- Reaction score
- 136.645
Να ξέρεις όμως πως με 5-7 πόντους, αλλάζουν πολλά σε έναν άντρα.
αν δεν έχεις κάνει ακρότητες με την ένταση... ακόμη κι έτσι είναι καλύτερα από το "χωρις sub"Το έχω παρατήσει το έργο...εβαλα τα sub σε μια μεριά να βαράνε και δεν ασχολήθηκα ξανά ΄λόγο έλειψης χρόνου.
Που θα μου παει.....
Μακράν....αν δεν έχεις κάνει ακρότητες με την ένταση... ακόμη κι έτσι είναι καλύτερα από το "χωρις sub"
τι εκανα, εβαλα τα σαμπ....Τι έκανες για αυτό το αποτέλεσμα;
Το εκλαμβάνω σαν διαύγεια πανάθεμα με. Ναι θα έχει πλάκα να το δοκιμάσω. Το σκ θα ασχοληθω με τα arendal αποκλειστικα.Ε όχι και "κομματάκι δυνατά".
Αρκετά δυνατά θα έλεγα.
Επίσης υποπτεύομαι ότι στις ακροάσεις σου θα νιώθεις κάπως άδεια την περιοχή από 100-500 Hz. Το σήκωμά της θα ήταν ένα καλό πείραμα.
1.Τα εχω βαλει κοντά σε γωνίες και φουσκώνουν πολύ.Δυνατά είναι τα σαμπς. Σκέψου το.
Σε λάθος θρεντ μπήκατε κύριε, περάστε έξω.Καλώδια θέλω τώρα κλείσαμε
Άμα δεν παίζουν δυνατά, δώστα πίσω.Ειναι κομματάκι δυνατά νομίζω
Είναι πάρα πολύ δυνατά τα sub 20 db πάνω , σε σημεία του χώρου αυτά μπορεί να βαράνε και 40db πάνω σε ορισμένες συχνότητες.Μετά από αρκετο βυζοτράβηγμα το τελευταίο 3ημερο γιατί τα subs (ρε αλήθεια όμως, έπρεπε να το ρίξω στη κηπουρική) είναι πολύ περίεργα ζώα, κατέληξα το παρακάτω (χωρίς να έχω βάλει σωστό eq ακόμα στα arendal και χωρίς dirac)
Ειναι κομματάκι δυνατά νομίζω.
Εκει που κάνει κοιλια στα 140-200 εναι ο τοίχος δεν μπορώ να το μαζέψω (αν και εχω μια ιδέα να δοκιμάσω)
View attachment 338707
Γαμιόσαντο αλλά νομίζω ότι το τερμάτισα για τις παρούσες συνθήκες. Ίσως ένα minidsp για να φέρω Και τον χρονισμό στα ισια του σε κάποια φάση και τέλος.
Καλώδια θέλω τώρα κλείσαμε