Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Σίγουρα κοίταξες σωστά (δεν λέω καλά, λέω σωστά); Οι κρέμες κλπ. δεν γράφουν ημερομηνία, αλλά μήνες μετά το άνοιγμα, δηλαδή αυτό:

View attachment 318987

Τώρα βέβαια αν δεν ήταν σφραγισμένη δεν ξέρω πόσο νόημα έχει το "μετά το άνοιγμα", αλλά πάντως έτσι πάνε αυτά.
Δεν το γνώριζα, και πως να το γνώριζα άλλωστε, είναι η μόνη κρέμα που χρησιμοποιώ και αυτή είναι του κ@λου :biggrin:

Τώρα που ξανά κοίταξα όντως το έχει, επειδή πέταξα τη παλιά συσκευασία παρατηρώ ότι πλέον είναι και περισσότερα ml.
IMG_20240115_204744.jpg

Αυτό που λες, αφού δεν ήταν σφραγισμένη, δεν γνωρίζουμε και τη ημερομηνία παραγωγής, άρες, μάρες, κουκουνάρες, που λέν και στο χωριόμ!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Έχω NORTHWAVE RELOAD JACKET και το ENDURA Windchill Hi-Viz Yellow. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για την προπόνηση 2 ωρών που κάνω σε θερμοκρασίες 10-15 βαθών. Αλοιφούλες ακόμη δεν έχει χρειαστεί να βάλω.
Το reload το έχω και εγώ, είναι ένα απίστευτο jacket, όχι όμως για τις θερμοκρασίες που αναγράφεις. Θα δουλέψει σωστά σε θερμοκρασίες κάτω από 5°,μη σου πω και μηδενικές.
Στις θερμοκρασίες 10-15 ρίξε μια ματιά σε αυτό, ίσως να σε φαίνεται ακριβό, πιστεψέ με, δεν είναι!!
Μόνο προσοχή στο μέγεθος, η castelli έχει πολύ περίεργα πατρόν, στο συγκεκριμένο άλλαξε φέτος πάλι το πατρόν χωρίς καμία ενημέρωση στους πίνακες μεγεθών, το έχω σε Large, με το νέο πατρόν χωράω στο medium.

Reaction score
25.548
Έχω NORTHWAVE RELOAD JACKET και το ENDURA Windchill Hi-Viz Yellow. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για την προπόνηση 2 ωρών που κάνω σε θερμοκρασίες 10-15 βαθών. Αλοιφούλες ακόμη δεν έχει χρειαστεί να βάλω.
Ώπα Ώπα Ώπα.
Reload σε θερμοκρασίες 15 βαθμών;
Πλάκα με κάνεις; μόνο σταματημενος ανάσκελα στην άσφαλτο. Εγώ με αυτό σκέτο ιδρώνω στους 0 σε ανάβαση

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Μία ζημιά στη φωλιά της μεσαίας τριβής τη έχω προκαλέσει... Πρέπει να κόψω τις πολλές μπάμιες με φαίνεται :biggrin:

IMG_20240115_223042.jpg

Εντέλει πιθανόν κατέληξα στο τι συμβαίνει με τα ρουλεμάν της μεσαίας τριβής, προφανώς έχει φύγει η κεραμική επίστρωση από τις μπίλιες και γιαυτό το ρουλεμάν δουλεύει λες και αντί για μπίλιες, έχει στραγάλια μέσα.
Τοποθέτησα τα enduro angular contact που είναι ακριβώς για αυτή τη δλειά, η enduro υπόσχετε αξιόπιστη λειτουργία με προφόρτιση υπό γωνία. Για να δούμε...

Reaction score
25.548
Επίσης το περφετο είναι μακράν ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε ποδηλατικό ρούχο.
Αντέχεις και 15 βαθμούς (νταξει το ξεκουμπωνεις στις ανηφόρες) είναι άριστο στον αέρα και την βροχή, πάει μόνο του εύκολα μέχρι 5 βαθμούς και με ένα base μπορεί και 10 βαθμούς κάτω.
Έχει εξαερισμό με δύο φερμουάρ, στεγνώνει αμέσως.
Είναι και γαμώ, κατά καιρούς παίζει έκπτωση , πέτυχα κάποια στιγμή στα 125 και πήρα δεύτερο.

