- Reaction score
- 11.113
Αυτό ακριβώς εννοούσα χτες που είπα σήκωμα από 100-500. Από 80 και κάτω, άστα για αρχή δυνατά, θα ακούγεται μπασάτο, όπως μας αρέσει σε μερικούς.
Αυτό ακριβώς εννοούσα χτες που είπα σήκωμα από 100-500. Από 80 και κάτω, άστα για αρχή δυνατά, θα ακούγεται μπασάτο, όπως μας αρέσει σε μερικούς.
Α βάλε και το spectro του γραφήματος που ανέβασες 20-200hz
Το Dirac θα βλέπει τα sub σαν ένα . Πριν το τρέξεις φρόντισε όσο γίνεται να παίζουν κοντά, τσέκαρε και τα impulse τους στο rew , το ιδανικό είναι βέβαια να μπει στην αλυσίδα το mini dsp να ρυθμίσεις αρχικά τα sub και μετά να τρέξεις το dirac.Θα κάτσω το ΣΚ να μαζέψω λίγο τα sub να παίζουν σε πιο νορμάλ εντάσεις και θα τρέξω το dirac σωστά να κάνει σωστό καλιμπράσιιιιο και θα παίζω λίγο.
I'm sorry.. ούτε με γερανό δε σηκώνεται.Πως θα σηκώσω μια περιοχή που έχει ακυρώσεις λόγο τοιχου;
Έλα ρε, μη γίνεσαι κακός !
Έλα ρε, μη γίνεσαι κακός !
Μόνο με αλλαγή (θέσης.) σπιτιού . Είτε ηχείων , είτε ακροατή.
Προσπαθείς για κάτι απ' τα δύο ή συνδυασμούς τους, ότι μπορείς, έστω και λίγο.
Σιγά μην έχεις τόσο πλατιά ακύρωση. Η ακύρωση που ακούς είναι 120-190.Εμ αυτό λέμε, πώς θα σηκώσω 100-500 από την στιγμή που έχω ακυρώσεις;
Δοκίμασα το apo χτες έτσι για το χαβαλε.
Άμα πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το dirac θα με πείτε τρελό;
Να δούμε λίγο το διάγραμμα GD από το REW;Εμ αυτό λέμε, πώς θα σηκώσω 100-500 από την στιγμή που έχω ακυρώσεις;
το γράψανε παραπάνω, αλλαγή θέσης,Εμ αυτό λέμε, πώς θα σηκώσω 100-500 από την στιγμή που έχω ακυρώσεις;
H ενέργεια έτσι όπως εμφανίζεται μέχρι τα 100 Hz είναι περισσότερο ΄΄νταβαντούρι΄΄ παρά ωφέλιμη - ιδίως με αποκλίσεις group delay τάξης 100-150 msec στο άνω μισό της δεύτερης οκτάβας.