- Reaction score
- 1.627
Τι άκουγα πριν ρε γαμω τα σκαμπό μου.....λες και έχω βάλει αλλά μηχανήματα να παίζουν είναι.
Τα γύρισες τα πάνω κάτω ?Τι άκουγα πριν ρε γαμω τα σκαμπό μου.....λες και έχω βάλει αλλά μηχανήματα να παίζουν είναι.
επειδή με αφορά και εμένα, αυτό υπάρχει περίπτωση να φτιάξει με κάτι φορητά πάνελ (πως να τα πω; δεν ξέρω τη λέξη, κάτι σαν παραβάν τύπου) ή με τίποτα;Βέβαια, στον χώρο αυτό, το μεγαλύτερο πρόβλημα ΙΜΗΟ, είναι η εικόνα - η ανυπαρξία αριστερής πρώτης ανάκλασης - και όχι το μπάσο, αυτό στο τέλος θα μαζευτεί με τον ένα ή άλλο τρόπο.
Ναι βρε τα έκανα τραμπαΤα γύρισες τα πάνω κάτω ?
Αυτό πάντως είναι το "μότο" όταν βάλεις σαμπ.Τι άκουγα πριν ρε γαμω τα σκαμπό μου...
Τι άκουγα πριν ρε γαμω τα σκαμπό μου...
Υποθέτω πως η ελάττωση της απόστασης ακρόασης, συνέβαλλε σημαντικά στην βελτίωση.ακούγεται πολύ καλύτερα από πριν.
Είναι καρφί κέντρο παραδόξως.Υποθέτω πως η ελάττωση της απόστασης ακρόασης, συνέβαλλε σημαντικά στην βελτίωση.
Άμα σε γέρνει η εικόνα προς τα αριστερά, θέλει λίγη παραπάνω απορρόφηση το ντουβαρι εκεί, να φας την άμεση. Σχεδόν βολεψαν τα πάνελ εκεί πέρα, λίγο κατέβασμα θέλουν.
Να δεις που θα ανεβάσει κάποιος μόνο ένα, όλα να τα περιμένειςΚάτι έχει η εικόνα, βλέπω μόνο 2 ηχεία...
Ή να βάλουμε τον @Μελίδης Μιχάλης να προσθέτει ηχεία παντού, που έχει ταλέντο με την επεξεργασία εικόνας.Θα εισηγηθώ για κανόνα σαν τις μπάμιες και τα κουνουπίδια (spoiler/διαγραφή κατά περίπτωση).
Ναι, υπάρχει, τουλάχιστον σε πολύ μεγάλο βαθμό.επειδή με αφορά και εμένα, αυτό υπάρχει περίπτωση να φτιάξει με κάτι φορητά πάνελ (πως να τα πω; δεν ξέρω τη λέξη, κάτι σαν παραβάν τύπου) ή με τίποτα;
και προφανώς παίζει και με την απόσταση από τα ηχεία ή όχι;
(απάντηση - "κάλλιο αργά παρά ποτέ")γράψτε λίγο τι ποσοστό των τοιχωματικών ορίων είναι καλυμμένο και με πόσες στρώσεις για να φανεί η δουλειά και πόσα sub έχετε βάλει για να γίνει εξομάλυνση των χαμηλών.
επίτηδες το έκανα ρε