Reaction score
1.265
Ώπα Ώπα Ώπα.
Reload σε θερμοκρασίες 15 βαθμών;
Πλάκα με κάνεις; μόνο σταματημενος ανάσκελα στην άσφαλτο. Εγώ με αυτό σκέτο ιδρώνω στους 0 σε ανάβαση
Den paei anabaseis...έχω πρόβλημα με το γόνατο και αποφεύγω τις μεγάλης διάρκειας αναβάσεις. Αν έχει ήλιο είναι πρόβλημα αλλά στους 10 με και συννεφιά μια χαρά θερμοκρασία κρατάω.

Reaction score
2.324
Den paei anabaseis...έχω πρόβλημα με το γόνατο και αποφεύγω τις μεγάλης διάρκειας αναβάσεις. Αν έχει ήλιο είναι πρόβλημα αλλά στους 10 με και συννεφιά μια χαρά θερμοκρασία κρατάω.
Θεωρώντας πως ο ρυθμός που πηγαίνεις είναι έως μέτριας έντασης τα ρούχα που έχεις είναι σωστά. Τα άλλα που προτείνουν οι από πάνω για να λειτουργήσουν απαιτούν εντάσεις και αυξημένες θερμοκρασίες σώματος. Για το θέμα με το γόνατο πρόσεξε την τοποθέτηση σου πάνω στο ποδήλατο, έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε παλαιότερα ποστ. Αν είσαι λάθος πχ θα το επιβαρύνεις...

Reaction score
20.883
Το ίδιο έκανε και το Chain Reaction του ίδιου ομίλου (αν και από αυτό 1-2 φορές αγόρασα πριν χρόνια αν θυμάμαι καλά), και μάλλον πάει και για πλήρες κλείσιμο αυτό...

Πολλά χρέη, αν και πιστεύω ότι το brexit τους έκανε πολύ μεγάλη ζημιά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Θεωρώντας πως ο ρυθμός που πηγαίνεις είναι έως μέτριας έντασης τα ρούχα που έχεις είναι σωστά. Τα άλλα που προτείνουν οι από πάνω για να λειτουργήσουν απαιτούν εντάσεις και αυξημένες θερμοκρασίες σώματος. Για το θέμα με το γόνατο πρόσεξε την τοποθέτηση σου πάνω στο ποδήλατο, έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε παλαιότερα ποστ. Αν είσαι λάθος πχ θα το επιβαρύνεις...
Πολύ σωστά, καλό είναι να ξανά αναφέρονται αυτά γιατί είναι ακριβά ρούχα και μπορεί να τη πατήσεις.
Τώρα που ήμαν στη Λάρσα οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ περίεργες. Οι θερμοκρασίες δεν ξεπέρασαν το μεσημέρι τους 14°, το πρόβλημα όμως ήταν η αυξημένη υγρασία. Το Perfetto δούλεψε οριακά σε αυτές τις συνθήκες. Στο ζέσταμα το ένιωθες το κρύο, μετά από αυτό έκανε αυτό που πρέπει να κάνει. Εάν όμως κρατούσες συντηρητικό ρυθμό σίγουρα θα κρυώσεις. Όταν τελείωνα τη προπόνηση το jacket ήταν τελείως στεγνό και αυτό είναι το μαγικό που κάνει το ρούχο αυτό. Το reload στις ίδιες συνθήκες είναι 3 κιλά από τον ιδρώτα...

