεί θα κάνει δουλειά , σημαντικό πρώτα να κατανοήσει και να εκτιμήσει το όφελος της ισοστάθμισης και ισοροπίας στα χαμηλά.Και βεβαίως, αυτά γίνονται μόνον εφόσον μιλάμε για ηχεία με ομαλό σπινοραμα και ομαλή off axis, χωρίς σφάλματα κατευθυντικότητας
Κοψοχρονιά τα έχω πάρει όλα....ούτε φορντ κα του 90 δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτα ρεεεεεεη.Είμαι σίγουρος ότι ο Ανδρέας είναι κλασική περίπτωση που έδωσε ένα σεβαστό ποσό.....
ΌχιΆμα είναι έτσι , σκέφτομαι τώρα εγώ....για να μην ενεργοποιήσω στον pro το high pass στα 40hz. Το ίδιο δεν είναι;
Σ έπιασα , οπότε δεν έχεις καμία δικαιολογία να μη πάρεις subwoofers τώρα που καταλαβαίνεις σιγά σιγά τι παίζει.Κοψοχρονιά τα έχω πάρει όλα....ούτε φορντ κα του 90 δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτα ρεεεεεεη.
FixedΕδώ θα είμαστε του χρόνου τέτοιο καιρό θα ψάχνεις τετράδα subs για το ταβάνι.
Ρε σεις....φωτιστικό κρεμαστο sub βγαζει κανένας ή να το κατοχυρώσω να χεστώ στο τάλαρο....Fixed
Eκανα το ιδιο για τα δικα μου Ταννου arden legacy 15 ιντσα και μου εβγαλε τα ιδια.Δεν μου λέτε ρε παίδες ...εκεί στην SVS έχουν φυτά που καπνίζονται;
Έβαλα στο matching tool του να μου προτείνει sub για τα ηχεία μου και μου έβγαλε
Sb-4000
Pb-4000
Sb16 ultra
SVS Subwoofer Matching Tool | Find the Best Sub for Speakers
Use our Subwoofer Matching Tool to find the perfect sub for your home theater. Complete your audio system with a high end subwoofer from SVS.www.svsound.com
Τι σκατα δλδ.....θέλει τόσο μεγάλη ισχύ και μέγεθος;
Ναπαναγαααααα...... 5κ για sub...Eκανα το ιδιο για τα δικα μου Ταννου arden legacy 15 ιντσα και μου εβγαλε τα ιδια.
Οτι ναναι.