christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.652
Άγιο είχες.Καλημέρα! Πέρασα από Ιωάννινα, αλλα δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να επισκεφτώ και φέτος τον αγαπητό μας Χρήστο και την musikverein!
πες τα πεσ τα να τα ακουν καποιοι αντιρρηξιεςΚαλημέρα! Πέρασα από Ιωάννινα, αλλα δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να επισκεφτώ και φέτος τον αγαπητό μας Χρήστο και την musikverein!
Ωραίο άσμα. Εύγε νέε μου που θα έλεγε και ο Κος Χρήστος.thva ?
Δεν είναι ευγενικό, θεωρώ...Αυτής είναι θεόστραβη.
Της το στέλνω με mail. Τρομερό.
Ποιό ; Το θεόστραβη ; Αφού είναι. Αλλά πάλι πανέμορφη είναι.Δεν είναι ευγενικό, θεωρώ...
Ολύμπιε , δεν πιστεύω να εννοείς .... ότι δεν είναι κοπέλα αυτή ; Δεν ξέρω δηλαδή. Εμένα για κοπέλα μου φαίνεται. Κορίτσι δεν είναι ;Δεν είναι ευγενικό, θεωρώ...
Στην αδελφή μου ρε συ είπα θα στείλω το email. Να δεί την τρομερή ομοιότητα. Όχι σε αυτήν.Να της στείλεις email που θα λες τη μύτη της θεόστραβη λέω, δεν είναι ευγενικό, λέω.
Αν αναφέρεις τη μύτη θα είναι σαν να επιβεβαιώνεις ότι κάτι τρέχει με αυτή. Ξέρεις κι από ψυχολογία, τρομάρα σου!Αλλά και σε αυτήν να έστελνα email θα της έλεγα ότι είναι πανέμορφή και η μύτη της είναι τέλεια (άσχετα εάν είναι στραβή).
Όχι ρε συ δεν έχει κανένα κόμπλεξ η αδελφή μου. Το γνωρίζει. Μα η ίδια το διακωμωδεί. Πολύ μικρή όταν ήταν στο γυμνάσιο είχε λίγο αλλά ΟΚ ήταν τόσο όμορφή και σαν ενέργεια αλλά και σε όλα τα άλλα που δεν την πείραξε για πολύ. Σε αυτή την ηλικία του γυμνασίου όλοι έχουμε κάποιο θέμα με κάτι στο σώμα μας που μας απασχολεί. Είναι η ηλικία τέτοια.Αν αναφέρεις τη μύτη θα είναι σαν να επιβεβαιώνεις ότι κάτι τρέχει με αυτή. Ξέρεις κι από ψυχολογία, τρομάρα σου!