Reaction score
25.548
4 χειρουργεία , ACL και στα δύο.
ότι είπε ο ακτινογιατρός, καλή τοποθέτηση και είναι ασφαλές και εποικοδομητικό.
φυσικά τα επιβαρυμένα γόνατα θένε προσεγμένο βάρος και ενδυνάμωση με βάρη.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
4 χειρουργεία , ACL και στα δύο.
ότι είπε ο ακτινογιατρός, καλή τοποθέτηση και είναι ασφαλές και εποικοδομητικό.
φυσικά τα επιβαρυμένα γόνατα θένε προσεγμένο βάρος και ενδυνάμωση με βάρη.
Εσύ μάναμ είσαι robocop, τα έχουμε πει αυτά. 🥰

Reaction score
2.324
Δώσε και έναν οδηγό ώστε να το κάνει σωστά ο άνθρωπος :rolleyes:
Έχω καταλήξει πως ο μόνος οδηγός που λειτουργεί πραγματικά είναι οι μικροπροσαρμογές στις ατομικές προτιμήσεις του καθενός και τους γράφουμε όλους. Αυτά ισχύουν για τα γερόντια βέβαια, ο μικρός μου αν καβαλήσει θα προσπαθήσω να τον στήσω by the book γιατί εε αυτές τις ηλικίες είναι όπως μάθεις. Και ανάποδα να τον βάλω θα προσαρμοστεί πιστεύω. Οπότε ας μάθει σωστά (στο στροφάρισμα και την διαχείριση δύναμης πχ δεν επικοινωνούμε καθόλου).
Robocop σε έκδοση Πίπη η φακιδομύτη :lolsign:
Εσας τα δυό αν ρθείτε κοντά σας έχω στο ίδιο δωμάτιο σε διπλό κρεβάτι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Έχω καταλήξει πως ο μόνος οδηγός που λειτουργεί πραγματικά είναι οι μικροπροσαρμογές στις ατομικές προτιμήσεις του καθενός και τους γράφουμε όλους. Αυτά ισχύουν για τα γερόντια βέβαια, ο μικρός μου αν καβαλήσει θα προσπαθήσω να τον στήσω by the book γιατί εε αυτές τις ηλικίες είναι όπως μάθεις. Και ανάποδα να τον βάλω θα προσαρμοστεί πιστεύω. Οπότε ας μάθει σωστά (στο στροφάρισμα και την διαχείριση δύναμης πχ δεν επικοινωνούμε καθόλου).
Ήρθες στα λογιάμ, όταν τα έλεγα με λέγατε φιστινγκ και τέτοια, να και τώρα που σε γράφω, ρύθμισα ελάχιστα τη σέλα γιατί σήμερα φοράω άλλο bib
IMG_20240116_194405.jpg

Reaction score
2.324
Ήρθες στα λογιάμ, όταν τα έλεγα με λέγατε φιστινγκ και τέτοια, να και τώρα που σε γράφω, ρύθμισα ελάχιστα τη σέλα γιατί σήμερα φοράω άλλο bib View attachment 319075
"ρύθμισα ελάχιστα τη σέλα γιατί σήμερα φοράω άλλο bib" Αχαχα...παίζεις με τον πόνο μας που δεν πάμε βήμα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.232
Όχι ρε αλήθεια λέω, όταν δεν νιώθεις άνετα, δεν μπορείς να αποδόσεις κιόλας.
Το ίδιο ισχύει και με το πόνο, όταν πονάς κάπου δεν μπορείς να δουλέψεις ψηλά, οπότε τα σιάχνεις όλα εκεί που πρέπει για να γίνει η προπόνηση, απόλαυση ;)

Reaction score
2.324
Όχι ρε αλήθεια λέω, όταν δεν νιώθεις άνετα, δεν μπορείς να αποδόσεις κιόλας.
Το ίδιο ισχύει και με το πόνο, όταν πονάς κάπου δεν μπορείς να δουλέψεις ψηλά, οπότε τα σιάχνεις όλα εκεί που πρέπει για να γίνει η προπόνηση, απόλαυση ;)
Πάρε όλα τα bib μαναχά ίδιο πάχος χαμουά γιατί δεν σε βλέπω καλά, θα πάρουν οι βόλτες απ το βίδωνε ξεβίδωνε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas